Menu
  1. Home
  2. Screens
  3. Screens op zonne energie
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Bediening
Solar
(4)
Elektrisch
(4)
Type screendoek uitleg
Lichtdoorlatend
(4)
Verduisterend
(3)
Met zichtvenster
(2)
Profielkleur uitleg
RAL 9001
(4)
Technisch zilver
(4)
RAL 9010
(4)
RAL 7016
(4)
Afwijkende RAL kleur
(4)
TIGER 29 80081 structuur
(3)
RAL 9016
(3)
RAL 9006
(3)
RAL 7016 structuur
(3)
RAL 9005 structuur
(2)
RAL 9007 structuur
(1)
RAL 9006 structuur
(1)
RAL 8019
(1)
RAL 7039 structuur
(1)
RAL 7039
(1)
RAL 7021 structuur
(1)
Meer weergeven
Type screen uitleg
Ritsscreen
(4)
Vorm omkasting
Recht
(4)
Schuin
(4)
Halfrond
(3)
Merk
Solano
(3)
Verano
(1)
Toon 4 screens op zonne energie

Voordelen van solar screens zonwering

Screens met zonnecel kennen vele voordelen. Allereerst vereist solar zonwering geen ingewikkelde montage. Je hoeft geen gaten te boren voor bedrading en er is geen nabijgelegen stopcontact nodig. Het enige wat je hoeft te doen, is het screen aan de muur bevestigen. Daar heb je geen enkele elektrische kennis voor nodig! Dit maakt niet alleen de installatie makkelijker, maar bespaart ook aanzienlijk veel tijd! Bovendien zorgt het voor een nettere afwerking. Je hoeft immers geen kabels weg te werken. Daarnaast zijn solar sunscreens duurzaam. Veel elektriciteit wordt nog steeds opgewekt uit niet-duurzame bronnen, zoals kerncentrales. Dit resulteert in radioactief afval. Zonne-energie is daarentegen aanzienlijk duurzamer en veiliger. Het is ook nog eens gratis! Tot slot zorgen screens op solar voor extra veiligheid. Solar screens zijn namelijk niet aangesloten op het stroomnet, maar zijn voorzien van een ingebouwde energiebron. Daardoor werkt het screen ook wanneer er brand of een stroomstoring is. Dit geldt natuurlijk ook voor solar rolluiken!

Alle voordelen op een rij

  • Eenvoudige installatie; geen elektrische kennis vereist
  • Snelle montage; er is immers geen bedrading nodig
  • Nette afwerking; er hoeven geen kabels weggewerkt te worden
  • Zonne-energie is gratis en duurzaam
  • Extra veilig; werkt ook tijdens brand en stroomstoringen

Solar screens motoren

Overtuigd van de voordelen van screens met zonnecellen? Dan kan je kiezen voor één van de drie Solano ritsscreens of het Verano V550 ritsscreen. Bij Solano screens met solar heb je de keuze uit onze huismerk solar motor of een Somfy Sunea Solar IO. Verano® screens op zonne-energie worden uitsluitend geleverd met een Brel Solar motor. Wil je jouw solar screens ook buitenshuis bedienen en/of scenario’s instellen? Dan heb je - net als bij alle elektrische screens - een hub nodig. Voor een Somfy solar screen heb je een Somfy Tahoma Switch nodig, terwijl een Brel solar screen een Brel Home hub vereist. Onze huismerk solar motor is eveneens compatibel met de Brel Home hub.

Solar screens op maat

Solano biedt volledig op maat gemaakte solar zonnescreens, met een nauwkeurigheid tot op de millimeter! Zo ben je verzekerd van een naadloze aansluiting op je raam. Of je nu grote of kleine ramen hebt. Onze screens op maat kunnen namelijk worden gemaakt in breedtes variërend van slechts 64 cm tot maar liefst 6 meter. Dankzij onze duidelijke instructies is het inmeten zo geklaard. Ook voor een origineel VELUX screen op zonne energie ben je bij ons aan het juiste adres. Het enige wat je nodig hebt is je maatcode. Jouw screens met zonnepaneel bestellen doe je eenvoudig online. In de meeste gevallen worden solar ritsscreens al binnen 15 werkdagen geleverd. Heb je toch nog vragen? Bel of mail gerust! Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder! Liever de hulp van een professional? Maak dan gebruik van onze meet- en/of montageservice.

Van lichtdoorlatend tot verduisterend

Bij ons kun je kiezen uit screens in drie verschillende transparanties. Onze meest verkochte screendoeken hebben een lichtdoorlatendheid van 3%. Dit doek biedt uitstekende bescherming tegen zonlicht, maar je kunt er nog wel doorheen kijken. Althans, van binnen naar buiten. Overdag heb je geen zicht van buiten naar binnen. Als je echter meer licht in huis wilt hebben, raden we aan om te kiezen voor screens met een lichtdoorlatendheid van 5%. Als het screen voor een slaapkamerraam hangt en je volledige verduistering wilt, dan zijn onze verduisterende screens met een lichtdoorlatendheid van 0% de juiste keuze. Deze screens zorgen ervoor dat het helemaal donker wordt in de kamer.

Solar screens prijs

Op zoek naar goedkope screens op zonne energie? Zoek niet langer! Wij kopen grootschalig in en leveren rechtstreeks vanuit de fabriek, zonder tussenpartijen. Daarnaast hanteren wij lage marges. Zo kunnen wij onze screens met zonnecellen prijs laag houden. Tot wel 50% goedkoper dan elders!

Veelgestelde vragen over screens op zonne energie

Hoe werkt een solar screen?

Een solar screen is voorzien van een klein zelf oplaadbaar zonnepaneel. Het paneel bevindt zich op de omkasting en zet zonne-energie om in stroom. Deze stroom wordt vervolgens opgeslagen in een accu. die ervoor zorgt dat de motor van het screen op en neer kan bewegen.

Waarom een solar screen?

Een van de belangrijkste voordelen van een solar screen is de eenvoudige installatie. Er is geen noodzaak om gaten naar binnen te boren voor bedrading, en er hoeft ook geen stopcontact in de buurt te zijn. Volledig draadloos dus! Het enige wat je hoeft te doen, is het screen aan de muur bevestigen. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar bespaart ook aanzienlijk veel montagetijd.

Hoelang gaat de accu van een solar screen mee?

Bij normaal gebruik raakt de accu niet leeg. Een volledig opgeladen accu kan circa 300 bewegingen maken. Gedurende deze tijd wordt de accu echter ook weer opgeladen, zelfs bij zwak zonlicht. Voor de zekerheid is het mogelijk om een noodoplader mee te bestellen. Volgens onze screens op zonne-energie ervaringen is de kans echter klein dat je deze nodig zal hebben. Het zonnepaneel heeft over het algemeen een levensduur van meer dan 10 jaar mee en wordt geleverd met 5 jaar garantie.

Wat kosten screens op zonne-energie?

De kosten van screens op zonne-energie worden grotendeels bepaald door de afmetingen. Ook de gekozen motor heeft invloed op de prijs: Een Brel solar motor is voordeliger dan een Somfy solar motor. Gebruik onze prijsconfigurator om snel de prijs te berekenen. 

Gratis meetservice Gratis kleurstalen