Menu
  1. Home
  2. Raamdecoratie
  3. Plisségordijnen
  4. Plisségordijnen Top Down Bottom Up
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Vast raam
(12)
Draai-kiepraam
(11)
Schuifraam
(7)
Draairaam
(7)
Dakraam
(5)
Terrasoverkapping
(1)
Bediening
Handbediend
(13)
Elektrisch
(6)
Type montage
Schroeven
(9)
Plakken
(8)
Klemsteunen
(5)
Clips
(2)
Type stof uitleg
Lichtdoorlatend
(13)
Verduisterend
(12)
Transparant
(12)
Merk
Solano
(1)
Verano
(5)
Luxaflex
(3)
KEJE
(4)
Toon 13 plisségordijnen top down bottom up
13 plisségordijnen top down bottom up

Plisségordijnen Top Down Bottom Up

Plisségordijnen Top Down Bottom Up kunnen zowel van onder als boven open. Zo creëer je de perfecte balans tussen privacy en natuurlijk licht!

 

Filteren
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen

Plissegordijnen op maat top down bottom up

Onze Top Down Bottom Up plissegordijnen worden volledig op maat gemaakt. Met een precisie tot op de millimeter! Zo ben je verzekerd van een perfect passend hoog laag gordijn! Verano® plisségordijnen zijn leverbaar tot 3 meter breed. Heb je bredere ramen? Kies dan voor Luxaflex® Duette® Shades. Deze dubbele plisségordijnen kunnen tot wel 360 centimeter breed geproduceerd worden! Meet je ramen eenvoudig zelf in met onze duidelijke handleidingen. Dankzij onze handige configurator is ook het bestellen een fluitje van een cent. Meestal heb je jouw plisségordijnen op maat al binnen 13 werkdagen in huis.

Plisségordijnen top down bottom up zonder touwtjes

Klassieke plisségordijnen zijn aan één zijde voorzien van een bedieningskoord, waarmee je het plisségordijn van beneden omhoog kan trekken. Bij Top Down Bottom Up gordijnen bevindt zich ook een bedieningskoord aan de andere zijde. Hiermee kan je de plissé ook vanaf de bovenkant openen.

Vind je al die koorden niet zo’n mooi aanzicht? Dan zijn er gelukkig ook opties zonder touwtjes. Zo kan je kiezen voor elektrische plissé gordijnen Top Down Bottom Up. Ook een Top Down Bottom Up plisse met handgreep is een mooie optie. Bij Luxaflex® Duette® Shades Top Down Bottom Up kan je ook kiezen voor LiteRise®. Hierbij trek je de plissé met je hand omhoog of omlaag bewegen. Bij het Verano® Duo plisségordijn XL heet deze optie EasyTouch.

Vind je vooral de lengte van de koorden vervelend? Dan kan je ook kiezen voor een Luxaflex® Duette® Top Down Bottom Up met SmartCord®. Dit koord houdt altijd een constante lengte. Hierdoor heb je geen last van slingerende koorden. Bij het Verano® Duo plisségordijn XL heet deze optie EasyPull.

Plisse top down bottom up kunststof kozijn

Voor vrijwel ieder raam bieden we een passende Top Down Bottom Up op maat. Zelfs voor kunststof kozijnen! Boren in kunststof kozijnen wordt sterk afgeraden. Je loopt namelijk het gevaar dat je kozijnen niet langer lucht- en waterdicht zijn en de garantie vervalt. Gelukkig hebben we speciaal voor kunststof kozijnen plisségordijnen zonder boren in ons assortiment. Deze plisségordijnen worden in een frame geplaatst en op het raam bevestigd met magneetstrips of klemsteunen.

Omdat ze meebewegen bij het openen en sluiten van de ramen, zijn ze ook ideaal voor draaikiepramen. Je hoeft het plisségordijn dus niet eerst op te halen om het raam te kunnen bedienen. Komen de plisségordijnen op de slaapkamer te hangen? Dan heeft zo’n frame als extra voordeel dat het voor optimale verduistering zorgt. Er sijpelt namelijk geen licht langs de zijkanten. Een uitstekende keuze dus als je verduisterende plisségordijnen wenst!

Plisségordijnen top down bottom up goedkoop

Bij Solano Wonen bestel je plisségordijnen top down bottom up tegen zeer betaalbare prijzen. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek en kopen grootschalig in. Zo kunnen we onze producten tot wel 50% onder de verkoopadviesprijzen kunnen aanbieden. Bij Solano Wonen ben je dus altijd verzekerd van uitstekende aanbiedingen!

Veelgestelde vragen over plisségordijnen top down bottom up

Wat is Top Down Bottom Up?

Het Top Down Bottom Up-systeem biedt je de mogelijkheid om raamdecoratie zowel vanaf de boven- als onderkant te openen. Hierdoor heb je volledige controle over de hoeveelheid daglicht en inkijk in jouw ruimte. Dit systeem is vooral geliefd bij plisségordijnen.

Hoe bedien je Top Down Bottom Up plisségordijnen?

Standaard is een Top Down Bottom Up plisségordijn aan weerszijden voorzien van bedieningskoorden. Met het rechterkoord open en sluit je het gordijn van beneden, terwijl je met het linkerkoord de bovenkant bedient. Je kunt ook kiezen voor Top Down Bottom Up gordijnen met handgrepen. Voor nog meer gemak ga je voor elektrische bediening, waarbij je het plisségordijn kunt bedienen met een afstandsbediening of wandschakelaar.

Hoe moet je plisségordijnen top down bottom up monteren?

Er zijn verschillende manieren om Top Down Bottom Up plisségordijnen te monteren. Zo kan je kiezen voor plafondmontage, wandmontage en montageclips. De juiste montagewijze voor jouw plisségordijnen is afhankelijk van je kozijnen. Met onze duidelijke handleidingen is monteren een fluitje van een cent. Kom je er toch niet helemaal uit? Bel of mail gerust. Of maak gebruik van onze meet- en montageservice.

Wat kosten plisségordijnen top down bottom?

De prijs van een Top Down Bottom Up plisségordijn wordt bepaald aan de hand van meerdere factoren. Om te beginnen spelen de afmetingen een belangrijke rol; grotere plisségordijnen hebben doorgaans een hogere prijs. Daarnaast kunnen het merk en extra opties, zoals elektrische bediening, ook invloed hebben op de prijs. Gelukkig kun je de exacte prijs gemakkelijk online berekenen!

Gratis meetservice Gratis kleurstalen