Menu
10 inbetweens

Inbetweens

Filteren

De inbetweens van Solano Wonen worden op maat gemaakt en bieden wij aan voor lage internetprijzen. Inbetweens stoffen zijn dikker dan vitrage maar dunner dan overgordijnen. Vandaar ook de naam "Inbetween". 

Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Opmaak stof uitleg
Kamerhoge stof
(9)
Eigenschappen
Luchtzuiverend
(2)
Recycled
(2)
Lockafwerking
(1)
Kleur stof
Grijs
(10)
Wit
(9)
Bruin
(8)
Zwart
(5)
Groen
(4)
Geel
(4)
Blauw
(4)
Rood
(3)
Roze
(2)
Paars
(1)
Oranje
(1)
Meer weergeven
Merk
A House Of Happiness
(10)
Toon 10 inbetweens
Service van Solano Wonen
Snelle levering
direct uit de fabriek
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Heel eenvoudig

Het bestellen van inbetweens bij Solano Wonen is heel eenvoudig. Met behulp van de meethulp meet je de breedte van de rails of roede en de gewenste hoogte. Deze maten vul je in op de bestelpagina. Het programma rekent automatisch uit hoeveel stof nodig is en wat de kosten zijn voor het maken van de inbetween of vitrage.

Inbetween stoffen

Inbetween stoffen zijn half transparant en in verschillende kleuren verkrijgbaar. De stofdikte van een inbetweenstof zit tussen gordijnstof en vitragestof in. Inbetween gordijnen worden vaak gebruikt als gordijnstof en vitrage ineen. De inbetween stoffen kan men hetzelfde toepassen als gordijnstoffen, maar de inkijk van buitenaf zal met name 's avonds niet helemaal afgesloten worden. 

Verstelbare haken

Geplooide inbetweens worden geleverd met ingenaaide verstelbare haken. Je kunt de hoogte aanpassen aan de rails. Als de verstelbare haak op de goede hoogte staat zie je vrijwel geen rails meer als de gordijnen dicht zijn.

Inbetweens en vitrages op rails

Inbetweens op rails worden geplooid geleverd. Je kunt kiezen uit de volgende plooien:

  • Een enkele plooi kan gebruikt worden in ieder type gordijnstof. Voor deze plooi is ook de minste stof nodig.
  • Een dubbele plooi kan gebruikt worden in ieder type gordijnstof. Met een dubbele plooi hangt het gordijn voller. Voor deze plooi is meer stof nodig dan bij een enkele plooi.
  • Een drie dubbele plooi is het mooiste bij transparante en soepele stoffen zoals vitrages en inbetween. Voor deze plooi is de meeste stof nodig.

Inbetweens op roede met losse ringen of inslagringen (zeilringen)

Gordijnroedes zijn ronde stangen / buizen die door middel van plafondsteunen, wandsteunen of wandrozetten worden bevestigd aan de muur of aan het plafond. Inbetweens kunnen op een aantal manieren aan roedes worden opgehangen. Bij een roede met losse ringen wordt het gordijn ingehaakt aan de kleinere ringetjes die onder de ringen hangen. Het gordijn wordt dan net als bij een gordijn op rails, geplooid geleverd. Een andere mogelijkheid is om de gordijnen van Ingestanste inslagringen te voorzien. De ringen worden in de stof gestanst en kunnen daarna over de roede heengeschoven worden.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen