Menu
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Vast raam
(7)
Draai-kiepraam
(7)
Schuifraam
(5)
Draairaam
(5)
Dakraam
(1)
Bediening
Handbediend
(9)
Elektrisch
(6)
Type montage
Schroeven
(7)
Plakken
(2)
Clips
(1)
Type stof uitleg
Verduisterend
(8)
Lichtdoorlatend
(8)
Transparant
(5)
Screendoek
(4)
Merk
Solano
(2)
Verano
(3)
Luxaflex
(3)
KEJE
(1)
Toon 9 goedkope rolgordijnen
9 goedkope rolgordijnen

Goedkope rolgordijnen

Ontdek onze collectie kwalitatieve en goedkope rolgordijnen. Altijd tot 50% goedkoper! Zo profiteer je altijd van een geweldige rolgordijnen aanbieding.

Filteren
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen

Goedkope rolgordijnen op maat

Al onze rolgordijnen worden volledig op maat gemaakt. Tot op de millimeter nauwkeurig. Zo ben je verzekerd van een perfecte pasvorm voor jouw raam, ongeacht de grootte. Onze huismerk Solano rolgordijnen kunnen bijvoorbeeld geleverd worden in breedtes tot 2,5 meter. Perfect voor smalle en middelgrote ramen. Voor grote ramen raden we rolgordijnen op maat van Verano® aan. Deze rolgordijnen geleverd worden in breedtes tot wel 4 meter!

Van keuken tot slaapkamer

Voor vrijwel elke woonruimte bieden wij geschikte rolgordijnen. Wil je een goedkoop rolgordijn kopen voor de slaapkamer? Dan raden we aan om te kiezen voor goedkope verduisterende rolgordijnen op maat. Deze rolgordijnen bieden niet alleen verduistering, maar fungeren ook als isolerende rolgordijnen. Ideaal om de temperatuur in de slaapkamer te controleren. Zoek je een geschikt rolgordijn voor het keukenraam? Dan zijn rolgordijnen met screendoek van Verano® of Luxaflex® heel geschikt. Deze zonwerende rolgordijnen zijn zeer geschikt voor vochtige ruimtes. Bovendien zijn ze vlamvertragend en geven ze overdag veel privacy: Je kunt wel van binnen naar buiten kijken, maar niet andersom. Handig als het keukenraam zich aan een druk bezochte straat bevindt. Ook een dakraam rolgordijn goedkoop bestellen behoort tot de mogelijkheden. Ons Solano dakraam rolgordijn is extra laag geprijsd! Een fantastisch alternatief als je op zoek bent naar goedkope VELUX rolgordijnen. Tot slot kun je bij ons ook een rolgordijn met zijgeleiding goedkoop samenstellen. Ideaal voor deuren en draai-kiepramen!

Elektrisch rolgordijn goedkoop

Al onze rolgordijnen kunnen optioneel elektrisch uitgevoerd worden. Ook onze extra voordelige huismerk rolgordijnen! Elektrische rolgordijnen kennen meerdere voordelen. Allereerst bieden ze een uitkomst voor ramen op moeilijk bereikbare plekken. Daarnaast zorgen ze voor extra veiligheid. Je hebt immers geen loshangende koorden waaraan kinderen en huisdieren zich kunnen bezeren.

Lage marges en grootschalige inkoop

Wat onze rolgordijnen op maat goedkoop maakt, zijn allereerst onze korte lijntjes. Wij leveren namelijk direct vanuit de fabriek. Zonder tussenkomst van winkel en groothandel. Daarnaast kopen wij grootschalig in, zodat we goede deals kunnen sluiten met onze fabrikanten. Bovendien hanteren wij lage marges. Bestel je rolgordijnen goedkoop online of bezoek onze 400 m² showroom in Leeuwarden. In de showroom en webshop hanteren wij dezelfde prijzen. Dus via welke weg je ook bestelt; je profiteert altijd van dezelfde rolgordijnen korting tot 50%. Wel zo eerlijk!

Aanbieding rolgordijnen

Bij Solano Wonen ben je altijd verzekerd van voordelige rolgordijnen. Wij bieden onze betaalbare rolgordijnen namelijk standaard tot 50% onder de adviesprijzen aan! Je hoeft dus niet per se op een aanbieding te wachten. Indien er wel sprake is van een extra rolgordijnen korting, zijn de actie rolgordijnen voorzien van een duidelijk label. Zeker weten dat je geen rolgordijn actie mist? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Veelgestelde vragen over goedkope rolgordijnen

Hoe goedkoop zijn rolgordijnen?

Je hebt al een rolgordijn vanaf €14,90. De exacte prijs wordt bepaald door een aantal factoren. Zo spelen de gewenste afmetingen een grote rol: Hoe groter het rolgordijn, hoe hoger de prijs. Ook eventuele extra opties zijn van invloed op de prijs. Denk aan zijgeleiding en elektrische bediening. De definitieve prijs bereken je eenvoudig met onze online configurator.

Waarom zijn jullie rolgordijnen zo goedkoop?

Onze rolgordijnen zijn tot 50% goedkoper dan elders. Hoe dat kan? Allereerst omdat wij direct vanuit de fabriek leveren. Zonder tussenkomst van winkel of groothandel. Bovendien kunnen wij goede deals maken, omdat wij grootschalig inkopen. Tot slot hanteren wij lage marges. Dat alles zorgt ervoor dat wij één van de goedkoopste rolgordijnen aanbieders zijn!

Wat is goedkoper: Gordijnen of rolgordijnen?

Over het algemeen zijn rolgordijnen goedkoper. De prijs voor een rolgordijn begint bij 14,90. De vanaf-prijs van een gordijn bedraagt €16,99. Natuurlijk is de exacte prijs sterk afhankelijk van factoren zoals de grootte en eventuele extra opties, zoals elektrische bediening. Voor een eerlijke vergelijking vul je op de website de gewenste afmetingen en opties in bij beide producten.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen