1. Home
  2. Zonneschermen

Zonneschermen

Op zoek naar zonwering buiten? Dan is een zonnescherm een goed idee! Je vindt op deze webshop een ruim assortiment zonweringen. Zo bieden wij onder andere maatwerk knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen, lamellendaken, pergolazonweringen (zonneluifels) en VELUX zonweringen aan. Maar je kunt ook heel voordelig zonneschermen in vaste maten bestellen. Deze zonneschermen zijn zeer scherp geprijsd en leverbaar in een aantal standaard kleuren. Een zonnescherm antraciet of zwart bijvoorbeeld. Kies voor ons eigen label of ga voor een Luxaflex of Verano zonnescherm. Of je voorkeur nu uitgaat naar ons eigen label of één van de grote zonwering merken, bij ons ben je altijd verzekerd van een goede prijs. Ook bestel je heel eenvoudig onderdelen zoals inbouw- of opbouwschakelaars, bandopwinders en handzenders.

Kwalitatieve en goedkope zonneschermen

Wij kunnen A-merk zonneschermen bieden tegen de laagste internetprijzen. Dit kan omdat we lage marges hanteren en rechtstreeks vanuit de fabriek verzenden. Hierdoor blijven de kosten laag en profiteer je als klant altijd van een goede zonnescherm aanbieding. Of je nu gaat voor een Verano of Luxaflex zonnescherm of ons eigen label. Ook de doeken zelf zijn van hoge kwaliteit. Onze zonneschermen zijn namelijk uitsluitend voorzien van Tibelly, Swela en Dickson zonneschermdoeken. Dit zijn de marktleiders op het gebied van acryldoeken voor buitenzonwering. Dus is de prijs zonnescherm belangrijk voor je? Maar wil je niet inleveren op de kwaliteit? Dan ben je hier aan het juiste adres! De exacte zonwering prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is een handmatig zonnescherm zonder montage natuurlijk voordeliger dan een zonnescherm elektrisch inclusief montage. De definitieve kosten bereken je eenvoudig zelf door bij het gewenste product op ‘Bereken je prijs’ te klikken. Vul de gewenste maten en opties in en de prijs verschijnt vanzelf. Naast onze standaard lage prijzen profiteer je af en toe van extra acties. Een aanbieding knikarmscherm inclusief montage bijvoorbeeld. Raadpleeg hiervoor de actiepagina en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Zonnescherm op maat

Ben je op zoek naar een groot zonnescherm 5 meter breed? Of heb je juist een kleiner of groter zonnescherm van een precies formaat nodig? Beide zijn voor ons geen probleem! Wij leveren namelijk zowel zonneschermen met vaste maten, als zonneschermen op maat. Zonwering op maat kan op de centimeter nauwkeurig besteld worden. Dankzij onze handige meetinstructies is inmeten een eitje. Neem bij twijfel gerust contact op met onze klantenservice. Wil je het inmeten en/of monteren liever uitbesteden? Ook dat kan! Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice.

Handmatige en elektrische zonwering

Wil je een zonnescherm kopen? Dan kan je kiezen een handmatig of elektrisch zonnescherm. Een automatisch zonnescherm biedt een aantal fijne voordelen. Zo kost het in- en uitrollen je geen enkele moeite. Je kunt het zonnescherm zelfs vanuit je luie stoel bedienen! Koppel je het zonnescherm aan een Somfy Tahoma of Connexoon box? Dan kan je deze zelfs vanaf je werk of vakantieadres bedienen! Bovendien is een motor knikarmscherm uitvoerbaar met zon- en windsensor. Ook een zonnescherm met verlichting behoort tot de mogelijkheden. Kies in dat geval voor de Verano Ipanema. Toch liever je zonnescherm handmatig bedienen? Ook dat kan! Deze zijn iets goedkoper en eenvoudiger te monteren.

Specialisten in zonwering

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u alles vertellen over terras zonwering. Heb je vragen? Neem gerust contact op. Er staat een professioneel en enthousiast team voor je klaar die je alle informatie kan geven over maten, stoffen en systemen.

Gratis meetafspraak Gratis kleurstalen