Menu
Filteren
Geschikt voor
Gordijnen met inslagringen
(4)
Geplooide gordijnen
(4)
Bediening
Handmatig
(4)
Type montage
Wandmontage
(4)
Plafondmontage
(2)
Kleur rail
Zwart
(3)
Edelstaal
(2)
Chroom
(2)
Nikkel
(1)
Messing
(1)
Brons
(1)
Toon 4 gordijnroedes

Op maat gordijnroede

Voor vrijwel ieder gordijn kunnen wij een geschikte gordijn roede leveren. Of je nu een korte roede van slechts 1 meter of een lange 400 cm gordijnroede nodig hebt. Wij maken jouw roede altijd 100% op maat. Tot op de millimeter nauwkeurig!

Gordijnen bevestigen aan een roede

Je kunt gordijnen op twee manieren aan een roede bevestigen. Je kunt een rail met ringen bestellen waaraan je een geplooid gordijn met ingenaaide verstelbare haakjes aan kunt hangen. Als je een gordijnroede met ringen bestelt, worden er per 100 cm 14 ringen met haakjes geleverd.

Je kunt ook kiezen voor een gordijn met inslagringen. Deze ringen worden in de stof gestanst en kunnen over een roede heen geschoven worden. Een roede wordt dan ook wel een rails voor gordijnen met ringen genoemd. Houd er wel rekening mee dat inslagringen niet raadzaam zijn voor verduisterende gordijnen. De ringen kunnen namelijk relatief veel licht doorlaten.

Roedes bevestigen

Een gordijnroede kan zowel aan de wand als aan het plafond bevestigd worden. Heb je een schuin plafond? Dan is een plafondsteun gordijnroede geen optie. In dat geval dien je automatisch voor een wandsteun gordijnroede te kiezen. Is dit niet op jouw situatie van toepassing? Dan is de gekozen montagewijze vooral een kwestie van persoonlijke smaak.

Dubbele gordijnroede

Als je veel controle over licht en inkijk wil, dan kan je kiezen voor een combinatie van transparante en verduisterende gordijnen. Inbetween gordijnen of vitrages met overgordijnen dus. Er bestaan speciale wandsteunen, waardoor je twee roedes op één wandsteun kan monteren. Deze steunen bieden wij niet online aan, maar kunnen wij op verzoek wel leveren.

Voor iedere woonstijl

Ons assortiment bestaat uit maar liefst acht verschillende kleuren roedes voor gordijnen. Ga bijvoorbeeld voor een zwarte of grafietgrijze industriele gordijnroede. Of kies voor een chique uitstraling met een brons of messing gordijnroede. Ook qua design hebben we voor ieder wat wils. Ga bijvoorbeeld voor de strakke gordijnroede Curios met een onopvallende eindknop. Of kies voor de landelijke gordijnroede Mondial welke juist een sierlijke bolvormige eindknop heeft.

Goedkope gordijnroede online

Bij Solano Wonen ben je altijd verzekerd van een goede prijs! Wij kopen onze rails en roedes grootschalig in, leveren rechtstreeks vanuit de fabriek en hanteren lage marges. Daardoor kunnen wij onze gordijnrails en roedes goedkoop aanbieden. Tot wel 50% goedkoper dan elders! Bij Solano Wonen bestel je eenvoudig roedes online. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom in Leeuwarden!

Veelgestelde vragen over gordijnroedes

Wat is een gordijnroede?

Een gordijnroede is een stang waar je een gordijn met haakjes of een gordijn met inslagringen aan op kunt hangen.

Hoe hang je een gordijnroede op?

Je kunt een gordijnroede zowel aan het plafond als aan de wand vastschroeven.

Hoeveel steunen heeft een gordijnroede?

De hoeveelheid steunen waarmee een gordijnroede wordt geleverd is afhankelijk van de lengte van de roede. Roedes t/m 240 cm worden met 2 steunen geleverd. Roedes t/m 400 cm komen met 3 steunen.

Van welk materiaal worden jullie gordijnroedes gemaakt?

Wij leveren uitsluitend aluminium roedes.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen