Menu
4 vitrages

Vitrages

Filteren

De vitrages van Solano Wonen worden op maat gemaakt en bieden wij aan voor lage internetprijzen. Vitrage stoffen zijn transparant en als kamerhoge stof uitgevoerd zodat er geen naden zichtbaar zijn. 

Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Opmaak stof uitleg
Kamerhoge stof
(4)
Eigenschappen
Recycled
(2)
Kleur stof
Grijs
(4)
Wit
(4)
Zwart
(3)
Bruin
(3)
Roze
(2)
Groen
(2)
Rood
(1)
Oranje
(1)
Geel
(1)
Blauw
(1)
Merk
A House Of Happiness
(4)
Toon 4 vitrages
Service van Solano Wonen
Snelle levering
direct uit de fabriek
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Heel eenvoudig

Het bestellen van vitrages bij Solano Wonen is heel eenvoudig. Met behulp van de meethulp meet je de breedte van de rails of roede en de gewenste hoogte. Deze maten vul je in op de bestelpagina. Het programma rekent automatisch uit hoeveel stof nodig is en wat de kosten zijn voor het maken van je vitrage.

Vitrages

Vitrage stoffen zijn transparant en hebben eventueel een ingeweven structuur of een randafwerking. Vitrages zijn als kamerhoge stof uitgevoerd, waardoor in de confectie geen naden zichtbaar zullen zijn. Deze stoffen zijn vaak op meerdere hoogtes verkrijgbaar omdat ze vaak toegepast worden tot op de vensterbank of er net overheen. Aan de onderzijde van de stof is vaak een verzwaringskoord of een randafwerking in kant of macramé gemaakt, zodat deze prachtig valt en er geen zoom in hoeft. 

Verstelbare haken

Geplooide vitrages worden geleverd met ingenaaide verstelbare haken. Je kunt de hoogte aanpassen aan de rails. Als de verstelbare haak op de goede hoogte staat zie je vrijwel geen rails meer als de gordijnen dicht zijn. 

Vitrages op rails

Vitrages op rails worden geplooid geleverd. Je kunt kiezen uit de volgende plooien:

  • Een enkele plooi kan gebruikt worden in ieder type gordijnstof. Voor deze plooi is ook de minste stof nodig.
  • Een dubbele plooi kan gebruikt worden in ieder type gordijnstof. Met een dubbele plooi hangt het gordijn voller. Voor deze plooi is meer stof nodig dan bij een enkele plooi
  • Een drie dubbele plooi is het mooiste bij transparante en soepele stoffen zoals vitrages en inbetween. Voor deze plooi is de meeste stof nodig.

Vitrages op roede met losse ringen of inslagringen (zeilringen)

Gordijnroedes zijn ronde stangen / buizen die door middel van plafondsteunen, wandsteunen of wandrozetten worden bevestigd aan de muur of aan het plafond. Vitrages kunnen op een aantal manieren aan roedes worden opgehangen. Bij een roede met losse ringen wordt het gordijn ingehaakt aan de kleinere ringetjes die onder de ringen hangen. Het gordijn wordt dan net als bij een gordijn op rails, geplooid geleverd. Een andere mogelijkheid is om de gordijnen van Ingestanste inslagringen te voorzien. De ringen worden in de stof gestanst en kunnen daarna over de roede heengeschoven worden.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen