Menu

Verano Schuifwand Bassa V766

Verano
Schuifwand Bassa V766
Schuifwand Bassa V766
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4. 5.
Montage
Breedte in centimeters
meetinstructies
Hoogte in centimeters
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Schuifwand Bassa V766

Kies voor de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van de Verano® schuifwand Bassa! Door het gebruik van standaard glaspanelen kan de Bassa zeer voordelig geleverd worden. De Bassa is in vrijwel elke breedte en hoogte leverbaar, waarbij het glas afhankelijk van de afmetingen meer of minder overlapt.

Meer informatie

Standaard uitvoering

 • Glas 10 [mm] gehard, voorzien van geslepen facetranden
 • Vaste glasbreedte van 98 cm en tien standaard hoogtes van 200 tot 250 cm
 • Aluminium profielen, gepoedercoat, ongeïsoleerd
 • Onderrail uitgevoerd in geanodiseerd zilver of zwart
 • Standaard afwerkplaatjes op onderrail voor waterafvoer
 • Bovenrail en glaslijst uitgevoerd in wit, antraciet structuurlak (VS 716) of zwart structuurlak (VS 905)
 • Onderschuif systeem, waardoor krachten op de terrasoverkapping worden vermeden
 • Glaspakket zowel links als rechts of links en rechts d.m.v. een middensluiting mogelijk
  Let op: pakketzijde altijd van buitenaf gezien (opgeven bij bestelling)
 • Ieder paneel is voorzien van twee solide wielstellen
 • Wandaansluiting met borstel aan weerszijden
 • Gemakkelijk te monteren door de ruime compensatie mogelijkheden in de profielen en de goede verstelbaarheid van de panelen
 • Eenvoudige montage door kliksysteem in bovenbak

Standaard glasmaten

De glaspanelen van de Verano® V766 Bassa zijn verkrijgbaar in standaard afmetingen, met tien verschillende hoogtes variërend van 2000 tot 2500 mm. Dit betekent echter niet dat specifieke hoogtes zoals 2345 mm niet mogelijk zijn. Afwijkingen van de standaardhoogtes worden opgevangen door de bovenrail, die ruimte biedt om het glas hoger of lager te plaatsen. 

Ook wat betreft de breedte zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Afhankelijk van de gewenste breedte overlapt het glas meer of minder. Voor minimale overlap van het glas kies je beter voor de Verano® Schuifwand Vadella V768. Bij dit type wordt het glas volledig op maat gemaakt.

Maatwerk rails en glaslijsten

In tegenstelling tot de glaspanelen worden de rails en glaslijsten volledig op maat gemaakt. Je hoeft dus niets zelf op maat te zagen. De bovenrail en glaslijsten zijn verkrijgbaar in drie populaire standaard kleuren: Wit, antraciet structuurlak en gitzwart structuurlak. Voor de onderrail kun je kiezen tussen zwart en technisch zilver.

Zelfklevende komgreep

Optioneel is Verano® glazen schuifwand Bassa leverbaar met een zelfklevende RVS komgreep, waardoor het glas vrij blijft van vingerafdrukken. Deze komgreep kan je op elke gewenste plek op het glas plakken. Zo kun je zelf de hoogte bepalen.

10 mm gehard glas

De glazen panelen van deze Verano® glaswand worden gemaakt van 10 mm gehard glas, ook wel bouwglas genoemd. Dit is super veilig glas dat tegen een stootje kan. Wel zo veilig! Het is tot vijf keer sterker dan standaard glas. In het super uitzonderlijke geval dat gehard glas wel breekt, valt het uiteen in duizenden kleine glaskorrels. Dit heeft als voordeel dat er geen gevaarlijke glasscherven ontstaan.

Goedkope glazen schuifwand

Dankzij het gebruik van glaspanelen in standaardmaten kan de Bassa glazen schuifwand goedkoop worden geleverd. Bovendien kopen wij onze schuifwanden groots in, leveren we direct vanuit de fabriek en hanteren we lage marges. Daardoor kunnen wij deze schuifwand extra scherp aanbieden. De exacte prijs bereken je eenvoudig online. Ook bestellen kan direct via onze website. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze ruime showroom in Leeuwarden!

Technische specificaties

Tekening

Maatvoering rails

Let op!
Tijdens het productieproces van de glaspanelen kan een lichte bolling onstaan. Deze bolling is inherent aan het productieproces en heeft geen effect op de kwaliteit, levensduur of de werking van de glaswand en is derhalve geen reden tot vervanging onder garantie.

Advies: plaats de glaspanelen met de bolling naar dezelfde zijde.

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice