1. Home
  2. Knikarmschermen
Filteren
Bediening
Elektrisch
(9)
Handbediend
(5)
Maatwerk of standaard maten
Maatwerk
(8)
Standaard maten
(4)
Type cassette
Gesloten cassette
(7)
Semi-cassette
(2)
Merk
Solano
(4)
Verano
(2)
Luxaflex
(3)
Toon 9 knikarmschermen

Reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.8
Gebaseerd op 6001 reviews
The Feedback Company
9 knikarmschermen

Knikarmschermen

Filter

Schaduw op je terras? Zonder terrasruimte op te offeren? Kies voor een knikarm zonnescherm buiten! De voordeligste knikarmschermen van A-merken Verano® en Luxaflex® vind je hier! Tot 40% onder de adviesprijs! Ga voor een extra voordelige standaard maat of kies voor 100% maatwerk. Wat je ook kiest, bij ons profiteer je altijd van de beste zonnescherm aanbieding!

Knikarmscherm op maat

Wij bieden knikarm zonwering voor elke tuin. Of je nu een groot zonnescherm 5 meter breed of juist een smal knikscherm van 165,5 meter zoekt. Wij leveren zowel vaste maten als 100% op maat gemaakte knikarm zonneschermen. Met onze handige meetinstructies is een zonnescherm op maat bestellen heel eenvoudig. Ook voor het plaatsen hebben we duidelijke handleidingen. Een zonnescherm inclusief montage en/of inmeten is ook mogelijk. Raadpleeg hiervoor onze meet- en montageservice.

Kwalitatieve en goedkope knikarmschermen

Vind je het vooral belangrijk dat een zonnescherm goedkoop is? Dan ben je hier aan het juiste adres! Of je nu voor een Verano knikarmscherm, een Luxaflex zonnescherm of ons eigen label kiest. Wij kopen grootschalig in en leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Bovendien kiezen wij ervoor om lage marges te hanteren. Hierdoor kunnen wij onze knikarmscherm prijzen laag houden. Dus ben je op zoek naar een goede knikarmscherm aanbieding? Zoek dan niet verder! De definitieve prijs is geheel afhankelijk van jouw wensen. Natuurlijk speelt de maat een grote rol. Daarnaast is ook de merkkeuze van invloed. Ons eigen label is voordeliger dan Luxaflex en Verano zonneschermen.Ook de keuze tussen een semi cassette of gesloten cassette zonnescherm telt mee in de prijs. Tot slot hebben ook extra opties zoals verlichting effect op de totaalprijs. Welke extra’s je ook kiest, bij ons profiteer je altijd van de beste zonnescherm aanbieding!

Handmatig of elektrisch knikarmscherm

Qua bediening heb je de keuze uit twee soorten zonneschermen: Een elektrisch zonnescherm of een handmatig zonnescherm. Laatstgenoemde wordt ook wel een draaistang zonnescherm of oogwindwerk zonnescherm genoemd. De voornaamste reden om voor een automatisch zonnescherm te kiezen is het bedieningsgemak. Een zonnescherm handmatig bedienen kan namelijk best zwaar zijn. Daarnaast kan elektrische zonwering worden aangesloten op een Smart Home systeem. Een reden om juist voor een handmatig zonnescherm te kiezen, is dat een gat door de muur heen boren niet nodig is. Dit maakt het tevens makkelijker om zelf te plaatsen. Meestal wordt een zonnescherm elektrisch inclusief montage besteld. Dit vergt namelijk iets meer expertise. Tot slot kan de prijs doorslaggevend zijn. Elektrische zonneschermen kosten nu eenmaal meer dan handmatige zonneschermen.

Extra opties

Wil je een zonnescherm online bestellen? Dan kom je in het bestelproces voor een aantal keuzes te staan. Eén van de eerste keuzes is het bepalen van een kleur. Ga je voor een modern zonnescherm zwart? Of kies je voor een klassiek streepjesdessin? Wil je een extra luxe zonnescherm? Dan kan je nog een aantal extra opties toevoegen. Een zonnescherm met volant bijvoorbeeld. Elk model is uitvoerbaar als volant zonnescherm. Wil je graag een zonnescherm met verlichting? Ga dan voor een Verano Ipanema zonnescherm! Deze is namelijk uitvoerbaar met dimbare ledverlichting in de armen.

Keuzehulp

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Raadpleeg dan onze keuzehulp knikarmschermen.

Wat is een knikarmscherm?

Een knikarmscherm is een horizontaal zonnescherm die enkel op de gevel steunt. Dankzij de afwezigheid van extra steunpilaren neemt dit type zonwering geen ruimte in op je terras. Dit is voor velen de belangrijkste reden om voor een knikarmscherm te kiezen. Daarnaast speelt ook de prijs een grote rol.

Wat is het verschil tussen een knikarmscherm en uitvalscherm?

Het voornaamste verschil is dat een knikarmscherm wél en een uitvalscherm niet bedoeld is om onder te zitten. Met een knikarmscherm creëer je een schaduwplek buiten. Met een uitvalscherm zorg je juist voor verkoeling binnen. Lees ons blog over het verschil tussen een uitvalscherm en knikarmschermen voor meer uitleg.

Hoe maak je een zonneschermdoek schoon?

Het doek van een zonnescherm schoonmaken begint met het wegborstelen van los vol. Maak eventuele vlekken vervolgens schoon met een spons en lauw water. Gebruik bij hardnekkige vlekken een mild schoonmaakmiddel, zoals groene zeep. Laat het sopje 15 minuten inwerken. Spoel het vervolgens goed af en laat het scherm volledig opdrogen. Raadpleeg ons blog over zonnescherm schoonmaken voor uitgebreide instructies.

Hoe hang je een zonnescherm op?

Een zonnescherm ophangen begint met het aftekenen van de boorgaten van de muursteunen. Hierna kan het echte boren beginnen. Vervolgens kan het scherm op de muur gemonteerd worden. Draai de bouten in de muursteunen goed vast. Heb je een elektrisch zonnescherm? Dan dien je ook nog een gat naar binnen te boren. Sluit vervolgens het scherm aan op de netstroom. Zie de montagehandleiding voor een gedetailleerde beschrijving. Liever uitbesteden? Maak dan gebruik van onze montageservice.

Is een zonnescherm waterdicht?

Een knikarm zonnescherm is niet waterdicht. Een knikarmscherm is puur en alleen bedoeld om schaduw te creëren. Specifiek op zoek naar een waterdicht zonnescherm? Kijk dan eens naar pergolazonweringen of lamellendaken. Ga naar ons blog over waterdichte zonwering voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Wat kost een zonnescherm?

De prijs van een zonnescherm start bij €839. De definitieve kosten zijn grotendeels afhankelijk van de gewenste breedte en uitval. Betreft het een standaard maat? Dan ben je goedkoper uit dan wanneer je een 100% maatwerk product nodig hebt. Ook de keuze tussen elektrische en handmatige bediening heeft invloed op de totaalprijs. De exacte prijs bereken je gemakkelijk met onze prijsconfigurator.

Gratis meetafspraak Gratis kleurstalen