Menu
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Vast raam
(5)
Draairaam
(5)
Schuifraam
(5)
Draai-kiepraam
(5)
Bediening
Handbediend
(6)
Elektrisch
(6)
Type stof uitleg
Lichtdoorlatend
(6)
Verduisterend
(5)
Transparant
(4)
Screendoek
(4)
Type montage
Schroeven
(6)
Merk
Solano
(1)
Verano
(2)
Luxaflex
(3)
Toon 6 elektrische rolgordijnen

Elektrische rolgordijnen op maat

Bestel je bij ons een elektrisch rolgordijn? Dan maken we deze volledig voor je op maat. Met een ongekende precisie tot op de millimeter! Zo ben je verzekerd van een perfect passend elektrisch rolgordijn op maat. Of je raam nu smal of breed is. Onze huismerk Solano rolgordijnen zijn leverbaar in breedtes tot 250 centimeter. Voor zeer grote ramen zijn Verano® elektrische rolgordijnen een uitkomst. Deze zijn namelijk tot wel 4 meter breed te bestellen! Een Luxaflex® elektrisch rolgordijn is leverbaar tot 3,5 meter. Dankzij onze duidelijke instructies is inmeten kinderspel. Je kunt eenvoudig online bestellen. Doorgaans worden jouw automatische rolgordijnen op maat binnen 15 werkdagen geleverd. Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om te bellen of te mailen. We helpen je graag verder! Schakel je liever de hulp van een expert in? Maak dan gebruik van onze meet- en/of montageservice.

Veiligheid voorop

Handbediende rolgordijnen vormen een potentieel gevaar voor kinderen en huisdieren. Ze kunnen verstrikt raken in de bedieningskoorden met alle gevolgen van dien. Om die reden mag er nooit sprake zijn van losslingerende koorden. Raambekleding moet altijd child safe gemonteerd worden. Bijvoorbeeld met behulp van een koordkikker of kettinggeleider. Vind je dit niet mooi? Dan zijn elektrisch bedienbare rolgordijnen de perfecte oplossing! Er zijn namelijk geen koorden nodig om een automatisch rolgordijn te bedienen. Bovendien kan je veiligheidsverhogende scenario’s instellen wanneer je rolgordijn elektrisch bediend is. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat de rolgordijnen op vaste tijden openen en sluiten. Zo lijkt het alsof er altijd iemand thuis is, wat inbrekers afschrikt.

Voor iedere situatie

Wij hebben een passend elektrisch rolgordijn voor bijna elke situatie. Wil je het rolgordijn op een deur of draai-kiepraam plaatsen? Kies dan voor een elektrisch rolgordijn met zijgeleiding. Door de twee spankoorden aan beide zijden van de stof, wordt voorkomen dat het rolgordijn klappert tijdens het openen. Wil je graag automatische rolgordijnen in de slaapkamer? Kies dan voor elektrisch verduisterende rolgordijnen. In de woonkamer kies je juist beter voor elektrische licht zonwerende rolgordijnen. Heb je een dakraam dat moeilijk toegankelijk is? Dan biedt een VELUX® rolgordijn elektrisch een handige oplossing!

Bedieningsmogelijkheden

Overtuigd van de voordelen van elektrische rolgordijnen en klaar om te bestellen? Dan kom je voor een aantal keuzes te staan. Zo kan je kiezen voor een motor op batterij of een bedrade motor. Ook heb je de keuze uit een rolgordijn met een afstandsbediening of een wandzender. Wil je graag smart rolgordijnen die je ook buitenshuis kan bedienen? Ook dan dien je met een aantal zaken rekening te houden.

Elektrische rolgordijnen 230V of op batterij

Overtuigd van de voordelen van elektrische rolgordijnen? Dan heb je de keuze uit elektrische rolgordijnen op batterij/accu of een bedrade motor. Bij een accumotor is het rolgordijn uitgerust met een geïntegreerde oplaadbare accu. Deze laad je op middels een oplaadkabel, net zoals je telefoon. Bij een batterijmotor vervang je zo nu en dan de batterijen. Eén lading gaat een paar maanden mee. Wanneer je kiest voor een accu- of batterijmotor hoef je geen draden weg te werken en is er geen nabijgelegen stroompunt nodig. Dit biedt extra flexibiliteit en gemak. Geen zin om accu’s op te laden of batterijen te vervangen? Kies dan voor een bedrade 230V motor. Deze wordt rechtstreeks op een stroompunt aangesloten.

Rolgordijn afstandsbediening of wandzender

Wil je graag een rolgordijn met afstandsbediening? Dan heb je een Somfy IO motor nodig. Liever een bedrade wandzender? Kies dan voor een Somfy WT of LT50 motor. Tot slot is er ook nog de Somfy Smoove: Dit is een afstandsbediening in de vorm van een wandzender.

Slimme elektrische rolgordijnen Somfy

Wil je jouw rolgordijnen ook bedienen wanneer je niet thuis bent? Of wil je graag scenario’s instellen? Dan heb je een slimme rolgordijn motor in combinatie met een Somfy Tahoma Switch nodig. Alle Somfy rolgordijn IO motoren zijn smart. De Somfy Sonesse 40 IO bijvoorbeeld. Houd er wel rekening mee dat je altijd een afstandsbediening nodig hebt voor het instellen. Ook wanneer je alleen van plan bent om je slimme rolgordijnen via je telefoon te bedienen. Wil je jouw isolerende rolgordijnen automatisch laten sluiten bij temperaturen boven of onder een x aantal graden? Dan dien je jouw Somfy Tahoma Switch uit te rusten met een temperatuursensor.

Elektrisch rolgordijn goedkoop

Ben je op zoek naar goedkope elektrische rolgordijnen? Zoek dan niet verder! Wij kopen grootschalig in en leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Zonder tussenkomst van winkel en groothandel. Daardoor kunnen wij onze elektrische rolgordijnen prijs laag houden. Tot wel 50% goedkoper dan elders! Bij Solano Wonen shop je dus altijd goedkope rolgordijnen!

Veelgestelde vragen over elektrische rolgordijnen

Hoe werken elektrische rolgordijnen?

Elektrische rolgordijnen werken met een batterij of bedrade motor. Is er geen stroompunt in de buurt? Dan is een rolgordijn op accu of batterij ideaal! Wil je geen accu’s opladen of batterijen vervangen? En is er een stroompunt nabij? Kies dan voor een bedrade motor. Deze sluit je rechtstreeks op een stroompunt aan.

Waarom kiezen voor elektrische rolgordijnen?

Elektrische rolgordijnen kennen vele voordelen. Zo zijn ze door het ontbreken van koorden veilig voor kinderen en huisdieren. Om diezelfde reden hebben ze een strakkere uitstraling dan handmatige rolgordijnen. Bovendien is een elektrisch rolgordijn ideaal voor slecht bereikbare ramen! Tot slot werken slimme rolgordijnen inbraakwerend: Door de rolgordijnen op gezette tijden te laten openen en sluiten, wek je een bewoonde indruk.

Hoe installeer je elektrische rolgordijnen?

Het installeren van je elektrische rolgordijnen doe je door een begin- en eindpositie in te stellen. Oftewel de volledig open en volledig gesloten positie van je rolgordijnen. In de meeste gevallen kun je dit doen met behulp van de afstandsbediening. Als je geen afstandsbediening hebt, moet je meestal de schroef op de motor aandraaien. Uiteraard stellen we duidelijke handleidingen beschikbaar voor de installatie van jouw elektrische rolgordijnen.

Hoe lang kan je met een volle accu?

Een volle accu gaat in de regel enkele maanden mee. Uiteraard is dit volledig afhankelijk van hoe vaak je jouw rolgordijnen bedient. Het opladen van de accu duurt circa acht uur. Dit kan gewoon middels een USB-kabel. Net als je telefoon!

Wat kosten elektrische rolgordijnen?

De kosten van een elektrisch rolgordijn zijn afhankelijk van het type motor. Zo zijn onze huismerk motoren voordeliger dan Somfy motoren. Wil je graag een Somfy motor die je ook buitenshuis kan bedienen? Dan ben je automatisch aangewezen op een relatief dure Somfy IO of Luxaflex® Powerview® motor. Bovendien heb je voor slimme bediening een Somfy TaHoma Switch nodig. Al deze keuzes zijn van invloed op de prijs. De prijs van een rolgordijn motor begint bij €134,95 en kan oplopen tot €320 (exclusief accessoires). 

Gratis meetservice Gratis kleurstalen