Menu
Filteren
Breedte in centimeters
Uitval in centimeters
Bediening
Elektrisch
(12)
Handbediend
(6)
Solar
(2)
Maatwerk of standaard maten
Maatwerk
(10)
Standaard maten
(4)
Profielkleur uitleg
RAL 7016 structuur
(12)
RAL 9001
(10)
Afwijkende RAL kleur
(8)
RAL 9010
(7)
Sparkling black
(5)
RAL 9007 structuur
(5)
RAL 9005 structuur
(5)
Technisch zilver
(1)
Type cassette
Gesloten cassette
(9)
Semi-cassette
(3)
Montage uitleg
Wandmontage
(12)
Plafondmontage
(3)
LED verlichting
Verlichting in de cassette
(3)
Verlichting in de armen
(3)
Merk
Solano
(4)
Verano
(3)
Rainbow
(5)
Toon 12 zonnescherm aanbieding
12 zonnescherm aanbieding

Zonnescherm aanbieding

Shop onze kwalitatieve en goedkope knikarmschermen altijd met korting tot 50%. Zo profiteer je standaard van een mooie knikarm zonnescherm aanbieding!

Filteren
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen

Voordelige zonneschermen op maat

Onze knikarmschermen zijn niet alleen voordelig, maar worden ook nog eens volledig voor je op maat gemaakt! Zo weet je zeker dat het zonnescherm naadloos aansluit op jouw terras. Wij bieden zonneschermen op maat van ons extra voordelige Solano label en maatwerk knikarmschermen van de bekende merken Verano® en Rainbow. Van slechts 223,5 centimeter tot maar liefst 7 meter breed. Daardoor kunnen we voor vrijwel ieder terras een perfect passend goedkoop zonnescherm leveren! Goedkope zonneschermen 5 meter breed bijvoorbeeld.

Goedkope elektrische zonneschermen

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische zonneschermen! Zo bedien je jouw budget knikarmscherm gewoon vanuit de luie stoel. Kies je voor een Somfy IO motor in combinatie met een Somfy Tahoma Switch? Dan kan je jouw zonnescherm ook buitenshuis bedienen. Zelfs wanneer je op vakantie bent! Ook scenario’s instellen behoort tot de mogelijkheden. Stel bijvoorbeeld in dat het zonnescherm automatisch uitgaat wanneer de temperatuur boven de 20 graden komt. Of laat het zonnescherm automatisch intrekken bij te harde wind. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Cassette zonnescherm aanbieding

Onze voordelige collectie zonneschermen bestaat uit modellen met semi-cassette en gesloten cassette. Bij een gesloten cassette is het doek in gesloten stand van alle kanten volledig omsloten. Hierdoor is het doek maximaal beschermd tegen vuil. Bij een semi-cassette is het doek in opgerolde stand zichtbaar vanaf de onderkant. Theoretisch gezien maakt dit het doek iets kwetsbaarder voor vuil. In de praktijk komt de meeste vuil echter van de boven- en voorkant, waardoor ook een semi-cassette scherm behoorlijk goed beschermd is.

Prijs zonnescherm

Een goedkoop knikarmscherm bestellen doe je bij Solano Wonen! Wij kopen grootschalig in en leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Bovendien hanteren wij lage marges. Daardoor kunnen wij onze zonneschermen extra voordelig aanbieden. Tot wel 50% onder de verkoopadviesprijzen. De exacte zonnescherm prijs is afhankelijk van meerdere factoren. Allereerst spelen de afmetingen een grote rol in de prijsbepaling. Daarnaast heeft de keuze voor een merk invloed op de eindprijs. Zo liggen de zonnescherm kosten van Verano® hoger dan de prijs voor Solano knikarmschermen. Ook de keuze voor wel of geen elektrische bediening is bepalend voor de kosten. Stel jouw budget knikarmscherm online samen en krijg direct de exacte prijs te zien.

Kosten zonnescherm inclusief montage

Met onze duidelijke instructies is het inmeten van onze goedkope knikarm zonneschermen heel eenvoudig. Als je een beetje handig bent, is ook de montage goed te doen. Besteed je het inmeten en/of monteren toch liever uit? Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice! De kosten van deze service bedragen €65,- voorrijkosten plus €240,- per knikarmscherm. Dit bedrag komt dus boven op de zonnescherm knikarmscherm prijs. Bekijk ons servicegebied en ontdek of we ook bij jou in de buurt komen monteren.

Altijd een scherpe knikarmscherm aanbieding!

Stop met zoeken naar zonnescherm aanbiedingen van bekende winkels. Bij ons profiteer je namelijk altijd van een uitstekende zonnescherm korting. Het hele jaar door! Onze voordelige zonneschermen zijn standaard tot 50% goedkoper dan elders. Dit is mogelijk, omdat wij grootschalig inkopen en rechtstreeks vanuit de fabriek leveren. Bovendien hanteren wij lage marges. Bij Solano Wonen ben je dus standaard verzekerd van een goedkoop knikarm zonnescherm.

Indien er wel een extra knikarm zonnescherm actie loopt, dan is/zijn de betreffende actie zonnescherm(en) voorzien van een label. Zeker weten dat je geen zonnescherm aanbiedingen misloopt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Voorraadmodel aanbieding zonnescherm

Welk zonnescherm je ook kiest, bij ons kan je altijd rekenen op scherpe zonnescherm prijzen. Zolang de voorraad strekt, bieden we ook een extra voordelig elektrisch knikarmscherm in vaste maten aan. Ons voorraadmodel knikarmscherm ACTIE is direct leverbaar en verkrijgbaar in twee populaire afmetingen en drie doekkleuren. Wees snel, want OP=OP!

Veelgestelde vragen over zonnescherm aanbieding

Wat kost een knikarmscherm?

Je hebt al een knikarmscherm vanaf €858,-. De exacte prijs wordt bepaald door een aantal factoren. Zo spelen de gewenste afmetingen een grote rol: Hoe groter het knikarmscherm, hoe hoger de prijs. Ook zijn semi-cassette knikarmschermen goedkoper dan volledig gesloten cassettes. Daarnaast is ook de motorkeuze van invloed op de prijs. De definitieve prijs bereken je eenvoudig met onze online configurator.

Wat kost een zonnescherm inclusief montage?

De prijs van een zonnescherm inclusief montage begint bij €1.163. Deze prijs bestaat uit de prijs van het knikarmscherm plus de montagekosten. De kosten voor onze montageservice bedragen €65 voorrijkosten plus €240 per knikarmscherm, een totaalbedrag van €305. Dit bedrag komt boven op de prijs van het knikarmscherm. De prijs voor een knikarmscherm begint bij €858. Met onze configurator ontdek je eenvoudig en snel de totaalprijs voor jouw zonnescherm inclusief montage.

Waarom zijn jullie knikarmschermen zo goedkoop?

Onze knikarmschermen zijn tot 50% goedkoper dan elders. Hoe dat kan? Om te beginnen leveren wij rechtstreeks vanuit de fabriek. Zonder tussenkomst van winkel of groothandel. Daarnaast kunnen wij dankzij grootschalige inkoop goede deals sluiten. Tot slot hanteren wij lage marges. Al deze factoren maken van ons één van de goedkoopste aanbieders van knikarmschermen!

Gratis meetservice Gratis kleurstalen