Menu

Garantie

Solano Wonen geeft op alle producten 2 tot 5 jaar garantie. Je vindt onderaan deze pagina een overzicht van de garantietermijnen. Deze garantiebepalingen gelden naast de wettelijke garantie. Deze vind je terug in onze algemene voorwaarden.

Klacht of defect binnen garantie 

Heb je een klacht of defect binnen de garantieperiode dan kun je een e-mail sturen naar klantenservice@solanowonen.nl of telefonisch contact met ons opnemen (058-2897955).

Bij een gebleken defect krijg je een nieuw onderdeel toegestuurd. Bij een defect of schade aan het product waarbij het niet mogelijk is een vervangend onderdeel te sturen, wordt het beschadigde product bij je opgehaald en gerepareerd.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij je zo snel mogelijk van een passende oplossing.

Graag wijzen wij je erop dat de garantie geldt in het geval van gebrekkige kwaliteit van geleverde producten, ondeugdelijkheid van de verwerkte materialen en incompleetheid. Tevens dient het gebrek aantoonbaar aan Solano Wonen te wijten zijn. Uitgesloten van de garantie zijn meetfouten, normale (materiaalafhankelijke) slijtage, krimpen, verkleuringen, stormschade en oneigenlijk gebruik.

Product Merk Garantietermijn
Raamdecoratie Solano 2 jaar
Verano 5 jaar*
Luxaflex 5 jaar*
KEJE 3 jaar
VELUX® 3 jaar
Gordijnen Alle merken 3 jaar
Knikarmschermen Alle merken 5 jaar***
Pergolazonweringen Alle merken 5 jaar
Uitvalschermen Alle merken 5 jaar
Markiezen Alle merken 5 jaar
Overkappingen Alle merken 5 jaar***
Winschermen Alle merken 5 jaar
Rolluiken Alle merken 5 jaar
Screens Alle merken 5 jaar**
Accessoires Alle merken 2 jaar
Horren Aurora 3 jaar
KEJE 3 jaar
Luxaflex 5 jaar*

* Eerste 2 jaar inclusief reparatiekosten, voorrijkosten en arbeidsloon. Gedurende de volgende drie jaar is de garantie beperkt tot de vervanging van defecte materialen of onderdelen, maar vallen demontage, assemblage, herinstallatie en transportkosten buiten de garantie.

* Op elektrische raamdecoratie verlenen wij 2 jaar garantie.

* Bij jaloezieën en plissés geldt 2 jaar garantie op de koorden.

** Op doeken met zichtvenster verlenen wij 3 jaar garantie.

*** Op LED-verlichting verlenen wij 2 jaar garantie.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen