Menu
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Merk
Verano
(6)
Toon 6 schuifwanden

Glazen schuifwand op maat

Bij solanowonen.nl bestel je zowel maatwerk als vaste maten glazenschuifwanden. Vrijwel alle maten zijn mogelijk! Of je nu precies een glazen schuifwand 4 meter nodig hebt of een wand van 401,4 centimeter breed. Wij zorgen dat je overkapping tot de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt wordt! Zo weet je zeker dat je glazen wanden naadloos aansluiten op je overkapping. Of je nu kiest voor een vaste wand of glasschuifwanden. Ook een glazen schuifdeur behoort tot de mogelijkheden. Niet alleen over de afmetingen heb je de volledige controle. Ook de kleur van het profiel bepaal je in veel zelf: Wil je jouw glazen schuifwand zwart of wit laten spuiten? Wil je bijvoorbeeld wel of geen tochtafdichting? Wij zorgen dat jouw glasschuifwanden 100% aan jouw wensen voldoen!

Handvatten en meenemers glazen schuifwand

Onze glazen schuifwanden worden optioneel uitgevoerd met meenemers. Dat wil zeggen dat bij het dichtschuiven van één glazen wand, de resterende panelen automatisch volgen. Wel zo gemakkelijk! Dit dichtschuiven kan je doen door tegen het glas zelf te duwen. Zo creëer je een minimalistische look, maar ook vingerafdrukken. Wil je vingerafdrukken voorkomen? Kies dan tijdens het bestellen voor handvatten of RVS komgrepen.

Voordelen glazen schuifwand veranda op maat

Je overkapping dichtmaken met glas kent vele voordelen! Door te kiezen voor een overkapping met glazen schuifwand profiteer je optimaal van lichtinval. Zeker wanneer je een overkapping aan huis hebt is dit wenselijk. Je wilt immers niet dat het donker wordt in huis. Je kunt er ook voor kiezen om je overkapping af te sluiten met screens. Het voordeel van veranda screens is dat deze de wind enigszins blokkeren, maar toch frisse lucht doorlaten. Dit is tevens een nadeel: Bij harde wind zit je nog steeds op de tocht. Bovendien dienen screens bij een windkracht hoger dan 6 Bft opgetrokken te worden. Ook is het niet de bedoeling dat screens doorweekt worden. Een beetje motregen is oké, maar bij zware regenval haal je de screens liever omhoog. Een veranda met glazen schuifdeuren kan wel bij weer en wind gebruikt worden. Bovendien werkt een glazen wand overkapping geluiddempend. Fijn wanneer je graag tot in de late uurtjes borrelt! Meer massa betekent meer geluidsdemping. Een 10mm dikke glaswand overkapping heeft dus een betere geluidsisolatie dan een overkapping met 8mm dikke glazen wanden. Dit geldt natuurlijk ook voor isolatie tegen kou.

Glazen schuifwand kopen

Ben je overtuigd van de vele voordelen? En wil je nu ook graag een overkapping met glazen wand? Dan zit je hier goed! Of je nu losse schuifwanden wil bestellen of een complete glazen wand overkapping. Het kan allebei! Wij leveren uitsluitend glazen wanden van het topmerk Verano®. De producten van Verano® staan voor een hoge kwaliteit en lange levensduur. Moet jouw glazen schuifwand 5 meter worden? Geen probleem! Onze schuifwanden zijn leverbaar tot maar liefst 6 meter breed!

Prijs glazen schuifwand

Wij kopen groots in, leveren direct vanuit de fabriek en hanteren lage marges. Daardoor kunnen wij onze glazen schuifwanden extra voordelig aanbieden. Voor extra voordeel kies je voor de Verano® Bassa V766 schuifwand. Deze wordt geleverd met standaard maten glaspanelen, waardoor deze schuifwand extra scherp geprijsd is. Wil je een minimale overlap van de glaspanelen? Kies dan voor volledig maatwerk met de Verano® Vadella V768 schuifwand. De exacte prijs bereken je eenvoudig met onze handige configurator. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze ruime showroom in Leeuwarden! 

Veelgestelde vragen over schuifwanden

Welke fundering is geschikt voor glazen schuifwanden?

De meest gekozen fundering voor een glazen schuifwand is een funderingskoker. Deze wordt in de grond onder de wand geplaatst. Hiermee voorkom je dat de wanden verzakken. Glazen wanden zijn namelijk behoorlijk zwaar! Lees ons blog over overkapping fundering voor meer tips!

Welke afmetingen kan ik kiezen voor mijn glazen schuifwanden?

Onze glazen schuifwanden worden 100% op maat gemaakt. Tot de millimeter nauwkeurig! De minimale breedte is 150 centimeter en de maximale breedte 600 cm. Dus wil jij je glazen schuifwand 6 meter breed uitvoeren? Geen probleem!

Kunnen jullie mijn glazen schuifwand plaatsen?

Dat kan zeker! Bestel jouw glazen schuifwand inclusief montage. Dan komen wij jouw glazen schuifwand monteren. Wij monteren in bijna heel Nederland! Bekijk ons servicegebied en ontdek of we ook bij jou in de buurt komen. Raadpleeg de tarieven meet- en montageservice voor meer informatie.

Hoeveel kosten glazen schuifwanden?

Glazen schuifwanden zijn beschikbaar vanaf €719,-. Glazen schuifwand prijzen zijn afhankelijk van meerdere factoren. De breedte en hoogte bijvoorbeeld! Hoe groter de schuifwand, hoe hoger de kosten. Ook de dikte van het glas en extra’s zoals handvatten en tochtafdichting zijn bepalend voor de eindprijs. Wil je vooral graag goedkope glazen schuifwanden? Dan laat je dit soort opties het best weg. De definitieve prijs bereken je eenvoudig online!

Gratis meetservice Gratis kleurstalen