Menu
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Vast raam
(7)
Draai-kiepraam
(7)
Schuifraam
(5)
Draairaam
(5)
Dakraam
(1)
Bediening
Handbediend
(9)
Elektrisch
(6)
Type montage
Schroeven
(7)
Plakken
(2)
Clips
(1)
Type stof uitleg
Verduisterend
(8)
Lichtdoorlatend
(8)
Transparant
(5)
Screendoek
(4)
Merk
Solano
(2)
Verano
(3)
Luxaflex
(3)
KEJE
(1)
Toon 9 rolgordijnen
9 rolgordijnen

Rolgordijnen

Ontdek onze uitgebreide collectie online rolgordijnen op maat! Kies voor extra voordelige Solano rolgordijnen of ga voor topmerken Verano® of Luxaflex®.

Filteren
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen

Rolgordijnen op maat

Of je nu een superbreed of een ultra smal rolgordijn nodig hebt; bij ons kan het allemaal. Onze huismerk Solano rolgordijnen zijn geschikt voor middelgrote en smalle ramen. Een ideale keuze wanneer je op zoek bent naar kwalitatieve en goedkope rolgordijnen. Daarnaast kan je kiezen voor een Verano® rolgordijn of Luxaflex rolgordijn op maat. Rolgordijnen van Verano® gaan tot wel 4 meter breed! Bij ons vind je de meest uitgebreide collectie rolgordijnen op maat. Voor elke ruimte en elke uitdaging! Zoek je bijvoorbeeld specifiek naar een kiepraam rolgordijn? Of een rolgordijn voor kunststof kozijnen? Dan zijn onze rolgordijnen zonder boren een uitstekende keuze!

Rolgordijnen met elektrische bediening

Wil je meer gemak? Dan zijn elektrische rolgordijnen een goede keuze. De rolgordijnen van zowel ons eigen label Solano als A-merken Luxaflex en Verano kun je met elektrische bediening bestellen. Verano heeft de meest uitgebreide keuze in motoren. Wanneer je besluit tot een rolgordijn kopen, kun je in het bestelproces elektrische bediening toevoegen. Hier vind je ook meer informatie over de motoren. 

A-kwaliteit voor lage internetprijzen

Op zoek naar een goede rolgordijnen aanbieding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze prijzen behoren tot de allerlaagste internetprijzen. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek zonder tussenkomst van winkel en groothandel. Hierdoor kunnen wij onze goedkope rolgordijnen tot wel 50% onder de verkoopadviesprijzen aanbieden. 

Eenvoudig meten en monteren

Met behulp van de meetinstructies, bestel je heel eenvoudig je rolgordijnen. Kom je er zelf niet uit? Dan helpen we je natuurlijk graag! Ook kan je gebruikmaken van onze eigen meet- en montageservice. Het ophangsysteem is zo gemaakt dat je het eenvoudig zelf kunt monteren. Ook als je niet zo handig bent. Je schroeft de montagesteunen met bijgeleverde schroeven vast. Vervolgens klik je het rolgordijn er zo in. Met de duidelijke handleiding wordt dit aan de hand van afbeeldingen stapsgewijs uitgelegd.

Snelle levering

Bijna alle bestellingen worden tussen 5 en 8 werkdagen geleverd. Nadat je de bestelling hebt ingevoerd, ontvang je meteen een bevestiging met alle ingevoerde specificaties. Daarna volgt een indicatie van de leverweek. Twee dagen voor levering ontvang je een e-mail of SMS met de exacte leverdag. Indien mogelijk wordt hier ook een indicatie van het tijdstip of track & trace vermeld. Past de leverdag of het tijdstip je niet? Dan plannen wij een nieuwe afspraak in. Verzending van raamdecoratie is gratis vanaf € 500,-.

Veelgestelde vragen over rolgordijnen

Welke rolgordijn stof kies je?

De keuze voor rolgordijn stof hangt af van jouw wensen. Zoek je zonwerende rolgordijnen voor de slaapkamer? Ga dan voor verduisterende rolgordijnen. Lees ons blog over slaapkamer raamdecoratie voor meer opties. Wil je juist wel zonlicht binnen laten? Dan is lichtdoorlatend beter. Ook kan je kiezen voor een transparant rolgordijn. In tegenstelling tot lichtdoorlatende rolgordijnen kan je hier ook enigszins doorheen kijken. Tot slot is ook een rolgordijn met screendoek mogelijk. Dit zijn extra isolerende rolgordijnen. Bovendien is een screendoek geschikt voor vochtige ruimtes, als badkamer rolgordijn bijvoorbeeld.

Welke kleuren rolgordijn zijn er?

Maak een keuze uit meer dan 150 verschillende kleuren rolgordijn. Stoere zwarte rolgordijnen of frisse witte rolgordijnen bijvoorbeeld. Vind je het lastig om te kiezen? Of wil je de kleur eerst in het echt zien? Dat begrijpen we. Daarom vraag je bij ons eenvoudig gratis kleurstalen aan. In de meeste gevallen worden de stalen al binnen twee werkdagen bezorgd. 

Wat is zijgeleiding bij een rolgordijn?

Een rolgordijn met zijgeleiding geeft allereerst extra stevigheid. Wil je jouw slaapkamer zo donker mogelijk maken? Kies dan voor een verduisterend rolgordijn met zijgeleiding profiel. Hierbij rolt het doek langs het profiel naar beneden. Deze optie is mogelijk met het Verano Rolgordijn cassette, Verano Rolgordijn PerfectFit, Luxaflex Rolgordijn cassette en Solano Dakraam Rolgordijn.

Hoe meet je het raam voor een rolgordijn?

Bij het meten van je raam voor een rolgordijn maak je allereerst de volgende keuze: Wil ik mijn rolgordijn In of Op de dag plaatsen? Oftewel in het kozijn of tussen twee muren in of tegen het plafond. Al onze rolgordijnen kunnen zowel In de Dag als Op de Dag gemonteerd worden. Je hoeft dit bij de bestelling niet aan te geven. Vervolgens meet je de breedte en hoogte. Bij montage In de dag haal je 1 cm speling van de breedte af. Bekijk voor meer informatie onze uitgebreide meetinstructie voor rolgordijnen.

Hoe hang je een rolgordijn op?

Een rolgordijn ophangen doe je met de bijgeleverde montagesteunen. Hiermee kan het rolgordijn zowel In de dag als Op de dag geplaatst worden. Dit wil zeggen in het kozijn of tussen twee muren in of tegen het plafond. Monteren is heel eenvoudig. Je schroeft de montagesteunen vast en klikt het rolgordijn er meteen in. Klaar! Bekijk onze montagehandleidingen voor een stapsgewijze uitleg met afbeeldingen.

Hoe maak je een rolgordijn schoon?

Een rolgordijn schoonmaken doe je het best met een plumeau. Neem voor een grondigere schoonmaken een licht vochtige microvezeldoek gebruiken. Gebruik bij het rolgordijnen reinigen liever geen schoonmaakmiddelen. Grijp pas bij hardnekkige vlekken naar een (milde) vlekverwijderaar. Gebruik hiervan is op eigen risico. Droog het doek altijd na met een een droge theedoek. Rol het gordijn niet meteen op, maar laat het nog even uithangen.

Wat kost een rolgordijn?

De kosten van een rolgordijn zijn allereerst afhankelijk van de afmetingen. Hoe groter het rolgordijn, hoe hoger de prijs. Daarnaast is de keuze voor een merk bepalend voor de prijs: Ga je voor ons extra voordelige Solano label? Of kies je voor een A-merk rolgordijn van Verano of Luxaflex? Ook de stofkeuze speelt een rol: Ga je voor lichtdoorlatende of verduisterende rolgordijnen? Met onze prijsconfigurator bereken je gemakkelijk en snel de exacte prijs. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Hierdoor bieden wij rolgordijnen tot wel 50% onder de verkoopadviesprijs. Dus zoek je naar een goede rolgordijnen aanbieding? Dan zit je hier goed!

Gratis meetservice Gratis kleurstalen