Menu
  1. Home
  2. Raamdecoratie
  3. Aluminium jaloezieën
  4. Elektrische aluminium jaloezieën
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Vast raam
(10)
Draairaam
(10)
Schuifraam
(10)
Draai-kiepraam
(4)
Bediening
Handbediend
(10)
Elektrisch
(10)
Type montage
Schroeven
(10)
Lamelbreedte
70 mm
(2)
50 mm
(2)
25 mm
(2)
35 mm
(2)
16 mm
(2)
Merk
Verano
(4)
Luxaflex
(6)
Toon 10 elektrische aluminium jaloezieën
10 elektrische aluminium jaloezieën

Elektrische aluminium jaloezieën

Elektrische aluminium jaloezieën zijn dé oplossing voor moeilijk bereikbare ramen. Je bedient ze met één druk op de knop. Ook als je niet thuis bent!

Filteren
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen

Voordelen elektrische aluminium jaloezieën

Automatische bediening kent verschillende voordelen. Zo zijn elektrische aluminium jaloezieën bijzonder geschikt voor hoge ramen waar je moeilijk bij kunt komen. Klimmen op banken of stoelen is niet langer nodig. Bovendien zorgen ze voor een verhoogde veiligheid, me name voor kinderen en huisdieren. Er zijn namelijk geen loshangende bedieningskoorden waar ze in verstrikt kunnen raken. Tot slot bieden geselecteerde motoren de mogelijkheid om scenario’s in te stellen. Het automatisch openen van de aluminium jaloezieën wanneer je wekker gaat bijvoorbeeld. Of laat ze sluiten bij zonsondergang. De mogelijkheden zijn eindeloos!

100% op maat gemaakt

Bestel je bij ons een elektrische jaloezie? Dan maken we deze volledig voor je op maat. Tot op de millimeter nauwkeurig! Zo passen jouw elektrische aluminium jaloezieën op maat gegarandeerd. Heb je grote ramen? Dan zijn Luxaflex® aluminium jaloezieën 50 mm en 70 mm ideaal. Deze gaan namelijk tot maar liefst 500 cm hoog en 495 cm breed! Ook de aluminium jaloezieën 25 mm van Luxaflex® hebben de grootst mogelijke afmetingen. Deze kunnen namelijk tot 300 cm hoog en 330 cm breed geleverd worden. De maximale breedtemaat van Verano® 25 mm aluminium jaloezieën is 10 cm korter. Vul links in het scherm de benodigde afmetingen in en krijg direct alle mogelijke aluminium jaloezieën voor deze grootte te zien.

Bestellen doe je eenvoudig online. Doorgaans worden jouw automatische jaloezieen binnen 15 werkdagen geleverd. Heb je nog vragen? Bel of mail gerust. We helpen je graag verder! Liever de hulp van een specialist? Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice.

Bedieningsmogelijkheden

Je kunt elektrische jaloezieën op maat op verschillende manieren bedienen. Met een wandzender, een afstandsbediening en zelfs vanaf je telefoon! Hieronder lichten we alle opties verder toe.

Afstandsbediening of wandzender

Wil je graag een Verano® aluminium jaloezie met afstandsbediening? Dan heb je de keuze uit één van onze huismerk motoren of een Somfy RTS of IO motor. Tijdens het bestelproces worden automatisch de opties voor afstandsbedieningen getoond. De belangrijkste verschillen liggen in het aantal kanalen: als je meerdere producten met één afstandsbediening wilt bedienen, kun je kiezen voor een meerkanaals afstandsbediening. Als je de voorkeur geeft aan een wandzender, kun je de Somfy Smoove selecteren. Dit is een 1-kanaals afstandsbediening in de vorm van een wandzender. Kies je voor een bedrade motor zonder IO of RTS? Dan heb je hier standaard een bedrade wandschakelaar bij nodig.

Luxaflex® PowerView® producten worden altijd met dezelfde 6-kanaals afstandsbediening geleverd. Deze afstandsbediening zit standaard in een hoesje dat lijkt op een kiezelsteen, genaamd de Pebble®. Je kunt de afstandsbediening ook uit het hoesje halen en in een wandhouder plaatsen. Zo kan je deze ook als draadloze wandzender gebruiken.

Smart aluminium jaloezieën

Met geselecteerde motoren en een hub kan je jouw Verano® aluminium jaloezieën vanaf elke locatie bedienen. Ook wanneer je niet thuis bent! Bovendien kan je voorgeprogrammeerde scenario’s instellen. Je hebt hiervoor een huismerk motor plus een Brel Home Hub nodig. Of een Somfy RTS of IO motor in combinatie met een Somfy Tahoma Switch. Houd er wel rekening mee dat je altijd een afstandsbediening nodig hebt voor de initiële instelling.

Luxaflex® PowerView® motoren zijn standaard slim en kunnen zelfs volledig via de app bediend worden. Je hebt hier geen afstandsbediening voor nodig. De Gen 3.0 motoren kun je bovendien via Bluetooth vanaf een app bedienen, zonder dat een Gateway noodzakelijk is. Het is zelfs mogelijk om scenario's in te stellen zonder dat je een Gateway nodig hebt. Als je echter je Luxaflex® PowerView® aluminium jaloezieën live wilt bedienen wanneer je niet thuis bent, dan is een Gateway wel vereist.

Goedkope elektrische aluminium jaloezieën

Bij Solano Wonen ben je altijd verzekerd van een uitstekende prijs! Wij kopen grootschalig in en leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Daardoor kunnen wij goede prijzen bedingen. Bovendien hanteren wij lage marges. Hierdoor kunnen wij onze goedkope jaloezieën extra voordelig aanbieden. Tot wel 50% onder de verkoopadviesprijs!

Veelgestelde vragen over elektrische aluminium jaloezieën

Kies je beter voor handmatige of elektrische aluminium jaloezieën?

Elektrische aluminium jaloezieën kennen vele voordelen. Allereerst hebben ze geen koorden. Dit staat niet alleen strak, maar maakt ze ook veiliger voor kind en huisdier. Bovendient zijn elektrische aluminium jaloezieën een uitkomst voor ramen die moeilijk te bereiken zijn. Tot slot fungeren slimme jaloezieën als een vorm van inbraakpreventie; door ze op specifieke tijdstippen te openen en te sluiten, kun je de indruk wekken dat er iemand thuis is. Houd er wel rekening mee dat elektrische raambekleding duurder is dan handmatige bediening. Dus is prijs een bepalende factor voor jou? Kies dan voor handmatige aluminium jaloezieën.

Kies je het beste voor bedrade elektrische aluminium jaloezieën of op accu?

Een elektrische aluminium jaloezie op accu is de perfecte keuze als je geen draden weg wil werken of er geen stopcontact in de buurt is. Opladen doe je eenvoudig met een lange oplaadkabel. Één acculading gaat gerust een paar maanden mee. Als je liever geen accu's wilt opladen, dan is een bedrade aluminium jaloezie de betere keuze.

Hoe lang gaat een volle accu van elektrische aluminium jaloezieën mee?

Over het algemeen gaat een volle accu enkele maanden mee, maar de exacte duur is natuurlijk afhankelijk van de frequentie van het gebruik van de elektrische aluminium jaloezieën. Je laadt de accu eenvoudig op met een USB-kabel. Dit neemt circa acht uur in beslag.

Wat kosten elektrische jaloezieën?

De prijs van aluminium jaloezieën is sterk afhankelijk van het type motor dat je kiest. Onze huismerk motoren zijn goedkoper dan motoren van Somfy en Luxaflex® . Als je de jaloezie ook buitenshuis wil bedienen, dan heb je een relatief duurdere Somfy IO of RTS motor of een Luxaflex® PowerView® motor nodig.Bovendien is voor slimme bediening vaak een hub vereist. Al deze keuzes hebben invloed op de definitieve prijs

Gratis meetservice Gratis kleurstalen