Menu
  1. Home
  2. Raamdecoratie
  3. Plisségordijnen
  4. Elektrische plisségordijnen
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Vast raam
(6)
Schuifraam
(6)
Draairaam
(6)
Draai-kiepraam
(5)
Dakraam
(4)
Koepel
(2)
Bediening
Handbediend
(8)
Elektrisch
(8)
Type montage
Schroeven
(8)
Klemsteunen
(5)
Plakken
(4)
Type stof uitleg
Transparant
(8)
Verduisterend
(8)
Lichtdoorlatend
(8)
Merk
Verano
(5)
Luxaflex
(3)
Toon 8 elektrische plisségordijnen
8 elektrische plisségordijnen

Elektrische plisségordijnen

Elektrische plisségordijnen zijn ideaal voor lastig te bereiken ramen. Bedien jouw plisségordijnen met één druk op de knop. Vanaf elke locatie! Tot 50% goedkoper!

Filteren

Voor iedere situatie

Voor vrijwel elke situatie bieden we geschikte elektrische plisségordijnen. Als je geïnteresseerd bent in elektrische plisségordijnen voor de slaapkamer, raden we aan om te kiezen voor verduisterende plisségordijnen. In de woonkamer zijn lichtdoorlatende plisségordijnen juist een betere keuze. Woon je aan een drukke straat? Dan zijn elektrische plisségordijnen Top Down Bottom Up ideaal. Deze kan je zowel van boven als beneden openen. Door het plisségordijn enkel van bovenaf te openen, krijg je voldoende daglicht binnen en behoud je tegelijkertijd je privacy tegenover voorbijgangers. Heb je een lichtstraat, maar wordt het soms wel erg warm in huis? Dan zijn onze elektrische plisségordijnen voor lichtkoepels ideaal! Deze lichtkoepel zonwering is voorzien van extra spandraden, waardoor de plissés mooi vlak blijven hangen. Wil je graag elektrische plisségordijnen zonder boren? Kies dan voor Luxaflex® Duette® Shades met klemsteunen. Dit is de enige schroefloze mogelijkheid voor elektrische bediening.

Bespaar energie

Elektrische plisségordijnen bieden niet alleen gemak, maar kunnen ook zorgen voor besparing op de energierekening! Zeker wanneer je kiest voor dubbele plisségordijnen. De stilstaande lucht tussen de twee stoflagen fungeert als isolatie, waardoor zowel kou als hitte worden tegengehouden. Daar profiteer je dus het hele jaar van! Wanneer je kiest voor een elektrische variant met slimme bediening, dan kun je de plisségordijnen programmeren om automatisch te sluiten bij specifieke temperaturen. Zo benut je de energiebesparende werking van je plisségordijnen optimaal!

Kindveilig en inbraakwerend

Het is van groot belang dat raambekleding te allen tijde op een kindveilige manier wordt geïnstalleerd. Dat betekent dat er geen sprake van loshangende koorden mag zijn. Hier kunnen kinderen - en ook huisdieren - in verstrikt raken, met mogelijk ernstige gevolgen. Daarom is het van belang om koorden altijd veilig vast te zetten middels een koordkikker. Vind je dit niet mooi? Dan zijn elektrische plisse gordijnen een uitkomst! Deze hoef je immers niet met koorden te bedienen. Bovendien kan je veiligheidsverhogende scenario’s instellen wanneer je plisségordijnen elektrisch bediend zijn. Bijvoorbeeld door te programmeren dat de plisségordijnen op vaste tijden automatisch openen en sluiten. Hierdoor ontstaat de illusie dat er voortdurend iemand thuis is, wat potentiële inbrekers afschrikt.

Elektrische plisségordijnen op maat

Bestel je bij ons een elektrisch plissegordijn? Dan maken we deze volledig voor je op maat. Met een ongekende precisie tot op de millimeter! Zo ben je verzekerd van perfect passende elektrische plisségordijnen op maat. Verano® plisségordijnen zijn leverbaar tot 2,2 meter breed. Heb je bredere ramen? Kies dan voor Luxaflex® Duette® Shades. Deze dubbele plisségordijnen kunnen tot wel 360 centimeter breed geproduceerd worden! Dankzij onze duidelijke instructies is inmeten kinderspel. Bestellen doe je eenvoudig online. Doorgaans worden jouw automatische plisse gordijnen binnen 13 werkdagen geleverd. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om te bellen of te mailen. We helpen je graag verder! Schakel je liever de expertise van een specialist in? Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice.

Bedieningsmogelijkheden

Overtuigd van de voordelen van een elektrisch plisse gordijn en klaar om te bestellen? Dan kom je voor een aantal keuzes te staan. Zo kan je kiezen voor een motor op batterij of een bedrade motor. Ook heb je de keuze uit een rolgordijn met een afstandsbediening of een wandzender. Wil je graag een smart plisse gordijn die je ook buitenshuis kan bedienen? Ook dan dien je met een aantal zaken rekening te houden.

Elektrische plisségordijnen op batterij of bedraad

Je hebt de keuze tussen elektrische plisségordijnen met accupack of een bedrade motor. Bij een accupack is het plisségordijn uitgerust met een ingebouwde oplaadbare accu. Deze laad je op middels een lange oplaadkabel, net zoals je telefoon. Eén lading gaat een paar maanden mee. Wanneer je kiest voor een accupack hoef je geen draden weg te werken en is er geen nabijgelegen stroompunt nodig. Dit biedt extra flexibiliteit en gemak. 

Voor wie liever geen accu op wil laden, is er ook de bedrade 24V Somfy plissé motor. Deze motor wordt direct op een stroombron aangesloten. Deze optie is alleen beschikbaar bij Verano® plisségordijnen. Luxaflex® Duette® Shades en Plissé Shades zijn alleen verkrijgbaar met batterypack (PowerView® EOS).

Plisse gordijnen met afstandsbediening of wandzender

Wil je graag een Verano® plisségordijn met afstandsbediening? Kies dan voor onze huismerk accumotor of een Somfy RTS of IO motor. Je krijgt dan in het bestelproces vanzelf alle mogelijke afstandsbedieningen te zien. De verschillen zitten ‘m vooral in het aantal kanalen: Wil je meerdere producten op één afstandsbediening bedienen? Kies dan een meerkanaals afstandsbediening. Liever een wandzender? Kies dan voor de Somfy Smoove: Dit is een 1-kanaal afstandsbediening in de vorm van een wandzender.

Bij Luxaflex® PowerView® producten heb je niet de keuze uit verschillende soorten afstandsbedieningen. Een Luxaflex® plissé elektrisch wordt altijd met een 6-kanaals afstandsbediening geleverd. Deze afstandsbediening zit normaal gesproken in een hoesje dat lijkt op een kiezelsteen: de Pebble®. Je kunt de afstandsbediening echter ook uit het hoesje halen en in een wandhouder plaatsen, zodat je deze als draadloze wandzender kunt gebruiken.

Slimme plissegordijnen

Wil je jouw Verano® plisségordijn ook bedienen wanneer je niet thuis bent? Of wil je voorgeprogrammeerde scenario’s instellen? Dan heb je een Somfy plisse gordijn RTS of IO motor in combinatie met een Somfy Tahoma Switch nodig. Houd er wel rekening mee dat je altijd een afstandsbediening nodig hebt voor het instellen. Zelfs wanneer je jouw slimme plisse gordijnen alleen via je telefoon wil bedienen.

Luxaflex® PowerView® motoren zijn standaard smart en kunnen zelfs volledig via de app bediend worden, zonder een afstandsbediening nodig te hebben. Gen 3.0 motoren zijn bovendien ook zonder Gateway via Bluetooth vanaf een app te bedienen. Je kunt ook scenario’s instellen zonder Gateway. Wil je jouw Luxaflex® PowerView® plisségordijnen ook live bedienen wanneer je niet thuis bent? Dan heb je wel een Gateway nodig.

Altijd lage prijzen!

Solano Wonen verstuurt rechtstreeks vanuit de fabriek, zonder tussenkomst van winkels en groothandel. Bovendien hanteren wij lage marges. Zo kunnen wij onze elektrische plisségordijnen tegen zeer lage prijzen aanbieden. Tot wel 50% goedkoper!

Gratis kleurstalen

Wil je de producten eerst in het echt zien? Dat begrijpen we! Daarom bieden we gratis kleurstalen aan. Bestellen doe je eenvoudig en snel online. Meestal heb je de stalen al de volgende werkdag in huis! Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom in Leeuwarden!

Veelgestelde vragen over elektrische plisségordijnen

Waarom kiezen voor elektrische plisségordijnen?

Elektrische plisségordijnen bieden talloze voordelen. Dankzij het ontbreken van koorden zijn ze veilig voor kinderen en huisdieren. Dit geeft ze tevens een strak uiterlijk. Bovendien zijn elektrische plisségordijnen een uitkomst voor moeilijk bereikbare ramen! Als kers op de taart fungeren slimme plisségordijnen als een vorm van inbraakpreventie. Door ze op specifieke tijdstippen te laten openen en sluiten, creëer je de indruk dat er iemand thuis is.

Kies je het beste voor elektrische plisségordijnen op accu of bedraad?

Een elektrisch plisségordijn op accu is ideaal als je geen draden weg wil werken of er simpelweg geen stopcontact in de buurt is. Opladen doe je eenvoudig met een lange oplaadkabel. Eén accu gaat gerust een paar maanden mee. Wil je geen accu’s opladen? Dan is een bedraad elektrisch plisségordijn de betere keuze.

Hoe lang gaat een volle accu mee?

In de meeste gevallen gaat een volledig opgeladen accu enkele maanden mee, maar dit is natuurlijk afhankelijk van hoe vaak je jouw elektrische plisségordijnen bedient. Het opladen van de accu duurt ongeveer acht uur en dit kan heel eenvoudig met een USB-kabel, net zoals bij je telefoon!

Wat kosten elektrische plisségordijnen?

De kosten van een elektrisch plisségordijn variëren op basis van het type motor dat je kiest. Onze eigen merk motoren zijn voordeliger dan de Somfy en Luxaflex® motoren. Als je de mogelijkheid wilt om je plisségordijn buitenshuis te bedienen, kom je automatisch uit bij de relatief hoger geprijsde Somfy IO of Luxaflex® PowerView® motor. Daarnaast is voor slimme bediening vaak een hub nodig. Al deze keuzes hebben invloed op de uiteindelijke prijs.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen