Menu
  1. Home
  2. Raamdecoratie
  3. Plisségordijnen
  4. Verduisterende plisségordijnen
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Vast raam
(12)
Draai-kiepraam
(11)
Schuifraam
(7)
Draairaam
(7)
Dakraam
(5)
Koepel
(2)
Bediening
Handbediend
(14)
Elektrisch
(8)
Type montage
Schroeven
(10)
Plakken
(8)
Klemsteunen
(5)
Clips
(2)
Type stof uitleg
Transparant
(14)
Verduisterend
(14)
Lichtdoorlatend
(14)
Merk
Solano
(1)
Verano
(7)
Luxaflex
(3)
KEJE
(3)
Toon 14 verduisterende plisségordijnen
14 verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Kies voor verduisterende plisségordijnen in de slaapkamer! Dankzij de aluminium coating is de stof volledig lichtdicht. Kies uit 400+ dessins, voor ieder wat wils!

Filteren
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen

Verduisterende plisségordijnen op maat

Onze verduisterende plisségordijnen op maat worden volledig op maat gemaakt. Tot op de millimeter nauwkeurig! Met een minimale breedte van slechts 30 centimeter tot een maximale breedte van maar liefst 360 cm, zijn onze plisségordijnen geschikt voor zowel kleine als grote ramen. Met behulp van onze heldere instructies is inmeten een fluitje van een cent. Bestellen doe je eenvoudig online. Doorgaans ontvang je de verduisterende plisse gordijnen op maat binnen 13 werkdagen bij je thuis. Kom je er toch niet helemaal uit? Bel of mail gerust. We helpen je graag verder! Liever de hulp van een professional aan huis? Maak dan gebruik van onze meet- en/of montageservice.

Optimale verduistering met duo plisségordijnen

Een plisse met aluminium coating verduistert 100%. Dit geldt voor al onze verduisterende stoffen. Of deze nu wit of zwart is. Het is immers de aluminium coating die het plisségordijn verduisterend maakt. Niet de kleur. Toch is een enkel plisségordijn met verduisterende stof geen goed idee voor slaapkamers. Er zal namelijk altijd licht schijnen door de gaatjes waar de bedieningskoorden doorheen lopen. Bij dubbele plisségordijnen en Luxaflex® Duette® Shades lopen de touwtjes tussen de twee stoflagen door. Dat staat niet alleen strak, maar zorgt ook voor optimale verduistering.

Voor ieder kozijn

Voor vrijwel iedere situatie bieden wij een geschikt plisségordijn. Wil je bijvoorbeeld een draaikiepraam verduisteren of een plisségordijn op een deur plaatsen? Dan raden wij aan om te kiezen voor een verduisterend plisségordijn met zijgeleiding. De spankoorden aan beide zijden van de stof voorkomen dat de raambekleding klappert bij beweging.

Wil je liever niet boren in je kozijnen? Geen zorgen! Speciaal voor zulke situaties bieden wij plisségordijnen zonder boren. Een verduisterend plisse gordijn zonder boren bevindt zich in een frame dat je middels magneten of klemsteunen monteert. Zo blijven je kozijnen onbeschadigd.

Voor slaapkamers met dakramen hebben we het originele VELUX® verduisterend plisségordijn in ons assortiment. Daarnaast hebben we ook een verduisterend plisségordijn voor lichtkoepels en terrasoverkappingen. Lichtkoepel zonwering is voorzien van extra spandraden, waardoor deze altijd strak blijft hangen. Met deze uitgebreide mogelijkheden zorgen we ervoor dat je voor elke situatie het perfecte verduisterende plisségordijn kunt vinden.

Elektrische verduisterende plisségordijnen

Komt jouw verduisterend plisse gordijn op een slecht bereikbare plek te hangen? Dan is het verstandig om voor elektrische bediening te kiezen. Dat is niet alleen handig, maar staat ook nog eens superstrak. Je hebt immers geen bedieningskoorden meer nodig. Met elektrische plisségordijnen kan je bovendien handige scenario's instellen, zoals automatische sluiting bij zonsondergang. Voor geplande scènes heb je een verduisterend plissegordijn met Somfy IO motor en een Somfy Tahoma Switch nodig. Met deze combinatie kun je jouw plissés zelfs buitenshuis bedienen!

Plisse Top Down Bottom Up verduisterend

Meestal kan je raambekleding alleen vanaf de onderkant openen. Echter, plisségordijnen bieden de mogelijkheid van Top Down Bottom Up bediening. Dat betekent dat je de plissé zowel van boven als beneden kan openen. Plisségordijnen Top Down Bottom Up zijn ideaal als je zowel daglicht als privacy wilt behouden. Laat overdag het plisségordijn op ooghoogte hangen. Zo valt er wél natuurlijk licht binnen, maar blijven nieuwsgierige blikken buiten.

Tot 50% korting!

Solano Wonen verstuurt rechtstreeks vanuit de fabriek, zonder tussenkomst van winkels en groothandel. Bovendien hanteren wij lage marges. Zo kunnen wij onze verduisterende plisségordijnen tegen zeer lage prijzen aanbieden. Zelfs verduisterende duettes! Tot wel 50% korting!

Deskundige meet- en montageservice

Met onze gebruiksvriendelijke handleidingen kun je moeiteloos zelf je plisségordijnen opmeten en monteren. Maar als je de klus liever aan een professional overlaat, bieden we ook onze meet- en montageservice aan. Ons team staat voor je klaar om je kozijnen op te meten en de producten vakkundig te installeren. Zo ben je gegarandeerd van een perfect resultaat. De beslissing ligt volledig bij jou!

Veelgestelde vragen over verduisterende plisségordijnen

Hoe verduisterend zijn plisségordijnen?

De stof van een plisségordijn verduistert 100%. Bovendien wordt een plisségordijn dicht op het kozijn gemonteerd, waardoor lichtkieren tot een minimum worden beperkt. Wel is het raadzaam om voor duo plisségordijnen te kiezen. Bij enkele plisségordijnen kan er namelijk nog licht door de gaatjes schijnen.

Welke kleur plisse gordijnen verduisteren het beste?

De verduisterende werking van plisségordijnen is ongeacht de kleur gelijk. Of je nu een plisségordijn verduisterend zwart of wit kiest. De aluminium coating aan de binnenzijde maakt plissé gordijnen verduisterend. Niet de kleur. Hierdoor biedt elke kleur plisségordijn even effectieve bescherming tegen lichtinval.

Wanneer kies je voor verduisterende plisségordijnen?

Verduisterende plisségordijnen zijn ideaal voor slaapkamers! Ze vormen de meest effectieve binnenzonweringoptie als het gaat om het blokkeren van licht. Daarnaast zijn ze ook een goede keuze voor woonkamers, vooral wanneer gecombineerd met lichtdoorlatende gordijnen. Overdag kun je de gordijnen gebruiken om natuurlijk licht binnen te laten, terwijl je 's avonds extra privacy en duisternis kunt creëren door de verduisterende plisségordijnen te gebruiken. Zo profiteer je van het beste van beide werelden in zowel de slaapkamer als de woonkamer!

Wat kosten verduisterende plisségordijnen?

De prijs van een verduisterend plisségordijn is afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst spelen de afmetingen een grote rol. Ook het merk, de stofkeuze en eventuele extra opties zoals elektrische bediening zijn van invloed op de prijs. Met onze prijsconfigurator bereken je gemakkelijk en snel de exacte prijs. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Hierdoor bieden wij onze verduisterende plisségordijnen tot wel 50% onder de verkoopadviesprijs aan.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen