Menu
  1. Home
  2. Werken bij Solano Wonen

Werken bij Solano Wonen

Adviseur met 2 klanten in de showroom
Telefoniste in gesprek met een klant
Bezorger met pakket

Bij Solano Wonen maakt een team van bijna 30 enthousiastelingen dagelijks vele Nederlanders (en Belgen!) blij met nieuwe raambekleding en vloeren. Zowel offline als online! Maandelijks weten tienduizenden personen de (online) weg naar Solano Wonen te vinden. Geen wonder, want met een ruim en kwalitatief assortiment, lage prijzen en natuurlijk onze uitstekende service weten we ons sterk te onderscheiden!

Blije collega’s = Blije klanten

Bij Solano Wonen denken we graag in oplossingen! Draai-kiepramen? Dakramen? Kozijnen waar niet in geboord mag worden? Met 300+ producten is vrijwel geen uitdaging ons te gek! Ook op de werkvloer kijken we continu naar oplossingen: Hoe maken we onze processen nog beter, slimmer en simpeler? Zo blijven onze medewerkers gelukkig. En dat is belangrijk: Blije klanten krijgen we immers alleen met blije collega’s!

De Solano familie

Solano Wonen bestaat sinds 2010. Wat begon als een knusse showroom met een webshop in het pittoreske Marssum, groeide in tien jaar uit tot één van de landelijke sterspelers in binnen- en buitenzonwering! Inmiddels is het dorp verruild voor de hoofdstad. Het nieuwe pand staat in Leeuwarden en bestaat uit een 400 m² showroom en een riant magazijn. Eén ding is altijd hetzelfde gebleven: We zijn een familiebedrijf in hart en nieren. En dat gaat verder dan een bloedband! Werken bij Solano Wonen voelt als thuiskomen. Mogen we jou ook opnemen in onze familie?

Geen ervaring? Geen zorgen!

Geen ervaring met de zonweringbranche? Geen zorgen! Op een speelse manier en in een behapbaar tempo leren we je alle kneepjes van het vak. Zo zorgen we dat jij de wereld van zonwering vol zelfvertrouwen betreedt! Maak je dan toch een foutje? Dan zie we dit als een mooie leerkans!

Alle vacatures (0 resultaten)

Er zijn momenteel geen vacatures
Gratis meetservice Gratis kleurstalen