Menu
  1. Home
  2. Horren

Horren

Wel frisse lucht, maar geen insecten in huis? Ontdek ons uitgebreide en voordelige assortiment raamhorren en hordeuren. Wij leveren uitsluitend maatwerk horren van de A-merken KEJE, Aurora en Luxaflex®. Wij kopen grootschalig in en verzenden rechtstreeks vanuit de fabriek. Zo kunnen wij onze horren op maat extra voordelig aanbieden. Tot wel 50% goedkoper!

Alle soorten horren op een rij

Horren op maat bestel je online bij Solano Wonen

Eenvoudig en veilig jouw hor op maat bestellen? Dat kan bij Solano Wonen. Wij bieden online een uitgebreid assortiment A-merk horren aan. In onze collectie vind je onder andere raamhorren. Hierin heb je de keuze uit voorzethorren, klemhorren en inzethorren standaard of met plissé. Maar ook de handige rolhorren die je zowel binnen als buiten kunt plaatsen. Ben je juist op zoek naar hordeuren? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Zo leveren wij de originele plisse hordeuren, rolhordeuren en scharnierende vaste hordeuren. Zelfs voor 100% originele VELUX horren kun je bij ons terecht! Dankzij ons ruime aanbod bieden we voor elke uitdaging een oplossing. Zo hebben we een geschikte hordeur voor schuifpuien, maar bestaat er ook een hor voor openslaande deuren. Zoek je een draaikiepraam hor? Geen probleem! Ook horren voor kunststof kozijnen hebben we in ons assortiment. Deze monteer je zonder boren en schroeven. Met behulp van onze duidelijke meetinstructies, vul je heel eenvoudig zelf je maten in. Neem bij twijfel gerust contact op met onze klantenservice. Liever je horren op maat laten maken en plaatsen? Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice.

Kwalitatieve én goedkope horren

Wij kopen grootschalig in en sluiten goede deals met A-merk leveranciers, zoals Keje horren. Ook leveren we direct vanuit de fabriek. Zo houden wij de kosten laag en daar profiteer jij als klant van! Zo kan je bij ons horren kopen tot wel 50% onder de verkoopadviesprijs. Dus ben je op zoek naar een goede horren aanbieding? Dan zijn wij de juiste partij. Bovendien geven we maar liefst 3 jaar garantie! Daarnaast kunnen we snel leveren en maak je tegen een voordelig tarief gebruik van onze meet- en montageservice.

Petscreen en pollengaas

Ben je op zoek naar huisdierproof horren? Kies dan voor extra sterk petscreen horgaas. Dit gaas is tot 7 keer sterker dan standaard gaas! Heb je last van hooikoorts? Dan is een pollenhor een goede oplossing. Deze pollenwerende horren zijn voorzien van een fijnmaziger gaas dan traditionele horren.

De specialisten op het gebied van horren

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je alles vertellen over horren. Van een schuifpui hor en openslaande deuren hor, tot een draaikiepraam hor en VELUX dakraam hor. Heb je vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op. Ons professionele en enthousiast team staat je graag te woord. Onze insectenhorren eerst in het echt zien? Kom gerust langs in onze showroom. Hier bieden we bovendien een aantal showroom exclusieve producten aan. Luxaflex horren bijvoorbeeld.

Keuzehulp

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Raadpleeg dan onze keuzehulp horren.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen