Menu
  1. Home
  2. Screens
  3. Elektrische screens
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Bediening
Elektrisch
(7)
Solar
(5)
Handbediend
(2)
Type screendoek uitleg
Lichtdoorlatend
(7)
Verduisterend
(4)
Met zichtvenster
(2)
Profielkleur uitleg
RAL 9001
(7)
Technisch zilver
(7)
RAL 9010
(7)
RAL 7016
(7)
Afwijkende RAL kleur
(7)
RAL 7016 structuur
(5)
TIGER 29 80081 structuur
(4)
RAL 9016
(4)
RAL 9006
(4)
RAL 9005 structuur
(2)
RAL 9007 structuur
(1)
RAL 9006 structuur
(1)
RAL 8019
(1)
RAL 7039 structuur
(1)
RAL 7039
(1)
RAL 7021 structuur
(1)
Meer weergeven
Type screen uitleg
Ritsscreen
(5)
Standaard screen
(2)
Vorm omkasting
Schuin
(7)
Recht
(6)
Halfrond
(4)
Merk
Solano
(4)
Verano
(3)
Toon 7 elektrische screens

Elektrische screens op maat

Al onze screens worden 100% op maat geleverd. Ook elektrische screens! Tot op de millimeter nauwkeurig! Zo ben je verzekerd van perfect passende elektrische screens op maat. Of je raam nu smal of breed is. Onze screens zijn leverbaar van slechts 40 centimeter tot wel 6 meter breed! Dankzij onze duidelijke instructies is inmeten kinderspel. Je kunt eenvoudig online bestellen. Doorgaans worden jouw elektrische zonnescreens binnen 15 werkdagen geleverd. Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om te bellen of te mailen. We helpen je graag verder! Schakel je liever de hulp van een expert in? Maak dan gebruik van onze meet- en/of montageservice.

Ritsscreen elektrisch

Elektrische screens maken altijd gebruik van geleiders met een geïntegreerde rits. Hierdoor wordt het screen aan de zijkanten strak gehouden. Deze specifieke variant staat bekend als ritsscreens. Bij standaard screens loopt het doek daarentegen los tussen de geleiders. Dat betekent dat het doek enkel strak wordt getrokken door het gewicht van de onderlat. Deze standaard uitvoering is echter enkel mogelijk bij handbediende screens, aangezien elektrische screens een extra stevigheid vereisen.

Bedieningsmogelijkheden

Bij de aanschaf van elektrische screens heb je de keuze uit verschillende bedieningsopties. Je kunt kiezen voor elektrisch bedienbare screens met schakelaar, draadloze wandzender of afstandsbediening. We bieden zowel extra voordelige huismerk motoren als A-merk Somfy screens motoren aan. Wil je graag screens op zonne energie? Dat kan! We hebben zowel een huismerk als een Somfy solar motor in ons assortiment. Bekijk onze screens motor keuzehulp voor meer informatie.

Lichtdoorlatendheid: Van 0% tot 5%

De meeste screendoeken hebben een lichtdoorlatendheid van 3%. Dit doek biedt uitstekende bescherming tegen UV-licht , maar je kunt er nog wel doorheen kijken. Althans, van binnen naar buiten. Overdag heb je geen zicht van buiten naar binnen. Liever meer licht in huis? Kies dan voor screens met een lichtdoorlatendheid van 5%. Komt het screen voor een slaapkamerraam te hangen? En wil je dat het helemaal donker wordt? Kies dan voor verduisterende screens met een lichtdoorlatendheid van 0%. Ben je op zoek naar elektrische transparante screens? Kies dan voor een Solano Smart of Comfort ritsscreen met zichtvenster. Het screen wordt dan in het midden of over de hele oppervlakte van een transparante folie voorzien.

Elektrische screens overkapping

Met veranda screens is het nog fijner vertoeven onder je overkapping! Allereerst beschermt een screen tegen hitte en fel licht van de zon. Maar wist je dat een screen ook bescherming biedt tegen motregen en een fris windje? Zo is het ook tijdens minder fijne dagen lekker vertoeven onder je overkapping.  De meest aanbevolen screens voor overkappingen zijn het Solano Comfort en Smart Ritsscreen. Deze super solide screens zijn standaard elektrisch uitgevoerd.

Let op: Screens zijn niet bestand tegen extreme weersomstandigheden. Bij een stortbui, hagel, sneeuw en windkracht boven de 6 Bft dienen screens opgetrokken te worden.

Elektrische screens buiten prijzen

Bij Solano Wonen ben je altijd verzekerd van uitstekende prijzen! Wij kopen grootschalig in en leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Zonder tussenkomst van winkel en groothandel. Daardoor kunnen wij onze elektrische screens prijs laag houden. Tot wel 50% lager dan elders! Bij Solano Wonen shop je dus altijd goedkope screens van hoge kwaliteit!

Veelgestelde vragen over elektrische screens

Kies je het beste voor screens elektrisch of handmatig?

Voor ultiem bedieningsgemak is het aan te raden om te kiezen voor elektrische screens. Op die manier kun je je screen eenvoudig bedienen vanuit je comfortabele stoel! Als je graag een ritsscreen wilt, is elektrische bediening de enige optie. Heb je een beperkt budget? Dan kan een handmatig screen interessant zijn. Deze zijn meestal goedkoper dan elektrische screens.

Wat kosten elektrische screens?

De kosten van elektrische screens zijn allereerst afhankelijk van de afmetingen. Hoe groter het screen, hoe hoger de prijs. Daarnaast wordt de prijs ook beïnvloed door de keuze voor een specifiek merk. Ga je voor ons extra voordelige Solano label? Of kies je voor een elektrisch screen van Verano? Ook de doeksoort speelt een rol: Voor sommige doeksoorten geldt een meerprijs. Met onze prijsconfigurator bereken je gemakkelijk en snel de exacte prijs.

Wat is obstakeldetectie?

Een motor met obstakeldetectie stopt automatisch zodra het een obstakel detecteert. Bijvoorbeeld wanneer er een fiets tegen het raam staat. Zo voorkom je dat het screen door een dergelijk ongelukje kapot gaat.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen