Menu

Verano Schuifwand Olivera V764

Verano
Verano Schuifwand Olivera V764
Verano Schuifwand Olivera V764
Verano Schuifwand Olivera V764
Verano Schuifwand Olivera V764
Verano Schuifwand Olivera V764
Verano Schuifwand Olivera V764
Verano Schuifwand Olivera V764
Verano Schuifwand Olivera V764
Verano Schuifwand Olivera V764
Verano Schuifwand Olivera V764
Verano Schuifwand Olivera V764
Verano Schuifwand Olivera V764
Verano Schuifwand Olivera V764
Verano Schuifwand Olivera V764
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4. 5.
Montage
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Schuifwand Olivera V764

De Olivera is een glazen schuifwand met 8 mm of 10 mm gehard glas. De glazen panelen zijn geplaatst in een soepel lopende, geanodiseerde rail en zijn uitgevoerd met een meeneemfunctie. De Olivera schuifwand is toe te passen in alle Verano® terrasoverkappingen en diverse andere bestaande situaties. Voor het deel in je overkapping waar je een vaste wand wilt (meestal de zijkanten), kies je voor glaswand Serena V785.

Schuifwand Oliviera is geschikt voor terrasoverkapping Iseo V905Ledro V908 en Riva V920.

Meer informatie

Standaard uitvoering

 • Glas 8 [mm] of 10 [mm] gehard, voorzien van geslepen facetranden
 • Aluminium profielen, gepoedercoat, ongeïsoleerd
 • Onderrail uitgevoerd in geanodiseerd zilver of zwart
 • Bovenrail en glaslijst uitgevoerd in wit of antraciet structuurlak (VS 716)
 • Onderschuif systeem, waardoor krachten op de terrasoverkapping worden vermeden
 • Luxe meeneemfunctie voor het openen en sluiten van alle glaspanelen
 • Glaspakket zowel links als rechts of links en rechts d.m.v. een middensluiting mogelijk
  Let op: pakketzijde altijd van buitenaf gezien (opgeven bij bestelling)
 • Uittilbeveiliging
 • Ieder paneel is voorzien van drie solide wielen

Extra beschutting met glazen schuifwanden

Met schuifwanden en glaswanden kun je niet langer alleen in de de zomer van je tuin en terras genieten. Ook in de herfst en winter wil jij toch naar buiten? Een gezellige winterbarbecue met vrienden of op zondagochtend buiten ontbijten met het hele gezin, Profiteer van extra beschutting door je (glazen) schuifwanden!

Vroeger in het jaar naar buiten met schuifwanden

Door schuifwanden toe te voegen aan je terrasoverkapping of lamellendak kun je ook op een frisse dag lekker op je terras genieten. Schuifwanden en glaswanden laten het daglicht binnen, en creëren een beschut plekje. Is het hartje zomer en wil je van het lichte briesje genieten? Dan schuif je de panelen gemakkelijk open. Met de beschutting van schuifwanden onder je terrasoverkapping of lamellendak maak jij nog vaker gebruik van deze heerlijke plek!

Glazen schuifwanden op maat

Glas- en schuifwanden van Verano® worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de wanden tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van glas- en schuifwanden en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

Technische specificaties

Tekening

Maatvoering rails

Let op!
Tijdens het productieproces van de glaspanelen kan een lichte bolling onstaan. Deze bolling is inherent aan het productieproces en heeft geen effect op de kwaliteit, levensduur of de werking van de glaswand en is derhalve geen reden tot vervanging onder garantie.

Advies: plaats de glaspanelen met de bolling naar dezelfde zijde.

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice