Menu
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Vast raam
(7)
Draai-kiepraam
(7)
Schuifraam
(5)
Draairaam
(5)
Dakraam
(1)
Bediening
Handbediend
(9)
Elektrisch
(6)
Type montage
Schroeven
(7)
Plakken
(2)
Clips
(1)
Type stof uitleg
Verduisterend
(8)
Lichtdoorlatend
(8)
Transparant
(5)
Screendoek
(4)
Merk
Solano
(2)
Verano
(3)
Luxaflex
(3)
KEJE
(1)
Toon 9 zonwerende rolgordijnen
9 zonwerende rolgordijnen

Zonwerende rolgordijnen

Ontdek onze ruime collectie zonwerende rolgordijnen. Of je nu een lichtdoorlatend rolgordijn tegen zon in de woonkamer of verduisterend rolgordijn in de slaapkamer zoekt. Tot 50% goedkoper!

Filteren
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen

Van transparant tot verduisterend

In principe is ieder rolgordijn zonwerend. De mate waarin zonlicht wordt tegengehouden, hangt af van het type stof dat wordt gebruikt. Wil je maximaal daglicht, maar enkel de scherpte van de zon verminderen? Dan zijn transparante rolgordijnen een goede keuze. Wil je graag iets meer privacy? Ga dan voor een lichtdoorlatende stof. Deze stoffen laten wel licht door, maar je kunt er overdag niet doorheen kijken. Wil je maximale zonwering? Dan zijn verduisterende rolgordijnen een goede keuze. Deze stoffen worden voornamelijk voor slaapkamers gekozen. Als je kiest voor een Verano® of Luxaflex® rolgordijn, kun je ook opteren voor een rolgordijn met screendoek. De stof lijkt op het doek van screens voor buiten. Overdag kun je wel van binnen naar buiten kijken, maar niet andersom. Rolgordijnen met screendoek zijn vlamvertragend en zeer geschikt voor vochtige ruimtes. Bovendien zijn het extra isolerende rolgordijnen. Ideaal voor grote raampartijen, die een ruimte flink kunnen opwarmen.

Zonwerende rolgordijnen op maat

Al onze rolgordijnen worden volledig op maat gemaakt. Met een ongekende precisie tot op de millimeter! Zo ben je verzekerd van een perfecte pasvorm voor jouw raam, of het nu smal of breed is. Onze eigen Solano rolgordijnen kunnen geleverd worden in breedtes tot 2,5 meter. Ideaal voor smalle of middelgrote ramen. Voor grote ramen raden we zonwerende rolgordijnen op maat van Verano® aan. Deze rolgordijnen kunnen in breedtes tot wel 4 meter geleverd worden!

Elektrische zonwerende rolgordijnen

Voor ultiem bedieningsgemak raden we elektrische rolgordijnen aan. Dit is vooral ideaal wanneer je zonwerende rolgordijnen op een moeilijk bereikbare plaats wil hangen. Bovendien is elektrische bediening veiliger voor zowel kinderen als huisdieren. Er is immers geen sprake van loshangende koorden. Dit zorgt niet alleen voor veiligheid, maar ook voor een nette en strakke uitstraling.

Goedkope zonwerende rolgordijnen

Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek zonder tussenkomst van winkel en groothandel. Bovendien kopen wij grootschalig in, waardoor we goede deals kunnen sluiten met onze fabrikanten. Zodoende kunnen wij onze zonwerende rolgordijnen tot wel 50% onder de verkoopadviesprijzen aanbieden. Daarom ben je bij Solano Wonen altijd verzekerd van goedkope rolgordijnen!

Meten en monteren

Met behulp van onze duidelijke meetinstructies is jouw maatwerk zonwerende rolgordijn zo besteld! Ook het plaatsen ervan is kinderspel. Het eenvoudige ophangsysteem kan door vrijwel iedereen gemonteerd worden. Loop je toch tegen problemen aan? Dan staat onze klantenservice voor je klaar. Onze deskundige medewerkers helpen je graag om samen een oplossing te vinden. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om het inmeten en monteren uit te besteden. Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice. Zo wordt alles voor je geregeld!

Veelgestelde vragen over zonwerende rolgordijnen

Wat is een zonwerend rolgordijn?

In principe zijn alle rolgordijnen zonwerend. De mate van zonwerendheid is afhankelijk van de lichtdoorlatendheid van de stof. Een transparant rolgordijn weert logischerwijs minder zon dan een verduisterend rolgordijn. Een verduisterend rolgordijn is niet alleen dichter, maar bovendien voorzien van een weerkaatsende coating. Dit is de reden dat deze zonwerende rolgordijnen zilver of wit ogen vanaf de buitenkant. Meestal dan. In sommige gevallen is de achterzijde namelijk wel voorzien van een coating in dezelfde kleur als de voorkant.

Hoe bestel je een zonwerend rolgordijn?

Een zonwerend rolgordijn bestellen is een fluitje van een cent! Met behulp van onze gebruiksvriendelijke configurator word je stap voor stap door het bestelproces geleid. Je begint met het opgeven van de maten, die je eenvoudig bepaalt aan de hand van onze duidelijke meetinstructies. Vervolgens vul je je gegevens in, kies je de gewenste betaalmethode. Zodra de betaling is afgerond, wordt het productieproces gestart. In de regel kan je jouw zonwerende rolgordijn op maat binnen ongeveer 10 werkdagen thuis verwachten.

Wat kosten zonwerende rolgordijnen?

De kosten van een rolgordijn op maat worden grotendeels bepaald door de afmetingen. Ook het merk speelt een rol. Logischerwijs ben je met ons huismerk goedkoper uit dan wanneer je kiest voor een Verano of Luxaflex rolgordijn. Ook de stofkeuze speelt een rol: Unieke prints en structuren vallen vaak in een hogere prijsklasse. Gebruik onze prijsconfigurator om snel de prijs van jouw zonwerende rolgordijnen te berekenen.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen