Menu
Filteren
Breedte in centimeters
Uitval in centimeters
Bediening
Solar
(1)
Elektrisch
(1)
Maatwerk of standaard maten
Maatwerk
(1)
Profielkleur uitleg
Technisch zilver
(1)
RAL 9010
(1)
RAL 9005 structuur
(1)
RAL 9001
(1)
RAL 7016 structuur
(1)
Afwijkende RAL kleur
(1)
Type cassette
Gesloten cassette
(1)
Montage uitleg
Wandmontage
(1)
Plafondmontage
(1)
LED verlichting
Verlichting in de armen
(1)
Merk
Verano
(1)
Toon 1 resultaat
1 resultaat

Solar zonneschermen

Met een draadloos zonnescherm op zonne-energie is boren door muren niet nodig! Solar zonneschermen vereisen geen elektrische kennis en weinig montagetijd. Bestel online!

Filteren

Solar zonnescherm voordelen

Een zonnescherm op zonne energie biedt vele voordelen. In de eerste plaats zijn elektrische zonneschermen op zonne energie relatief eenvoudig te monteren. Het is niet nodig om gaten te boren om bedrading weg te werken. Bovendien hoeft er geen stopcontact in de buurt te zijn. Het zonnescherm kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd, zonder dat je daarvoor een elektricien hoeft te zijn. Dit vereenvoudigt niet alleen de installatie, maar bespaart ook aanzienlijk veel tijd. Bovendien zorgt het voor een strakker aanzicht zonder zichtbare kabels.

Daarnaast zijn solar zonneschermen duurzaam. Veel elektriciteit wordt nog steeds opgewekt uit niet-duurzame bronnen, met radioactief afval als gevolg. Zonne-energie is aanzienlijk duurzamer en veiliger. Zonlicht is bovendien gratis!

Tot slot werken zonneschermen op zonne-energie middels een eigen energiebron en zijn dus niet afhankelijk van het stroomnet. Daardoor blijft een zonneluifel op zonne-energie ook tijdens een stroomstoring functioneren.

Alle voordelen samengevat

  • Eenvoudig te plaatsen; geen elektrische kennis nodig
  • Snelle installatie; geen gaten voor aansluiting bedrading vereist
  • Strak resultaat; geen lelijke kabels in zicht
  • Ook tijdens stroomstoringen te bedienen
  • Solar energie is gratis en duurzaam

Zonnescherm solar met Brel solar motor

Voorlopig is alleen het Verano® Ipanema V280 knikarmscherm leverbaar met een solar motor. In de configurator kun je bij de stap ‘bediening’ kiezen voor de Brel Solar BLE. Dit is een motor op zonne-energie. Wil je jouw knikarmscherm op zonne energie ook vanaf andere locaties bedienen en/of scenario’s instellen? Dan dien je ook een hub aan te schaffen.Voor een Brel solar motor heb je een Brel Home hub nodig.

Maatwerk zonnescherm zonne energie

Een zonneluifel op zonne energie wordt volledig op maat gemaakt. Tot op de millimeter nauwkeurig! Zo weet je zeker dat het knikarmscherm perfect op de gevel aansluit. Dankzij onze heldere instructies is het inmeten van zonneschermen op maat een eitje. Bestellen kan eenvoudig online. Meestal wordt jouw zonnescherm op solar binnen 8 tot 16  werkdagen geleverd. Heb je toch nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Onze deskundige medewerkers staan je graag te woord.

Doe-het-zelf of montageservice

Het monteren van een solar knikarmscherm is relatief eenvoudig. Je hoeft immers geen gaten door de muur naar binnen te boren om het scherm aan te sluiten op het stroomnet. Elektrische kennis is niet nodig. Laat je de montage toch liever aan een professional over? Maak dan gebruik van onze montageservice. Onze deskundige monteurs komen graag bij je langs! Bekijk ons servicegebied om te controleren of we ook in jouw regio plaatsen.

Extra voordelige (solar) zonneschermen

Voor een goede zonnescherm aanbieding ben je bij Solano Wonen aan het juiste adres! Wij kopen op grote schaal in en leveren direct vanuit de fabriek. Bovendien hanteren wij bescheiden marges. Zo kunnen wij onze prijzen opmerkelijk laag kunnen houden. Tot wel 50% onder de verkoopadviesprijzen! De exacte kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Uiteraard spelen de afmetingen een hele grote rol. Hoe groter het zonnescherm, hoe hoger de prijs. Ook extra opties zoals LED-verlichting kunnen de prijs beïnvloeden. De exacte prijs bereken je eenvoudig online.

Veelgestelde vragen over solar zonneschermen

Hoe werkt een solar zonnescherm?

Een solar zonnescherm is uitgerust met een compact zonnepaneel. Dit paneel laadt zichzelf op door zonne-energie in elektriciteit om te zetten. De opgewekte stroom wordt vervolgens opgeslagen in een accu, die de motor van het zonnescherm van stroom voorziet om het in- en uitrollen mogelijk te maken.

Waarom een solar zonnescherm?

Het monteren van een zonnescherm op zonne-energie is vrij eenvoudig en vereist geen elektrische kennis. Je hoeft alleen maar het zonnescherm aan de muur te monteren. Bovendien heeft een zonnescherm op zonne-energie altijd een nette afwerking, omdat er geen gaten voor bedrading naar binnen hoeven te worden geboord.

Hoelang gaat de accu van een solar zonnescherm mee?

Over het algemeen zal de accu van een solar zonnescherm nooit leeg raken. Dit is alleen mogelijk bij herhaaldelijk intensief gebruik, waarbij het zonnescherm heel vaak achter elkaar in en uit wordt gerold. Een volledig opgeladen accu kan ongeveer 300 rotaties maken. Tussendoor wordt de accu automatisch opgeladen, zelfs bij zwak zonlicht. Mocht de accu onverhoopt toch leeg raken, dan kan deze middels een noodoplader opgeladen worden. De solar zonnescherm ervaringen leren ons dat de kans dat je deze nodig zal hebben zeer gering is.

Werkt een zonnescherm op zonne-energie ook in de winter?

Jazeker, een zonnescherm op zonne-energie heeft geen direct zonlicht nodig, maar slechts een beperkte hoeveelheid om te functioneren. Zelfs op een bewolkte winterdag is er voldoende zonlichtopname om het zonnescherm te laten werken.

Wat kosten solar zonneschermen?

De kosten van solar zonneschermen worden grotendeels bepaald door de afmetingen. Ook eventuele extra opties zoals LED-verlichting hebben invloed op de prijs. Met onze prijsconfigurator bereken je eenvoudig en snel de exacte prijs.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen