Menu
3 luxaflex® duette® shades

Luxaflex® Duette® Shades

Filteren

Originele Luxaflex® Duette® Shades tegen de allerbeste prijs vind je bij Solano Wonen! Standaard met een korting van maar liefst 25%! Ontdek een breed scala aan mogelijkheden, van merk-exclusieve bedieningsopties tot stoffen met speciale eigenschappen. Met 400+ stoffen om uit te kiezen, passen Duette® Shades bij iedere woonstijl.

Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Vast raam
(3)
Schuifraam
(3)
Draai-kiepraam
(3)
Draairaam
(3)
Dakraam
(2)
Bediening
Handbediend
(3)
Elektrisch
(3)
Type montage
Schroeven
(3)
Klemsteunen
(3)
Plakken
(2)
Type stof uitleg
Transparant
(3)
Verduisterend
(3)
Lichtdoorlatend
(3)
Merk
Luxaflex
(3)
Toon 3 luxaflex® duette® shades
Service van Solano Wonen
Snelle levering
direct uit de fabriek
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Verschil Plissé en Duette® Shades

Binnen het assortiment van plisségordijnen heb je de keuze tussen enkele en dubbele plisségordijnen. Luxaflex® heeft hier eigen namen voor: Luxaflex® Plissé® Shades en Duette® Shades. Duette® Shades worden ook wel Luxaflex® honingraat plisségordijnen genoemd. Dit komt doordat Duette® Shades zijn opgebouwd uit een dubbele laag stof in de vorm van een honingraat. De touwtjes lopen tussen de twee stoflagen door en zijn daardoor niet zichtbaar. Bij Plissé Shades is dit wel het geval. Dat zorgt niet alleen voor een andere uitstraling, maar ook voor mindere verduistering. Er kan namelijk licht door de gaatjes schijnen. Bij verduisterende plisségordijnen voor de slaapkamer kies je dus het liefst voor Duette® Shades.

Duette® Shades Top Down Bottom Up

Normaal gesproken kun je raambekleding alleen van beneden naar boven openen. Bij plisségordijnen kan je echter ook kiezen voor plisségordijnen Top Down Bottom Up. Een Luxaflex® Duette® Top Down Bottom Up kan je zowel van boven als beneden openen. Zo heb je optimale controle over inkijk en lichtinval. Door de Luxaflex® boven en onder open te zetten en op ooghoogte te positioneren geniet je van veel daglicht, maar blokkeer je nieuwsgierige blikken.

Luxaflex® Duette® Architella® Shades

In principe zijn alle Luxaflex® Duette® Shades isolerend, maar voor optimale isolatie kies je het beste voor de stof Architella®. In tegenstelling tot standaard dubbele gordijnen, bestaat deze stof niet uit één, maar drie luchtkamers! Dit zorgt voor nog meer isolatie. Zowel kou als hitte wordt aanzienlijk verminderd. Architella® stoffen zijn zowel verkrijgbaar in lichtdoorlatende als verduisterende uitvoeringen.

Oplossingen voor ieder kozijn

Luxaflex® Duette® Shades® zijn geschikt voor vrijwel ieder kozijn. Of je nu grote of kleine ramen hebt, Luxaflex® plisségordijnen op maat zijn geschikt voor vrijwel ieder kozijn. Ze zijn leverbaar in breedtes van slechts 30 tot maar liefst 360 centimeter. Speciaal voor kunstof kozijnen heeft Luxaflex® plisségordijnen zonder boren: TruFit®. Dit systeem monteer je met kleefstrips op het raam. Zo blijven je kozijnen volledig in tact!

Exclusieve bedieningsopties

Luxaflex® biedt een aantal exclusieve bedieningsopties die Duette® Shades onderscheiden van andere merken. Een voorbeeld hiervan is het Luxaflex® SmartCord®. Dit koord behoudt altijd een constante lengte. Met een SmartCord® Duette® heb je dus geen last van slingerende koorden. Wil je helemaal geen koorden? Dan is ook Luxaflex® LiterRise® een mooie optie. De onder- en eventueel bovenlijst is dan voorzien van handgrepen. Tot slot is ook PowerView® een optie. Dat wil zeggen dat je de Luxaflex® Duette® Shades elektrisch kan bedienen. Je kunt de Duettes® dan met een afstandsbediening - de Luxaflex® Pebble® - of via een app bedienen. Zelfs wanneer je niet thuis bent! Elektrische plisségordijnen zijn bovendien ideaal voor moeilijk bereikbare ramen!

Luxaflex® Duette® Shades prijs

Wij kopen groots in, zodat wij goede deals met de fabrikant kunnen sluiten. Bovendien hanteren wij lage marges. Daardoor kunnen wij Luxaflex® Duette® Shades maar liefst 25% onder de adviesprijs aanbieden! Bij Solano Wonen profiteer je dus altijd van een uitstekende Luxaflex® Duette® aanbieding. De definitieve prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst is de grootte natuurlijk bepalend. Ook eventuele extra opties zoals Top Down Bottom Up en elektrische bediening spelen mee in de prijsbepaling. De exacte prijs bereken je eenvoudig online!

Luxaflex® Duette® kleurstalen

Wij bieden alle mogelijke Luxaflex® Duette® Shades kleuren online aan. De configurator geeft een duidelijk overzicht van de vele mogelijkheden. Wil je de stoffen graag in het echt zien en voelen? Bezoek dan onze showroom en bekijk de volledige collectie Luxaflex® Duette® kleurstalen.

Veelgestelde vragen over luxaflex® duette® shades

Wat zijn Duette Shades?

Luxaflex® gebruikt de term Duette® Shades om dubbele plisségordijnen aan te duiden. Dit worden ook wel duo plisségordijnen of honingraat plisségordijnen genoemd. Duette® Shades bestaan uit twee lagen stof, waarbij de touwtjes die tussen de vouwlagen lopen niet zichtbaar zijn dankzij de dubbele stof. Het stilstaande luchtruim tussen de twee stoflagen zorgt bovendien voor een isolerend effect.

Kan je beter voor Plissé of Duette Shades kiezen?

Plissé en Duette® Shades hebben elk hun eigen voor- en nadelen. Om te bepalen welke het beste bij jou past, is het essentieel om de voordelen die voor jou het belangrijkst zijn af te wegen. Het belangrijkste verschil tussen Plissé en Duette Shades is het aantal stoflagen. Plissé Shades bestaan uit één laag stof, terwijl Duette® Shades uit twee lagen stof bestaan. Bij Duette® Shades lopen de bedieningskoorden tussen de twee stoflagen door, waardoor ze onzichtbaar zijn. Bij Plissé Shades zijn de bedieningskoorden wel zichtbaar. Het dubbele stoflagenontwerp van Duette® Shades zorgt bovendien voor isolatie, wat een belangrijk pluspunt is. Aan de andere kant zijn Plissé Shades verkrijgbaar met StainStop en Topar® Plus, een vuil- en waterafstotende coating die ideaal is voor natte ruimtes!

Wat kosten Duette Shades?

De prijs van Duette® Shades wordt bepaald aan de hand van een aantal factoren. Allereerst spelen de afmetingen een grote rol. Ook de stofkeuze en eventuele extra opties zoals elektrische bediening zijn van invloed op de prijs. Met onze prijsconfigurator bereken je gemakkelijk en snel de exacte prijs. Wij kopen groot in en hanteren lage marges. Hierdoor bieden wij Luxaflex® Duette® Shades maar liefst 25% goedkoper dan elders aan!

Gratis meetservice Gratis kleurstalen