Menu
  1. Home
  2. Zonneschermen
  3. Uitvalschermen
Filteren
Breedte in centimeters
Uitval in centimeters
Bediening
Handbediend
(4)
Elektrisch
(4)
Type cassette
Semi-cassette
(3)
Gesloten cassette
(1)
Profielkleur Uitleg
RAL 9010
(4)
Technisch zilver
(4)
RAL 9001
(4)
Merk
Solano
(1)
Verano
(3)
Toon 4 uitvalschermen

Reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.8
Gebaseerd op 6001 reviews
The Feedback Company

Uitvalscherm op maat

Voor vrijwel ieder formaat uitvalscherm kan je bij ons terecht. Of je nu een groot uitval zonnescherm van 6 meter breed of juist een smal val zonnescherm van slechts een meter breed zoekt. Al onze uitvalschermen worden 100% op maat gemaakt. Met onze handige meetinstructies is een maatwerk uitvalscherm kopen heel eenvoudig. Ook voor het plaatsen hebben we duidelijke handleidingen. Je uitvalscherm laten monteren en/of inmeten is ook mogelijk. Raadpleeg hiervoor onze meet- en montageservice.

Kwalitatieve en goedkope uitvalschermen

Vind je het vooral belangrijk dat een uitvalscherm goedkoop is? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij kopen grootschalig in en leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Bovendien kiezen wij ervoor om lage marges te hanteren. Hierdoor kunnen wij onze uitvalscherm prijzen laag houden. Dus ben je op zoek naar een goede uitvalscherm aanbieding? Zoek dan niet verder! We hebben zelfs een budget uitvalscherm: Ons Solano uitvalscherm ACTIE. Deze bieden we nog goedkoper aan! De definitieve prijs is geheel afhankelijk van jouw wensen. Natuurlijk speelt de maat een grote rol. Daarnaast zijn ook extra opties van invloed op de totaalprijs. Zo zijn extra windvaste zonneschermen met stormvaste armen natuurlijk duurder. Wil je een volledig cassette uitvalscherm? In dat geval kom je automatisch uit bij het Verano uitvalscherm Florence. Dit type uitvalscherm is prijziger dan een semi-cassette scherm.

Handmatig of elektrisch uitvalscherm

Qua bediening heb je de keuze uit twee soorten uitvalschermen: Een elektrisch uitvalscherm of een handmatig uitvalscherm. Laatstgenoemde wordt ook wel een oogwindwerk uitvalscherm genoemd. De voornaamste reden om een uitvalscherm elektrisch uit te voeren is het bedieningsgemak. Een uitvalscherm handmatig bedienen kan namelijk best zwaar zijn. Daarnaast kan elektrische zonwering worden aangesloten op een Smart Home systeem. Een reden om juist voor een handmatig uitvalscherm te kiezen, is dat een gat door de muur heen boren niet nodig is. Dit maakt het tevens makkelijker om zelf te plaatsen. Tot slot kan ook de prijs doorslaggevend zijn. Elektrische uitvalschermen zijn nu eenmaal prijziger dan handmatige uitvalschermen.

Bijna 100 doekkleuren

Onze uitvalschermen op maat zijn verkrijgbaar in bijna 100 doekkleuren. Voor ieder wat wils dus! Ga je voor een populair uitvalscherm zwart of uitvalscherm antraciet? Of kies je voor een klassiek streepjesdessin? Welke kleur je ook kiest, je bent altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. Onze uitvalschermen bevatten uitsluitend doeken van marktleiders Tibelly, Swela en Dickson. Van deze kwaliteitsdoeken heb je jarenlang plezier!

Wat is een uitvalscherm?

Een uitvalscherm is een zonnescherm met stevige uitvalarmen en een zeer lage uitval. Dit type zonwering is windvast en bedoeld om schaduw in huis te creëren. Uitvalschermen zie je vaak bij voortuinen en balkons. Het wordt dan ook wel een balkon zonnescherm genoemd.

Kies je het beste voor een uitvalscherm of knikarmscherm?

Wil je de zon in huis weren? Dan kies je het beste voor een uitvalscherm. Een uitvalscherm kan tot heel laag uitgerold worden. Zo weer je ook de lage zon. Doordat uitvalschermen verticaal langs het raam hangen, zijn deze type zonneschermen niet geschikt om onder te zitten. In dat geval kies je juist voor een knikarmscherm.

Wat kost een uitvalscherm?

De prijs van een uitvalscherm begint bij €369,90. De exacte kosten zijn allereerst afhankelijk van het gekozen model: Wordt het een open cassette, semi-cassette of volledig gesloten cassette? Ook de afmetingen spelen een grote rol in de prijsberekening. Natuurlijk heeft ook de keuze tussen elektrische en handmatige bediening invloed op de totaalprijs. De exacte kosten bereken je eenvoudig online met onze prijsconfigurator.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen