Menu
  1. Home
  2. Gordijnen
  3. Inbetween gordijnen
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Opmaak stof uitleg
Kamerhoge stof
(9)
Eigenschappen
Luchtzuiverend
(2)
Recycled
(2)
Lockafwerking
(1)
Kleur stof
Grijs
(10)
Wit
(9)
Bruin
(8)
Zwart
(5)
Groen
(4)
Geel
(4)
Blauw
(4)
Rood
(3)
Roze
(2)
Paars
(1)
Oranje
(1)
Meer weergeven
Merk
A House Of Happiness
(10)
Toon 10 inbetween gordijnen

Wat is een inbetween gordijn?

Zoals de naam al suggereert zitten deze gordijnen inbetween een vitrage en overgordijn. Een inbetween stof laat minder licht door dan vitrages, maar meer dan overgordijnen. Een vitrage waar je niet doorheen kan kijken dus! Overdag kan je nauwelijks door in between gordijnen heen kijken. Inbetweens zijn dus perfect voor als je overdag privacy wil, maar ook daglicht binnen wil laten. Wil je ook ‘s avonds privacy? Dan kan je ervoor kiezen om inbetweens en overgordijnen te combineren. Bovendien ogen inbetween stoffen voller dan vitrage. Als je gordijn dus wat meer body mag hebben, is een in between gordijn een uitstekende keuze.

Inbetween gordijnen op maat

Onze gordijnen worden altijd 100% op maat geleverd. Tot op de millimeter nauwkeurig! Wij kunnen inbetweens op maat leveren in breedtes van slechts 50 cm tot maar liefst 1000 cm. Bij het opmeten is het belangrijk om 10 cm aan de breedte toe te voegen. Door jouw inbetween gordijn op maat iets breder dan de rail te bestellen, voorkom je kieren. Voor uitgebreide aanwijzingen verwijzen we je naar de meetinstructies.

Besteed je het inmeten liever aan een professional uit? Maak dan een meetafspraak. Zo weet je zeker dat jouw inbetween op maat perfect past! Natuurlijk kunnen we jouw inbetweens gordijnen en eventueel rails ook komen monteren. Raadpleeg ons servicegebied om te kijken of we ook in jouw regio actief zijn.

Inbetweens met haakjes of inslagringen

Standaard worden inbetween gordijnen kant en klaar met ingenaaide verstelbare haakjes geleverd. Daarmee klik je ze gemakkelijk aan gordijnrails of gordijnroedes. Door de haakjes op de goede hoogte te zetten, zie je vrijwel geen rails meer als de gordijnen dicht zijn. Daarnaast kan je ook kiezen voor inslagringen. Deze ringen worden in de stof gestanst en kunnen over een roede heen geschoven worden.

Inbetween schuifpui

Door de grote maximale breedte van maar liefst 1000 cm is een inbetween gordijn zeer geschikt voor grote raampartijen, zoals een schuifpui. Een gordijn beweeg je bovendien in tegenstelling tot veel andere vormen van raambekleding opzij. Raambekleding die je van boven naar beneden moet bewegen kan best lastig zijn wanneer het ook als doorgang fungeert. Bovendien kan het ophalen van zo’n groot pakket behoorlijk zwaar zijn.

Inbetween gordijnen woonkamer

Een inbetween gordijnstof wordt vaak gekozen voor de woonkamer. Zeker wanneer je aan een drukke straat woont. Een vitrage kan dan net te weinig privacy bieden. Tegelijkertijd wil je natuurlijk wel daglicht in huis hebben. Een inbetween is dan de perfecte oplossing. Wil je ook ‘s avonds privacy? Dan kan je een inbetween met overgordijnen combineren.

Voor slaapkamers zijn inbetweens minder geschikt. Hier zijn verduisterende gordijnen een betere oplossing. In een donkere slaapkamer val je namelijk makkelijker in slaap, omdat je lichaam meer van het slaaphormoon melatonine aanmaakt. Bovendien fungeren veel verduisterende stoffen ook als geluidswerende gordijnen. Ook dat draagt bij aan betere nachtrust!

100+ kleuren en structuren

Inbetweens zijn verkrijgbaar in meer dan 100 kleuren. Zo kan je kiezen voor zwarte inbetween gordijnen en witte inbetween gordijnen, maar ook voor blauwe en groene inbetweens. Tegenwoordig zijn vooral zandkleurige inbetween gordijnen erg in trek. Deze kleur gaat goed samen met de populaire Japandi woonstijl.

Ook qua structuren is er veel te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor luxe inbetween gordijnen met de stof Solare. Dit is een soepel vallende open geweven effen inbetween stof. Ben je dol op de landelijke woonstijl? Dan is een natuurlijke linnenlook inbetween een goede keuze. De Maran of Flax bijvoorbeeld. Echte linnen inbetween gordijnen raden we af, omdat linnen de neiging heeft om snel te krimpen en te verkleuren.

Goedkope inbetween gordijnen kopen

Bij Solano Wonen ben je altijd verzekerd van een goede prijs. Wij kopen grootschalig in, leveren rechtstreeks vanuit de fabriek en hanteren lage marges. Zo kunnen wij onze inbetween gordijnen goedkoop aanbieden. Tot wel 50% onder de verkoopadviesprijzen! Jouw goedkope inbetweens op maat bestel je eenvoudig en snel online. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom in Leeuwarden!

Veelgestelde vragen over inbetween gordijnen

Wat zijn inbetween gordijnen?

Inbetween gordijnen zijn gordijnen die overdag voldoende privacy creëren, zonder het licht volledig te blokkeren. Qua stofdikte zit een inbetween gordijn tussen overgordijnen en vitrage in.

Wat is het verschil tussen vitrage en inbetween?

De stof van een inbetween is iets dichter dan een vitrage. Een vitrage laat daardoor meer licht door dan een inbetween, maar biedt minder privacy.

Kun je door inbetween gordijnen heen kijken?

Overdag kan je nauwelijks door inbetween gordijnen heen kijken. Wanneer het buiten donker en binnen licht is, bieden inbetween gordijnen wel veel inkijk. Wil je ook ‘s avonds privacy? Kies dan voor overgordijnen.

Kan je inbetween gordijnen combineren met andere raamdecoratie?

Jazeker! Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van inbetween gordijnen en verduisterende overgordijnen. Ideaal wanneer je ook ‘s avonds privacy wil! Ook een combinatie met andere raamdecoratie is mogelijk. Denk aan rolgordijnen, houten jaloezieën of vouwgordijnen. Gordijnen combineren met andere raamdecoratie is niet alleen praktisch, maar staat bovendien onwijs luxe!

Welke plooi voor inbetween gordijnen is de beste keuze?

Bij inbetween gordijnen is de wave plooi een prachtige keuze. Door de gelijkmatige golven ogen gordijnen met een wave plooi heel strak en modern. Deze plooi is alleen mogelijk bij soepele stoffen, zoals inbetween stoffen.

Wat zijn kamerhoge inbetweens?

Kamerhoge inbetweens worden uit één rol stof geproduceerd en hebben dus geen naden. Dit in tegenstelling tot kamerbrede inbetweens. Gebruik het filter aan de linkerzijde van het scherm om alleen kamerhoge stoffen te selecteren.

Bestaan er ook isolerende inbetween gordijnen?

Nee, isolerende gordijnen zijn altijd overgordijnen. De isolerende werking heeft namelijk in eerste instantie met de dikte van de stof te maken. Hoe dikker de stof, hoe hoger de isolatiewaarde. Daarnaast hebben sommige gordijnen zelfs een thermische coating waardoor ze dubbel isolerend werken.

Hoe was je inbetween gordijnen?

Inbetween gordijnen wassen doe je het beste met fijn wasmiddel en op 30 graden. Zorg ervoor dat centrifugeren uit staat en verwijder de haken voor het wassen.

Wat kosten inbetween gordijnen?

Je hebt al een inbetween gordijn vanaf €29,99. De exacte prijs is afhankelijk van meerdere factoren. Allereerst spelen de afmetingen een grote rol. Hoe groter het gordijn, hoe hoger de prijs. Ook de gekozen stof en het type plooi zijn bepalend voor de eindprijs. Met onze handige configurator bereken je de eindprijs eenvoudig online.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen