Menu
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Vast raam
(12)
Draai-kiepraam
(11)
Schuifraam
(7)
Draairaam
(7)
Dakraam
(5)
Koepel
(2)
Terrasoverkapping
(1)
Bediening
Handbediend
(15)
Elektrisch
(8)
Type montage
Schroeven
(11)
Plakken
(8)
Klemsteunen
(5)
Clips
(2)
Type stof uitleg
Lichtdoorlatend
(15)
Verduisterend
(14)
Transparant
(14)
Merk
Solano
(1)
Verano
(7)
Luxaflex
(3)
KEJE
(4)
Toon 15 plisségordijnen op maat
15 plisségordijnen op maat

Plisségordijnen op maat

Ontdek de grootste en voordeligste collectie plisségordijnen op maat! Van slechts 30 cm tot wel 360 cm breed. 400+ kleuren en tot 50% goedkoper!

Filteren
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen

Plisse gordijnen grote ramen en kleine ramen

Of je nu grote of kleine ramen hebt; wij zorgen dat je plisségordijn perfect past! Op de millimeter nauwkeurig! Heb je een groot plisse gordijn nodig? Dan zijn Luxaflex® Duette® Shades perfect. Deze kunnen tot maar liefst 360 cm breed geleverd worden. Tot 3 meter breed kan je ook kiezen voor een Verano® plissegordijn op maat. Ben je juist op zoek naar smalle plisségordijnen? Dan is een Solano Duo Plisségordijn of een Verano® SmartFit plisségordijn of KeJe Splendid Pliss een goede keuze. Deze kunnen namelijk al vanaf 20 centimeter breed geproduceerd worden!

Altijd een oplossing!

Voor vrijwel elke situatie bieden wij een oplossing op maat! Heb je verduisterende plisségordijnen op maat nodig voor de slaapkamer? Geen probleem! Wil je graag plisségordijnen op maat voor kunststof kozijnen? Ook daar hebben we een geschikte oplossing voor: onze plisségordijnen zonder boren. Deze plisségordijnen zitten in een frame welke met behulp van magneten of klemsteunen op het kozijn wordt bevestigd. Als je de plisségordijnen aan een deur wilt hangen, raden we je aan te kiezen voor een plisségordijn met zijgeleiding. Dit voorkomt dat de plissé gaat klapperen bij het openen en sluiten van de deur. Zelfs voor lichtkoepels hebben we geschikte harmonica gordijnen op maat. Onze lichtkoepel zonwering is voorzien van extra spandraden, waardoor deze altijd strak blijft hangen. Zoek je binnenzonwering om de isolatiewaarde van je huis te verhogen? Ga dan voor dubbele plisségordijnen. De stilstaande lucht tussen de twee lagen stof werkt als een barrière tegen zowel kou als hitte. Wat je wensen ook zijn, onze plisségordijnen sluiten perfect aan op jouw behoeften!

Plissegordijnen op maat Top Down Bottom Up

Standaard raambekleding kan alleen van beneden naar boven geopend worden. Bij maatwerk plisségordijnen kan je echter ook kiezen voor Top Down Bottom Up bediening. Dat wil zeggen dat je de plissé zowel van boven als beneden kan openen. Plisségordijnen Top Down Bottom Up zijn ideaal wanneer je zowel daglicht als privacy wil behouden. Door het Top Down Bottom Up op maat plisségordijn alleen vanaf de bovenkant te openen, laat je licht binnen terwijl je nieuwsgierige blikken buiten houdt. Zo geniet je dus van de perfecte balans tussen natuurlijk licht en persoonlijke privacy.

Elektrische plisségordijnen op maat

Heb je ramen waar je slecht bij kan? Dan zijn elektrische plisségordijnen ideaal! Ook wanneer je kleine kinderen hebt, is elektrische bediening een verstandige keuze. Ze hebben namelijk geen koorden waar een kind in verstrikt kan raken. Bovendien zorgt het ontbreken van bedieningskoorden voor een strak uiterlijk. Vrijwel al onze plisségordijnen kunnen elektrisch uitgevoerd worden, inclusief de lichtkoepel plisségordijnen. Wil je het gemak van elektrische bediening vanaf elke locatie? Kies dan voor een elektrisch plisségordijn met Somfy IO motor in combinatie met een Somfy Tahoma Switch. Hiermee kan je jouw plisse gordijnen op maat altijd bedienen, zelfs wanneer je niet thuis bent!

Goedkope plisségordijnen op maat

Bij Solano Wonen leveren wij rechtstreeks vanuit de fabriek, zonder tussenkomst van winkel en groothandel. Bovendien kopen wij grootschalig in, waardoor we goede deals kunnen sluiten met onze fabrikanten. Zodoende kunnen wij jouw plisse op maat goedkoop aanbieden.Je profiteert bij ons van kortingen tot wel 50% onder de verkoopadviesprijzen! Bij Solano Wonen ben je dus altijd verzekerd van uitstekende aanbieding plissegordijnen op maat!

Inmeten en monteren

Met behulp van onze duidelijke meetinstructies is jouw plisse op maat zo besteld! Ook het plaatsen ervan is kinderspel. De gebruiksvriendelijke ophangsystemen kunnen door vrijwel iedereen gemonteerd worden. Loop je toch tegen problemen aan? Dan staat onze klantenservice voor je klaar. Onze deskundige medewerkers helpen je graag om samen een oplossing te vinden. Liever wat meer ondersteuning? Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice, waarbij wij alles voor je regelen. Wel zo makkelijk!

Veelgestelde vragen over plisségordijnen op maat

Waarom een plisségordijn op maat bestellen?

Met een plisségordijn op maat ben je altijd verzekerd van een perfecte pasvorm op je raam. Deze nauwkeurige aansluiting zorgt voor optimale controle over inkijk en lichtinval. Een te klein plisségordijn zou onnodig veel licht aan de zijkanten doorlaten. Bovendien staan plissegordijnen op maat een stuk chiquer dan plisségordijnen in standaard maten. Vergelijk het maar met een goed passend pak dat elegantie uitstraalt, terwijl een slecht passend pak juist afbreuk doet aan het geheel. Zo zorgen onze op maat gemaakte plisségordijnen niet alleen voor functionaliteit, maar dragen ze ook bij aan een elegant interieur.

Hoe moet je plisségordijnen opmeten?

Bepaal eerst waar je het plisségordijn gaat bevestigen: In het kozijn (in de dag) of op de muur (op de dag). Afhankelijk van deze keuze meet je ofwel de breedte en hoogte van het kozijn, ofwel de breedte en hoogte van het kozijn inclusief de gewenste overlapping. Raadpleeg onze heldere meetinstructies voor uitgebreide instructies. Laat je het opmeten liever aan een deskundige over? Maak dan gebruik van onze inmeetservice!

Wat kost een plisse gordijn op maat?

De kosten van een plisse gordijn op maat zijn allereerst afhankelijk van de gewenste breedte en hoogte. Ook het merk, de stofkeuze en eventuele extra opties zoals elektrische bediening zijn bepalend. Met onze prijsconfigurator bereken je gemakkelijk en snel de exacte prijs. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Hierdoor bieden wij maatwerk plisségordijnen tot wel 50% onder de verkoopadviesprijs aan.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen