Menu
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type hor
Voorzethor
(6)
Inzethor
(6)
Rolhor
(4)
Klemhor
(1)
Type raam
Draai-kiepraam
(16)
Draairaam naar buiten
(9)
Schuifraam
(8)
Dakraam
(8)
Draairaam naar binnen
(7)
Type gaas uitleg
Zwart gaas
(14)
Grijs gaas
(12)
Pollengaas
(9)
Transparant gaas
(8)
Petscreen gaas
(3)
Profielkleur uitleg
RAL 9001
(17)
RAL 9010
(17)
RAL 7016
(17)
RAL 9006
(14)
RAL 9005
(13)
RAL 9016
(9)
RAL 6009
(6)
RAL 5011
(6)
RAL 8022
(3)
RAL 6064
(3)
RAL 3005
(3)
RAL 8019
(1)
RAL 7039
(1)
RAL 7021
(1)
Meer weergeven
Merk
KEJE
(7)
Aurora
(1)
Luxaflex
(9)
Toon 17 horren op maat
17 horren op maat

Horren op maat

Ontdek de voordeligste collectie horren op maat! Van op maat gemaakte horren voor schuifpuien tot maatwerk horren voor draaikiepramen. Tot 50% goedkoper!

Filteren
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen

Horren op maat laten maken 

Onze horren zijn altijd 100% maatwerk. Tot op de millimeter nauwkeurig! Van een raam hor op maat van slechts 20 cm breed tot een deurhor op maat van maar liefst 440 cm breed. Bij ons kan het allemaal! Met behulp van onze duidelijke meetinstructies, vul je heel eenvoudig zelf je maten in. Kom je er toch niet helemaal uit? Bel of mail gerust. Onze deskundige medewerkers staan je graag te woord! Liever je hor op maat laten maken en plaatsen? Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg ons servicegebied om te kijken of we ook bij jou komen monteren.

Raamhorren op maat

Voor elk type raam hebben wij een passende raamhor op maat! Zo is een inzethor op maat de perfecte kunststof draaikiepraam hor. Je plaatst deze hor zonder boren en schroeven! Ook voor houten draaikiepramen zijn inzethorren op maat ideaal. Heb je een aluminium draaikiepraam? Dan kies je beter voor een klemhor. Voor draaiende en schuivende ramen is een voorzethor op maat ideaal. Plisséhorren en rolhorren op maat zijn voor vrijwel ieder type kozijn geschikt. Het grote voordeel van een rolhor op maat is dat je deze heel gemakkelijk kunt openen en sluiten. Je hoeft niet telkens de hele hor eruit te tillen. Je hoeft ‘s winters dus ook geen opbergplek voor deze raamhorren te zoeken.

Hordeuren op maat

Ook voor deuren bieden wij verschillende oplossingen! De plisse hordeur op maat bijvoorbeeld. Dit type hordeur op maat is geschikt voor vrijwel ieder type deur. Zo kan je plissé hordeuren op maat inzetten voor de klassieke draaideur, maar ook voor openslaande deuren. Zelfs als hordeur schuifpui op maat is de plissé hordeur geschikt! Ook een rolhordeur op maat is een geschikte schuifpui hor op maat. Ook dit type op maat gemaakte hordeur heeft vele toepassingen. Zo kan je rolhordeuren ook gebruiken als hordeur voor openslaande deuren en draaideuren. Tot slot hebben we ook klassieke scharnierende hordeuren in ons assortiment.

Petscreen en pollengaas

Zoek je horren die bestand zijn tegen huisdieren? Kies dan voor het extra sterke petscreen gaas. Heb je vaak last van hooikoortsklachten? Dan biedt een pollenhor de ideale oplossing. Deze speciale horren met pollenwerende eigenschappen zijn uitgerust met een fijnmaziger gaas dan de traditionele varianten.

Goedkope horren op maat bestellen

Bij Solano Wonen leveren wij rechtstreeks vanuit de fabriek, zonder tussenkomst van winkel en groothandel. Bovendien kopen wij grootschalig in, waardoor we goede deals kunnen sluiten met onze fabrikanten. Zodoende kunnen wij jouw hor op maat goedkoop aanbieden. Tot wel 50% goedkoper dan elders! Zo profiteer je bij ons het hele jaar door van een uitstekende horren op maat aanbieding. Een hor op maat bestellen doe je eenvoudig online! Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom.

Veelgestelde vragen over horren op maat

Waarom is het belangrijk om een hor op maat te bestellen?

Met een hor op maat ben je altijd verzekerd van een perfecte pasvorm op je raam. Deze nauwkeurige aansluiting is essentieel voor het tegenhouden van insecten. Muggen kunnen al via de kleinste openingen het huis binnendringen! Bovendien staat een perfect passende hor een stuk netter dan een hor in een standaard maat. Vergelijk het maar met een goed passend pak dat elegantie uitstraalt, terwijl een slecht passend pak juist afbreuk doet aan het geheel.

Hoe kies je een hor op maat?

Bepaal om te beginnen of je een raamhor of een hordeur nodig hebt en navigeer naar de juiste categorie. Maak vervolgens gebruik van de filters aan de linkerkant van het scherm. Zo kan je selecteren op het type raam of deur en het soort gaas.

Wat kost een hor op maat?

Je hebt al een hor op maat vanaf €49,95. De exacte prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst speelt het soort hor een grote rol. Zo is een inzethor voordeliger dan een rolhor. Ook de afmetingen zijn bepalend voor de prijs. Hoe groter de hor, hoe hoger de prijs. Tenslotte hebben ook het merk en het type gaas invloed op de kosten.

Hoe meet je een hor op?

De meeste horren meet je door de kleinste breedte en hoogte van de opening van je raamkozijn op te meten. Doe dit op de millimeter nauwkeurig. Trek hier geen speling van af. Wij zorgen zelf voor de juiste productiemaat. Raadpleeg onze duidelijke meetinstructies voor gedetailleerde instructies per type hor. Laat je het opmeten liever aan een deskundige over? Maak dan gebruik van onze inmeetservice!

Gratis meetservice Gratis kleurstalen