Menu
  1. Home
  2. Horren

Horren

Wel frisse lucht, maar geen insecten in huis? Ontdek ons uitgebreide assortiment raamhorren en hordeuren van A-merken KEJE, Aurora en Luxaflex®. Altijd 100% op maat en tot wel 50% goedkoper!

Horren op maat bestel je online bij Solano Wonen

Eenvoudig en veilig jouw hor op maat bestellen? Dat kan bij Solano Wonen. Wij bieden online een uitgebreid assortiment A-merk horren aan. In onze collectie vind je onder andere raamhorren. Hierin heb je de keuze uit voorzethorren, klemhorren en inzethorren standaard of met plissé. Maar ook de handige rolhorren die je zowel binnen als buiten kunt plaatsen. Ben je juist op zoek naar hordeuren? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Zo leveren wij de plisséhordeuren, rolhordeuren en scharnierende vaste hordeuren. Zelfs voor 100% originele VELUX horren kun je bij ons terecht! Dankzij ons ruime aanbod bieden we voor elke uitdaging een oplossing. Zo hebben we een geschikte hordeur voor schuifpuien, maar bestaat er ook een hor voor openslaande deuren. Zoek je een draaikiepraam hor? Geen probleem! Ook horren voor kunststof kozijnen hebben we in ons assortiment. Deze monteer je zonder boren en schroeven. Met behulp van onze duidelijke meetinstructies, vul je heel eenvoudig zelf je maten in. Neem bij twijfel gerust contact op met onze klantenservice. Liever je horren op maat laten maken en plaatsen? Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice.

Kwalitatieve én goedkope horren

Wij kopen grootschalig in en sluiten goede deals met A-merk leveranciers, zoals Keje horren. Ook leveren we direct vanuit de fabriek. Zo houden wij de kosten laag en daar profiteer jij als klant van! Zo kan je bij ons horren kopen tot wel 50% onder de verkoopadviesprijs. Dus ben je op zoek naar een goede horren aanbieding? Dan zijn wij de juiste partij. Bovendien geven we maar liefst 3 jaar garantie! Daarnaast kunnen we snel leveren en maak je tegen een voordelig tarief gebruik van onze meet- en montageservice.

Petscreen en pollengaas

Ben je op zoek naar huisdierproof horren? Kies dan voor extra sterk petscreen horgaas. Dit gaas is tot 7 keer sterker dan standaard gaas! Heb je last van hooikoorts? Dan is een pollenhor een goede oplossing. Deze pollenwerende horren zijn voorzien van een fijnmaziger gaas dan traditionele horren.

De specialisten op het gebied van horren

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je alles vertellen over horren. Van schuifpui hordeuren en openslaande deuren horren, tot draaikiepraam horren en VELUX dakraam hor. Heb je vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op. Ons professionele en enthousiaste team staat je graag te woord. Onze insectenhorren eerst in het echt zien? Kom gerust langs in onze showroom.

Keuzehulp

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Raadpleeg dan onze keuzehulp horren.

Veelgestelde vragen over horren

Wat is een hor?

Een hor is een stuk gaas dat je voor een raam of deur plaatst. Een hor wordt in eerste instantie gebruikt om insecten buiten te houden, maar wel frisse lucht binnen te krijgen.

Waarom een hor?

De bekendste reden om een hor voor een raam of deur te plaatsen, is om insecten buiten te houden. Met een hor geniet je dus wel van frisse lucht, maar krijg je geen ongewenste gasten in huis. Bovendien fungeert een hor als bescherming voor je raamdecoratie. Het voorkomt dat vuil dat door de wind naar binnen waait, zich hecht aan je kostbare gordijnen. Vooral in nieuwbouwwijken waar nog volop wordt gebouwd en er veel opstuivend zand is, raden wij het gebruik van horren aan om je raamdecoratie te beschermen.

Welke hor kan ik het beste kiezen?

Welke hor de beste keuze is voor jou is afhankelijk van meerdere factoren. Allereerst speelt het type raam of deur een grote rol. Zo is een inzethor een goede keuze voor draaikiepramen en zijn plisséhordeuren ideaal voor schuifpuien. Ook de afmetingen kunnen bepalend zijn voor de keuze. Zo kan de rolhordeur Sencillo Grande tot maar liefst drie meter breed geleverd worden! Met het filter aan de linkerzijde van het scherm ontdek je vliegensvlug welke hor geschikt is voor jouw situatie.

Hoe moet je een hor bevestigen?

Hoe je een hor moet bevestigen is afhankelijk van het type hor. Zo hebben we diverse horren die zonder boren en schroeven geplaatst kunnen worden. Middels klemveren of montagetape bijvoorbeeld. Andere montagemogelijkheden zijn schroeven, draainokken en scharnieren. Bekijk de duidelijke handleiding van jouw gekozen hor voor specifieke instructies.

Wat kost een hor?

Je hebt al een hor vanaf €49,95. De exacte prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Uiteraard spelen de afmetingen een grote rol. Hoe groter de hor, hoe hoger de prijs. Daarnaast zijn ook het merk en het type gaas bepalend voor de prijs. Met onze handige configurator bereken je de definitieve prijs eenvoudig online.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen