Menu
  1. Home
  2. Zakelijk

Zakelijk

Solano Wonen is er niet alleen voor particulieren, maar biedt ook interessante oplossingen voor de zakelijke markt! Warmtewerende screens voor kantoorpanden en vlamvertragende gordijnen voor scholengemeenschappen bijvoorbeeld. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Onze specialisten denken graag met je mee!

Bijzondere situaties en eisen

Solano Wonen biedt een ruim aanbod zonwering en vloeren afgestemd op bijzondere situaties en eisen. Zo bieden we oplossingen voor het voldoen aan geluidsnormen en ondersteunen we bij het behalen van energielabels. Denk aan PVC met geïntegreerde 10dB ondervloeren voor appartementen. Of aan isolerende buitenzonwering waarmee bedrijfspanden flink besparen op airco- en stookkosten. Voor vrijwel elke uitdaging bieden wij een passende oplossing!

Extra scherpe prijzen

Door te leveren aan de zakelijke markt kunnen wij nog scherper inkopen en goede prijsafspraken maken. Daar profiteer jij als ondernemer van. Zo kunnen we bijvoorbeeld palletprijzen aanbieden!

Waarom Solano Wonen?

  • Persoonlijk advies door een ervaren zonweringspecialist
  • Ruime keus in zonweringsproducten (zowel binnen- als buitenzonwering), horren en vloeren.
  • Eigen meet- en montageservice
  • Extra scherpe prijzen

Referenties

We werken geregeld samen met diverse bedrijven. Denk aan kantoren, scholen, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, zorginstellingen, hotels en vakantieparken. Een greep uit onze zakelijke klanten:

Koningin Wilhelmina School

In veel openbare ruimtes zijn brandvertragende gordijnen verplicht. Zo ook bij scholen. Daarom voorzagen wij de klaslokalen van de Koningin Wilhelmina School in Leeuwarden van gordijnen in de brandvertragende stof Lagoon. Deze stof werkt tevens geluiddempend, wat zeer bevorderlijk is voor de akoestiek in een vol klaslokaal.

Renovatieproject Canadezenlaan

Woningcorporatie Elkien verving de houten kozijnen van 194 appartementen aan de Canadezenlaan in Leeuwarden voor kunstof kozijnen. Dit betekende dat er massaal nieuwe raambekleding moest komen. Hiervoor ging Elkien een samenwerking met Solano Wonen aan. Ter inspiratie werd één van de appartementen als modelwoning ingericht. Hier voorzagen wij de ramen van een aantal mooie oplossingen zonder boren en schroeven. Ideaal voor kunststof kozijnen!

Bouwbedrijf Bakker

Het grote kantoorpand van Bouwbedrijf Bakker voorzagen we van screens. Het wordt nu aanzienlijk minder warm op de werkvloer, waardoor de airco minder hard hoeft te loeien. Bovendien hebben werknemers geen last meer van de schitterende zon op hun beeldscherm.

Renovatieproject Landbuurt

In opdracht van woningcorporatie WoonFriesland verving bouwbedrijf Dijkstra Draisma de houten kozijnen van 28 woningen in de landbuurt in Leeuwarden voor kunststof kozijnen. Er werd met de bewoners afgesproken dat er soortgelijke raambekleding werd teruggeplaatst, welke door Solano Wonen werd verzorgd.

Eetcafé Spinoza

Al ruim 30 jaar is Eetcafé Spinoza een begrip in de Leeuwarder binnenstad. Onlangs heeft het café een flinke metamorfose ondergaan, waarbij de authentieke sfeer van het historische pand is behouden. In lijn met deze stijl mochten wij de ramen voorzien van velours gordijnen met embrasses in een dieprode kleur.

Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar zakelijk@solanowonen.nl of telefonisch contact met ons opnemen (058-2897955).

Gratis meetservice Gratis kleurstalen