Menu
Filteren
Breedte in centimeters
Uitval in centimeters
Bediening
Elektrisch
(12)
Handbediend
(7)
Solar
(2)
Maatwerk of standaard maten
Maatwerk
(11)
Standaard maten
(3)
Profielkleur uitleg
RAL 7016 structuur
(12)
RAL 9001
(11)
Afwijkende RAL kleur
(9)
RAL 9010
(8)
Sparkling black
(6)
RAL 9007 structuur
(6)
RAL 9005 structuur
(5)
Technisch zilver
(1)
Type cassette
Gesloten cassette
(9)
Semi-cassette
(3)
Montage uitleg
Wandmontage
(12)
Plafondmontage
(3)
LED verlichting
Verlichting in de cassette
(3)
Verlichting in de armen
(3)
Merk
Solano
(3)
Verano
(3)
Rainbow
(6)
Toon 12 zonneschermen op maat
12 zonneschermen op maat

Zonneschermen op maat

Ontdek onze uitgebreide collectie zonneschermen op maat! Met topmerken Verano® en Rainbow, en extra voordelige A-kwaliteit van Solano. Tot 7 meter breed!

Filteren
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen

Tot wel 7 meter breed!

Wij kunnen een knikarm zonnescherm op maat in vrijwel alle breedtes leveren. Ben je op zoek naar een handbediend of elektrisch zonnescherm 5 meter breed? Geen probleem! Al onze zonneschermen kunnen in deze populaire breedte geleverd worden. Moet jouw zonnescherm 7 meter breed worden? Kies dan voor het Rainbow Balero XL zonnescherm! Dit model kan in alle breedtes tussen de 3 en 7 meter geproduceerd worden. Tot op de millimeter nauwkeurig!

Elektrisch zonnescherm op maat

Kies voor ultiem gebruiksgemak met elektrische zonneschermen! Bedien jouw maatwerk zonnescherm met één simpele druk op de knop. Met een afstandsbediening bedien je jowu zonnescherm gewoon vanuit de luie stoel. Ga je voor een slimme Somfy IO motor in combinatie met een Somfy Tahoma Switch? Dan kan je jouw terrasscherm op maat vanaf elke locatie bedienen. Vanaf je werk of je vakantieadres bijvoorbeeld! Met een slim zonnescherm kun je ook specifieke scenario’s instellen. Laat het zonnescherm bijvoorbeeld automatisch uitrollen wanneer de temperatuur de 20 graden overstijgt. Of zorg dat het zonnescherm automatisch intrekt bij een bepaalde windkracht.

Standaard zonnescherm maten of maatwerk

Hoewel wij voornamelijk maatwerk zonnescherm leveren, kun je bij ons ook terecht voor standaard maten zonneschermen. Een standaard maten knikarmscherm is doorgaans nog voordeliger dan een maatwerk zonnescherm. Ons voorraadmodel knikarmscherm ACTIE is bovendien direct leverbaar. Populaire zonnescherm standaard maten zijn 400x300 en 500x300. Natuurlijk moet je wel de mazzel hebben dat een standaard maat geschikt is voor jouw terras. De kans dat een standaard maat precies past is klein. Meestal houd je wel een stukje onbedekt terras over. Als je maximaal schaduw op je terras wil, kan dus het beste een zonnescherm op maat laten maken. Bovendien ziet een perfect passend zonnescherm er eleganter uit. Heb je een groot terras? Dan vallen standaard maten sowieso af. Ons grootste standaard maten zonnescherm is namelijk 550 cm breed. Een 6 meter zonnescherm moet dus altijd op maat worden gemaakt.

Gratis kleurstalen

Onze knikarmschermen zijn in bijna 200 kleuren leverbaar. Van effen wit tot kanariegeel met strepen. Voor ieder wat wils dus! Zelfs wanneer je een eenvoudig knikarmscherm op maat grijs wil, heb je nog de keuze uit meerdere tinten grijs. Vind je het lastig om een keuze te maken op basis van een afbeelding op het internet? Dat begrijpen we! Daarom bieden we gratis kleurstalen aan. Meestal worden ze nog dezelfde dag verstuurd!

Voordelig knikarmscherm op maat kopen

Welk zonnescherm je ook kiest, bij ons kan je altijd rekenen op een goede zonnescherm aanbieding. Het hele jaar door! Wij kopen grootschalig in en verzenden rechtstreeks vanuit de fabriek. Bovendien hanteren wij lage marges. Daardoor kunnen wij onze zonneschermen op maat tot 50% onder de verkoopadviesprijs aanbieden!

Veelgestelde vragen over zonneschermen op maat

Wat kost een zonnescherm op maat?

De prijs voor een zonnescherm op maat begint bij €858,-. De uiteindelijke prijs wordt berekend aan de hand van een aantal factoren. Allereerst spelen de gewenste afmetingen een grote rol. Ook zijn semi-cassette knikarmschermen goedkoper dan volledig gesloten cassettes. Hetzelfde geldt voor handbediende en elektrische zonneschermen. Bovendien is ook het type motor bepalend voor de prijs. De definitieve prijs bereken je eenvoudig met onze configurator.

Wat kost een zonnescherm van 5 meter breed?

Ons voordeligste maatwerk zonnescherm van 5 meter breed kost €1.239. De definitieve prijs is afhankelijk van het gekozen model, de gewenste uitval en opties zoals elektrische bediening. Met onze configurator bereken je eenvoudig de exacte prijs.

Welk merk zonnescherm op maat is de beste keuze?

Al onze zonneschermen op maat zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. Alle knikarmschermen zijn van Nederlands fabrikaat. Dit geldt niet alleen voor Verano en Rainbow, maar ook voor onze huismerk knikarmschermen. Solano knikarmschermen zijn namelijk populaire modellen van een gerenommeerd Nederlands merk. Deze bieden wij echter zo goedkoop aan dat we het merk niet mogen noemen. Laat je beslissing niet beïnvloeden door het merk, maar richt je juist op de vormgeving en de beschikbare opties.

Wordt elk zonnescherm op maat gemaakt?

Nee, wij bieden zowel zonneschermen op maat als zonneschermen in standaard maten aan. Wanneer je een maatwerk zonnescherm kiest, kan je de afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig bepalen.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen