Menu
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type hor
Plisséhordeur
(6)
Scharnierende hordeur
(2)
Rolhordeur
(2)
Inzetplisséhordeur
(1)
Type raam
Draaideur
(10)
Schuifpui
(8)
Openslaande deuren
(8)
Draai-kiepdeur
(1)
Type gaas uitleg
Zwart gaas
(8)
Grijs gaas
(6)
Pollengaas
(3)
Transparant gaas
(2)
Petscreen gaas
(2)
Profielkleur uitleg
RAL 9010
(11)
RAL 9001
(11)
RAL 7016
(11)
RAL 9006
(9)
RAL 9005
(6)
RAL 9016
(5)
RAL 6009
(3)
RAL 5011
(3)
RAL 8022
(2)
RAL 7021
(2)
RAL 9004
(1)
RAL 8019
(1)
RAL 7039
(1)
RAL 6064
(1)
RAL 3005
(1)
Meer weergeven
Merk
KEJE
(4)
Aurora
(2)
Luxaflex
(5)
Toon 11 hordeuren
11 hordeuren

Hordeuren

Jouw kwalitatieve én voordelige hordeur op maat vind je hier. Tot wel 50% goedkoper! Voor elke deur bieden wij een mooie oplossing. Zelfs voor schuifpuien!

Filteren
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen

Deurhorren voor elk type deur

Voor elke type deur bestaat er een passende horren deur. Of je nu op zoek bent naar een hor voor schuifpui of een hor voor openslaande deuren. Ook een hor voor tuindeuren die uit een enkele deur bestaan behoort tot de mogelijkheden. Ons meest verkochte type hordeuren is de plisséhordeur. Dit model is geschikt voor bijna ieder type deur. Een plisséhordeur is bij uitstek geschikt als schuifpui hordeur. Doorgaans bestaat een plisséhordeur voor schuifpuien uit dubbele hordeuren. Een dubbele plisse hordeur kan twee keer zoveel ruimte overbruggen dan een enkele. Dit maakt een plisséhordeur geschikt voor een breedte tot wel 400 centimeter. Een plissé hordeur is bovendien een geschikte hordeur voor kunststof kozijnen. Deze deurhor kan namelijk met tape bevestigd worden. Zonder boren en schroeven dus. Zoek je een hordeur voor openslaande deuren? Ook dan is de plissé hordeur een goede keuze.

Petscreen horgaas voor huisdieren

Ben je op zoek naar een geschikte honden- of katten hordeur? Dan is petscreen gaas ideaal! Dit gaas is namelijk zeven keer sterker dan traditioneel gaas. Dit type gaas is daarom veel beter opgewassen tegen kattennagels en hondensnuiten. De KeJe scharnierende hordeur is standaard voorzien van een schopplaat van 30 cm. Heb je een grote hond en wil je geen petscreen gaas? Dan kan je (tegen een meerprijs) ook kiezen voor een hogere schopplaat. Als je zelf handig bent, kan je er eventueel ook een hordeur met kattenluik van maken. Deze monteer je dan in de schopplaat.

De Luxaflex® Scharnierende hordeur Plus is verkrijgbaar zonder schopplaat, met een schopplaat van 30 cm of een schopplaat van 40 cm. Bovendien is er de mogelijkheid om een Luxaflex® Scharnierende hordeur Plus met een schopplaat van 40 cm te bestellen die al voorzien is van een huisdierenluik, zodat je niet achteraf nog zelf een luik hoeft te installeren.

Deur horren tegen pollen

Meestal wordt een hor geplaatst om insecten tegen te houden. Er wordt dan ook wel over een vliegenhor deur gesproken. Maar wist je dat er ook pollenwerende horren bestaan? Een uitkomst voor hooikoortspatiënten! Deze hooikoorts horren worden uitgevoerd met speciaal pollengaas. Dit gaas is fijnmaziger dan traditioneel gaas. Ben je geïnteresseerd in een deurhor met pollengaas? Dan ben je automatisch aangewezen op rolhordeuren. Ook wel deurrolhor genoemd. Dit is het enige type hordeur dat kan worden voorzien van dit type gaas. Raadpleeg ons blog over pollenhorren voor meer uitleg.

Goedkoopste hordeuren

Op zoek naar een goede hordeur aanbieding? Dan is Solano Wonen de juiste partij. Wij kopen namelijk grootschalig en direct vanuit de fabriek in. Zo kan jij een goedkope hordeur kopen tot wel 50% onder de adviesprijs!

Hordeur op maat

Maatwerk is ontzettend belangrijk voor vliegendeuren. De hor moet namelijk wel stevig zitten. Ook wil je niet dat er alsnog insecten door eventuele kieren kruipen. Daarom leveren wij al onze producten 100% op maat. Of je nu op zoek bent naar een plisse hordeur op maat, een rolhordeur op maat of een totaal ander type deurhor. Horren op maat bestellen doe je eenvoudig en snel online. Met onze handige instructies is een hordeur inmeten en plaatsen kinderspel. Ook de montage is eenvoudig. In de handleiding leggen we je stapsgewijs uit hoe je dit aanpakt. Kom je er toch niet helemaal uit? Bel of mail gerust! Onze deskundige medewerkers helpen je graag. Uitbesteden kan ook! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Wil je de hordeuren eerst in het echt zien? Kom dan gerust langs in onze showroom in Leeuwarden. Hier bieden wij bovendien een aantal showroom exclusieve producten aan.

Niet alleen voor hordeuren kan je bij ons terecht. Wij hebben tevens een ruim assortiment raamhorren. Zo zijn inzethorren ideale draaikiepraam horren. Voorzethorren zijn geschikt voor naar buitendraaiende ramen. Voor naar binnendraaiende ramen zijn rolhorren of plisséhorren juist ideaal. Aan de linkerkant van het scherm filter je eenvoudig alle opties die passen bij jouw type raam of deur!

Veelgestelde vragen over hordeuren

Wat is een hordeur?

Een deurhor is een stuk gaas dat voor of achter een raam wordt geplaatst. Meestal wordt een hor gebruikt om insecten (voornamelijk muggen) buiten te houden, maar wel frisse lucht binnen te krijgen. Hordeuren worden dan ook met name in de zomer gebruikt.

Welke soorten hordeuren zijn er?

Er bestaan vijf verschillende soorten hordeuren: De originele plisse hordeur, plissé hordeur comfort, rolhordeur, scharnierende hordeur en inzetplisséhordeur. Met behulp van het filter aan de linkerzijde van het scherm ontdek je eenvoudig welke hordeur bij jouw situatie past.

Welke plissé hordeur is het beste?

Welke plissé hordeur het beste is, is afhankelijk van een aantal factoren. De grootste factor is het geluid. Ben je hier gevoelig voor? Dan is de stillere comfort plissé hordeur geschikter. Sommige mensen beschouwen het geluid juist als een pluspunt. Zo hoor je het namelijk als mensen binnenkomen. Ook inbrekers dus! 

Hoe plaats je een hordeur?

Hoe je een hordeur plaatst is afhankelijk van het type hordeur. Zo worden plissé hordeuren en rolhordeuren geplaatst met montagetape of schroeven. De inzetplisséhordeur wordt in het kozijn vastgeklikt. Zonder boren of schroeven dus. De vaste hordeur wordt middels scharnieren op het kozijn bevestigd.

Wat kost een hordeur op maat?

De prijs voor een hordeur begint bij €159,95. De exacte kosten zijn grotendeels afhankelijk van de gewenste breedte en hoogte. Daarnaast speelt ook het type gaas een rol. Pollengaas en aluminium gaas zijn tegen een meerprijs verkrijgbaar. Ook het merk is bepalend voor de prijs. Zo valt een Luxaflex® hordeur meestal in een hogere prijscategorie. Met onze prijsconfigurator bereken je gemakkelijk de precieze prijs. Bij Solano Wonen ben je altijd verzekerd van een goede deal. Wij bieden onze deurhorren namelijk standaard tot wel 50% goedkoper aan!

Gratis meetservice Gratis kleurstalen