Menu
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Vast raam
(7)
Draai-kiepraam
(7)
Schuifraam
(5)
Draairaam
(5)
Bediening
Handbediend
(8)
Elektrisch
(6)
Type montage
Schroeven
(6)
Plakken
(2)
Clips
(1)
Type stof uitleg
Lichtdoorlatend
(8)
Verduisterend
(7)
Transparant
(5)
Screendoek
(4)
Merk
Solano
(1)
Verano
(3)
Luxaflex
(3)
KEJE
(1)
Toon 8 rolgordijnen op maat
8 rolgordijnen op maat

Rolgordijnen op maat

De grootste en voordeligste collectie rolgordijnen op maat online vind je hier! Van slechts 30 cm tot wel 400 cm breed. 300+ kleuren en tot 50% goedkoper!

Filteren

Topkwaliteit rolgordijnen op maat

Wij maken je rolgordijnen 100% op maat. Tot op de millimeter nauwkeurig! Of je nu een rolgordijn van 3 meter breed nodig hebt of slechts 20 cm, bij ons kan het allemaal! Onze huismerk Solano rolgordijnen zijn geschikt voor middelgrote en smalle ramen. Zoek je juist grote rolgordijnen op maat? Dan is een rolgordijn van Verano® een goede keuze. Rolgordijnen van dit topmerk kunnen wij namelijk tot maar liefst 4 meter breed leveren!

Voor iedere situatie

Wij kunnen vrijwel ieder type rolgordijn op maat maken. Een dakraam rolgordijn op maat bijvoorbeeld. Ook een rolgordijn op maat met zijgeleiding voor deuren en een rolgordijn zonder boren voor kunststof kozijnen behoren tot de mogelijkheden. Ben je op zoek naar zonwerende rolgordijnen voor een slaapkamer? Dan is een verduisterend rolgordijn op maat een goede keuze! De stof van verduisterende rolgordijnen is aan de buitenzijde voorzien van een coating. Deze coating weerkaatst niet alleen het licht, maar ook de hitte van de zon. Dus ben je op zoek naar isolerende rolgordijnen op maat? Kies dan voor een verduisterende stof.

Elektrische rolgordijnen op maat

Voor ultiem bedieningsgemak kies je voor een elektrisch rolgordijn op maat. Zowel onze huismerk als A-merk rolgordijnen kunnen elektrisch uitgevoerd worden. Elektrische rolgordijnen zijn ideaal voor slecht bereikbare ramen. Bovendien oogt een elektrisch rolgordijn superstrak. Je hebt immers geen trekkoord nodig. Dit maakt het rolgordijn tevens kindvriendelijk! Wil je graag slimme rolgordijnen op maat? Kies dan voor een rolgordijn met Somfy IO motor en een Somfy Tahoma Switch. Dankzij deze combinatie kan je jouw maatwerk rolgordijn ook bedienen wanneer je niet thuis bent!

Maatwerk of standaard maten rolgordijn

Kies je voor standaard rolgordijn maten? Dan ben je beperkt tot een select aantal rolgordijn afmetingen. Het komt vrijwel nooit voor dat jouw raam precies deze afmetingen heeft. Een standaard rolgordijn is daarom bijna altijd te smal voor het raam. Daardoor krijg je onnodig brede lichtkieren aan de zijkanten. Zo heb je minder privacy en minder controle over de lichtinval. Wanneer je rolgordijnen op maat gemaakt zijn, heb je slechts minimale lichtkieren.

Goedkope rolgordijnen op maat bestellen

Vind je het vooral belangrijk dat jouw rolgordijnen op maat goedkoop zijn? Zoek dan niet verder! Wij leveren onze goedkope rolgordijnen rechtstreeks vanuit de fabriek zonder tussenkomst van winkel en groothandel. Hierdoor kunnen wij onze maatwerk rolgordijnen tot wel 50% onder de verkoopadviesprijzen aanbieden. Daardoor ben je altijd verzekerd van een goede rolgordijn op maat aanbieding!

Eenvoudig online bestellen

Met behulp van onze duidelijke meetinstructies is een rolgordijn op maat bestellen heel eenvoudig. Ook het plaatsen is zo gedaan. Het ophangsysteem is namelijk zo gemaakt dat vrijwel iedereen het zelf kan monteren. Is er toch iets onduidelijk? Bel of mail gerust! Vaak komen we er samen wel uit. Laat je het inmeten of monteren liever aan een professional over? Maak dan gebruik van onze eigen meet- en montageservice.

Veelgestelde vragen over rolgordijnen op maat

Waarom een rolgordijn op maat bestellen?

Een rolgordijn op maat past altijd perfect op het raam. Dankzij deze perfecte aansluiting op het raam heb je optimale controle over inkijk en lichtinval. Een te klein rolgordijn zou onnodig veel licht aan de zijkanten doorlaten. Bovendien staan op maat gemaakte rolgordijnen een stuk chiquer dan rolgordijnen in standaard maten. Een slecht passend pak ziet er immers ook een stuk minder elegant uit dan een volledig geconfectioneerd pak.

Hoe bestel je een rolgordijn op maat?

Een rolgordijn op maat bestellen is heel eenvoudig! Met behulp van onze heldere meetinstructies bepaal je de gewenste breedte en hoogte. Vervolgens kies je een stof en bepaal je eventuele extra opties. Onze duidelijke configurator loodst je stapsgewijs door het bestelproces heen. Wanneer je jouw rolgordijn op maat naar wens hebt samengesteld, voeg je deze toe aan je winkelwagen. Vul je gegevens in en maak een keuze voor de betaalwijze. Na betaling wordt jouw rolgordijn op maat binnen circa 10 werkdagen geleverd.

Wat kost een rolgordijn op maat?

De kosten van een rolgordijn op maat zijn allereerst afhankelijk van de gewenste breedte en hoogte. Vervolgens kies je voor een Solano of Verano rolgordijn. Daarnaast speelt de stofkeuze een rol: Wil je graag lichtdoorlatende of verduisterende rolgordijnen? Met onze prijsconfigurator bereken je gemakkelijk en snel de exacte prijs. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Hierdoor bieden wij maatwerk rolgordijnen tot wel 50% onder de verkoopadviesprijs aan.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen