Menu
  1. Home
  2. Horren
  3. Hordeuren
  4. Hordeuren openslaande deuren
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type hor
Plisséhordeur
(6)
Rolhordeur
(2)
Type raam
Openslaande deuren
(8)
Schuifpui
(8)
Draaideur
(8)
Type gaas uitleg
Zwart gaas
(7)
Grijs gaas
(5)
Pollengaas
(1)
Profielkleur uitleg
RAL 9010
(8)
RAL 9001
(8)
RAL 7016
(8)
RAL 9006
(6)
RAL 9005
(5)
RAL 9016
(3)
RAL 7021
(2)
RAL 6009
(2)
RAL 5011
(2)
RAL 9004
(1)
RAL 8022
(1)
RAL 8019
(1)
RAL 7039
(1)
Meer weergeven
Merk
KEJE
(2)
Aurora
(2)
Luxaflex
(4)
Toon 8 hordeuren openslaande deuren
8 hordeuren openslaande deuren

Hordeuren openslaande deuren

Houd insecten buiten en laat frisse lucht binnen met een hor voor openslaande deuren van KEJE, Aurora en Luxaflex®. Bestel eenvoudig online. Tot 50% korting!

Filteren

Plisse hordeur openslaande deuren

De plissé hordeur wordt gezien als de beste hordeur voor openslaande deuren. Dit type hor vouwt naar Japanse traditie als een harmonica in en uit. Je kunt een plissé hordeur op elke gewenste positie laten staan. Handig als je een kleine kier voor bijvoorbeeld de kat wil creëren. De cassette is zo smal dat deze wanneer het gaas volledig is ingevouwen nauwelijks opvalt. Zeker wanneer je de kleur van de cassette matcht bij het kozijn. Met een maximale breedte van maar liefst 440 cm zijn plissé hordeuren geschikt voor vrijwel alle openslaande deuren!

Plus- en minpunten plisse hor openslaande deuren

+ Kan op elke gewenste positie blijven staan
+ Smalle cassette
+ Tot maar liefst 440 cm breed
- Pollengaas niet mogelijk

Rolhor openslaande deuren

Ben je niet zo gecharmeerd van de plissé hordeur? Of heb je snel last van hooikoorts? Dan kan je ook kiezen voor een rolhor voor openslaande deuren. Dit is de enige hor voor dubbele openslaande deuren die met pollengaas uitgevoerd kan worden. Helaas kan een rolhordeur niet in elke gewenste positie blijven staan. Een rolhordeur kan alleen helemaal geopend of gesloten worden. Ook is de cassette van een rolhor iets groter dan bij een plissé hordeur. Tot slot zijn de maximale afmetingen van een rolhordeur een stuk kleiner.

Plus- en minpunten rolhordeur openslaande deuren

+ Pollengaas mogelijk
- Relatief grote cassette
- Kan niet in elke gewenste stand blijven staan
- Beperkte maximale afmetingen

Horren voor kunststof openslaande deuren

Heb je kunststof openslaande deuren en wil je niet in het kozijn boren? Dan kan je óf in de aftimmering van het kozijn boren óf kiezen voor een hordeur zonder boren en schroeven. In dat laatste geval zijn de KeJe Splendid Pliss en Aurora Rolhordeur uitstekende opties. De KeJe Splendid Pliss wordt standaard met montagetape bevestigd. De Aurora Rolhordeur kan optioneel met montagetape bevestigd worden.

Hordeur op maat openslaande deuren

Een hordeur voor openslaande tuindeuren wordt bij ons vrijwel altijd* op maat gemaakt. Tot op de millimeter nauwkeurig. Onze horren op maat kunnen tot maar liefst 440 cm breed geproduceerd worden!

*De Aurora en KEJE originele plissé hordeuren worden in staffelmaten geleverd. Dit betekent dat je de boven- en ondergeleider zelf op maat zaagt. Gelukkig is dit heel eenvoudig!

Hordeur openslaande deuren laten plaatsen

Met onze duidelijke handleidingen is inmeten en monteren heel goed zelf te doen. Loop je desondanks ergens tegenaan? Neem gerust contact op. Onze behulpzame medewerkers staan je graag te woord! Laat je het inmeten en/of monteren liever aan een professional over? Dat kan. Raadpleeg ons servicegebied en bepaal of we ook in jouw regio meet- en montageservice aanbieden.

Goedkope hordeur openslaande deuren

Bij Solano Wonen ben je altijd verzekerd van een goede prijs. Tot wel 50% goedkoper dan elders! Wij leveren direct vanuit de fabriek, kopen groots in en hanteren lage marges. Daardoor kunnen wij onze hordeuren voor dubbele openslaande deuren extra voordelig aanbieden. Bestellen kan snel en eenvoudig online! Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom.

Voor ieder type raam en deur

Wij bieden niet alleen horren voor openslaande deuren. Voor vrijwel ieder type deur hebben wij een passende hor. Zo hebben we ook geschikte schuifpui hordeuren, klassieke draaideur horren en draaikiepdeur horren. Ook voor raamhorren ben je bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan rolhorren en plisséhorren. Deze zijn ideaal voor naar binnendraaiende ramen. Voor naar buitendraaiende ramen zijn voorzethorren juist perfect. Inzethorren zijn ideale draaikiepramen horren. Aan de linkerkant van het scherm filter je eenvoudig alle geschikte horren voor jouw raam of deur.

Veelgestelde vragen over hordeuren openslaande deuren

Is mijn schuifpui geschikt voor een hordeur?

De meeste schuifpuien zijn geschikt voor een hordeur. Dit hangt voornamelijk af van de diepte van het kozijn en een eventuele uitstekende handgreep. Voor meer informatie raadpleeg je de meetinstructies van de hor van jouw keuze. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij denken graag met je mee!

Komt de hordeur aan de binnen- of buitenkant van de schuifpui?

Meestal wordt een hordeur aan de buitenkant van de schuifpui geplaatst. Dit heeft te maken met de schuifzijde van de schuifpui. De meeste puien schuiven namelijk binnenlangs het vaste kozijn open. In het zeldzame geval dat een schuifpui wel buitenlangs schuift, wordt de hordeur aan de binnenzijde gemonteerd.

Vormt een uitstekende handgreep op een schuifpui een obstakel bij het plaatsen van een schuifdeur?

Een uitstekende handgreep kan inderdaad een obstakel vormen. Je kunt in dat geval kiezen voor een montage op het kozijn in plaats van in het kozijn. Uiteraard mag de handgreep dan niet voorbij het kozijn uitsteken

Wat kost een hordeur voor een schuifpui?

Je hebt al een schuifpui hordeur vanaf €159,95. De definitieve prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst spelen de gewenste breedte en hoogte een grote rol. Hoe groter de hordeur, hoe hoger de prijs. Ook het model, merk en type gaas zijn bepalend voor de eindprijs. De exacte prijs bereken je eenvoudig online met onze configurator.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen