Menu
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Vast raam
(5)
Draai-kiepraam
(4)
Schuifraam
(3)
Draairaam
(3)
Bediening
Handbediend
(5)
Elektrisch
(2)
Type montage
Schroeven
(3)
Plakken
(2)
Clips
(1)
Lamelbreedte
25 mm
(4)
Merk
Solano
(1)
Verano
(2)
Luxaflex
(1)
KEJE
(1)
Toon 5 aluminium jaloezieën 25 mm

Aluminium jaloezieën 25 mm op maat

Bestel je bij ons een aluminium 25 mm jaloezie? Dan maken we deze volledig voor je op maat. Tot op de millimeter nauwkeurig! Met behulp van onze duidelijke instructies is inmeten een eitje. Bestellen doe je eenvoudig online. Doorgaan ontvang je jouw aluminium jaloezieën op maat al binnen 15 werkdagen thuis. Laat je het meten liever over aan een deskundige? Dan is onze meet- en/of montageservice perfect voor jou. Onze professionals komen graag bij je langs.

100+ kleuren

Aluminium jaloezieën 25mm passen bij iedere woonstijl. Met 100+ kleuren en patronen om uit te kiezen, vind je altijd een perfecte match. Zo past een zwarte aluminium 25 mm jaloezie perfect bij een modern chique interieur. Witte 25 mm jaloezieen passen bij vrijwel iedere interieurstijl. Bovendien zorgt de witte kleur ervoor dat de ruimte groter oogt. Wil je graag een retro uitstraling? Kies dan voor okergele of donkergroene aluminium jaloezieën. Ook voor eclectische interieurs hebben we veel mogelijkheden. Blauw, lila of oranje bijvoorbeeld. Zelfs goud en brons behoren tot de mogelijkheden! Eerst zien, dan beslissen? Dat begrijpen we! Daarom bestel je bij ons gratis kleurstalen. Meestal worden ze al dezelfde dag verstuurd.

Solano, Verano® of Luxaflex® aluminium 25 mm jaloezieën

Zowel Solano, Verano® als Luxaflex® aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar met een lamelbreedte van 25 mm. Onze huismerk jaloezieën staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en voordelige prijs. Wel zijn Solano jaloezieën beperkter in kleuraanbod en afmetingen.

Kleuraanbod en afmetingen

Solano 25 mm aluminium jaloezieen zijn verkrijgbaar in 52 verschillende kleuren, terwijl Verano® 25 mm aluminium jaloezieën in bijna 100 kleuren leverbaar zijn. Bij Luxaflex® kan je zelfs uit maar liefst 159 kleuren kiezen! Ook zijn Verano en Luxaflex 25 mm aluminium jaloezieën een betere keuze voor grote raampartijen. Verano® 25 mm aluminium jaloezieën kunnen namelijk tot wel 320 cm breed en 300 cm hoog geproduceerd worden. Luxaflex® 25 mm aluminium jaloezieën kunnen zelfs nog 10 cm breder geleverd worden! De maximale afmetingen van Solano 25 mm aluminium jaloezieën zijn 280 cm hoog en 350 cm breed.

Elektrische bediening en unieke opties

Solano aluminium jaloezieen 25mm zijn altijd handbediend. Verano® en Luxaflex® bieden wel elektrische aluminium jaloezieën aan. Ook bieden Verano® en Luxaflex® de mogelijkheid om te kiezen voor 'Megaview'. Daarnaast biedt Verano® ook SmartFit aluminium 25mm jaloezieen aan en kan je bij Luxaflex kiezen voor TruFit™. Beide  opties maken het mogelijk om de jaloezie zonder boren en schroeven te monteren. Ideaal voor kunststof kozijnen! Tot slot biedt Luxaflex® als enige LiteRise® aan. Een LiteRise® jaloezie heeft geen slingerende koorden. Je past eenvoudig de positie aan door de jaloezie met de hand omhoog of omlaag te bewegen.

Verano® en Luxaflex® MegaView 25 mm jaloezieën

Voor optimale controle over uitzicht en lichtinval, is er de mogelijkheid om te kiezen voor een MegaView jaloezie 25 mm. Bij MegaView jaloezieen komen er twee lamellen op elkaar te liggen als je de jaloezie opent. Dit geeft een een weidser uitzicht. Zowel Verano® als Luxaflex® bieden de MegaView-optie aan bij hun aluminium jaloezieën 50 mm en 25 mm. Het MegaView-systeem is beschikbaar voor jaloezieën met een maximale hoogte van 3 meter.

Ladderband of ladderkoord

Standaard worden aluminium jaloezieën met een ladderkoord geleverd. Tijdens het configureren van een Verano® of Luxaflex® aluminium jaloezie krijg je echter ook de optie om voor een ladderband te kiezen. Deze beslissing hangt vooral af van je interieurstijl. Een aluminium jaloezie 25 mm met ladderband past bijvoorbeeld uitstekend in een industrieel interieur. Houd je meer van modern en minimalistisch? Dan is een ladderkoord mooier. Dit geeft de jaloezie een strakkere look.

Komt de jaloezie in een slaapkamer te hangen? Dan is het wel raadzaam om voor een ladderband te kiezen. De ladderband bedekt namelijk de gaatjes waar de bedieningskoorden doorheen lopen en voorkomt dat hier licht doorheen schijnt. Houd er echter wel rekening mee dat er licht langs de lamellen kan schijnen, Een jaloezie is daarom nooit 100% verduisterend. Voor optimale verduistering combineer je jouw aluminium jaloezie 25 mm het beste met een overgordijn.

Als de jaloezie voor een slaapkamer bedoeld is, raden we altijd aan om ladderband te kiezen. De ladderband bedekt namelijk de gaatjes waar de bedieningskoorden doorheen lopen en voorkomt dat er licht doorheen schijnt. Weet echter wel dat er nog licht langs de lamellen kan schijnen, Een jaloezie is daarom nooit volledig verduisterend. Voor 100% verduistering combineer je jouw aluminium jaloezie 25 mm het beste met een overgordijn.

Voordelige aluminium jaloezieën 25mm

Bij Solano Wonen krijg je altijd een scherpe prijs! Wij kopen groots in en leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Dit geeft ons een goede onderhandelingspositie. Bovendien hanteren wij minimale marges. Zo kunnen wij onze goedkope jaloezieën het hele jaar door extra voordelig aanbieden. Dit kan oplopen tot wel 50% onder de aanbevolen verkoopprijzen!

Veelgestelde vragen over aluminium jaloezieën 25 mm

Kies je het beste voor een aluminium jaloezie 16 of 25 mm?

Welke lamelbreedte voor jou de beste keuze is, hangt af van twee factoren: De montagediepte en je persoonlijke smaak. Voor 25 mm aluminium jaloezieën heb je een grotere afstand tussen het product en je kozijn nodig dan bij 16 mm aluminium jaloezieën. Verder is de keuze voor 16 of 25 mm aluminium jaloezieën vooral een kwestie van persoonlijke voorkeur: wat vind je zelf mooier?

Welke kleur jaloezie 25 mm is de beste keuze?

Witte 25 mm jaloezieën passen bij vrijwel iedere woonstijl. Bovendien zorgt de kleur wit ervoor dat de ruimte groter oogt. Ook zwarte 25 mm jaloezieën zijn erg populair. Deze kleur past goed bij modern chique interieurs. Naast deze basiskleuren, zijn er nog 100+ andere kleuren om uit te kiezen. Voor ieder wat wils!

Wat kosten aluminium jaloezieën 25 mm?

Je hebt al een 25 mm aluminium jaloezie vanaf €57,95! De exacte prijs hangt af van van diverse factoren. Om te beginnen spelen de afmetingen een belangrijke rol; grotere jaloezieën kosten doorgaans meer. Daarnaast kunnen zaken zoals het merk en eventuele extra opties, zoals elektrische bediening, invloed hebben op de totaalprijs. Bereken de exacte prijs eenvoudig en snel met behulp van onze prijsconfigurator.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen