Menu
  1. Home
  2. Horren
  3. Hordeuren
  4. Hordeuren schuifpui
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type hor
Plisséhordeur
(6)
Rolhordeur
(2)
Type raam
Openslaande deuren
(8)
Schuifpui
(8)
Draaideur
(8)
Type gaas uitleg
Zwart gaas
(7)
Grijs gaas
(5)
Pollengaas
(1)
Profielkleur uitleg
RAL 9010
(8)
RAL 9001
(8)
RAL 7016
(8)
RAL 9006
(6)
RAL 9005
(5)
RAL 9016
(3)
RAL 7021
(2)
RAL 6009
(2)
RAL 5011
(2)
RAL 9004
(1)
RAL 8022
(1)
RAL 8019
(1)
RAL 7039
(1)
Meer weergeven
Merk
KEJE
(2)
Aurora
(2)
Luxaflex
(4)
Toon 8 hordeuren schuifpui
8 hordeuren schuifpui

Hordeuren schuifpui

Houd insecten buiten en laat frisse lucht binnen met een hordeur schuifpui! Bestel rol- en plisséhordeuren van KEJE, Aurora en Luxaflex® online. Tot 50% goedkoper!

Filteren

Plisse hordeur schuifpui

De populairste schuifpui hor is de plissé hordeur. De plisséhordeur is een Japanse uitvinding, waarbij de stof als een harmonica in en uit plooit. Dit zorgt voor een luxe uitstraling. Plisse hordeuren kunnen op elke gewenste positie blijven staan. Compleet ingevouwen is alleen de smalle cassette nog zichtbaar. Als je de cassette matcht bij het kozijn valt deze nauwelijks op! Een plisse hordeur voor schuifpui kan tot maar liefst 440 cm breed besteld worden!

Let op: Vanaf een bepaalde breedte krijg je een dubbele plisse hordeur. Vanaf welke breedte dit is hangt af van het gekozen model. Zo krijg je bij de originele plisséhordeur van KeJe vanaf een breedte van 275 cm een dubbele hordeur. Bij de KeJe Splendid plisséhordeur is dit vanaf 290 cm breed.

Voor- en nadelen plissé hordeur schuifpui

+ Kan op elke gewenste positie blijven staan
+ Smalle cassette
+ Tot maar liefst 440 cm breed
- Pollengaas niet mogelijk

Rolhor schuifpui

Naast een plisse hor voor schuipfuien is ook een rolhordeur voor schuifpuien mogelijk. Bij deze schuifdeur hor rolt het gaas in de cassette in plaats van te vouwen. Evenals bij een plissé hordeur is het gaas in gesloten stand onzichtbaar. Wel is de cassette van rolhordeuren iets groter. Een standaard rolhor kan bovendien niet in elke gewenste stand blijven staan. Deze hordeuren kunnen alleen volledig geopend of gesloten worden. Alleen Luxaflex® rolhordeuren kunnen op elke gewenste positie blijven staan. Bovendien is de maximale breedte van een rolhordeur aanzienlijk kleiner. Een rolhordeur gaat namelijk tot slechts 200 cm breed. Wel is een rolhordeur in tegenstelling tot een plissé hordeur wel beschikbaar met pollengaas. Dit maakt de rolhordeur een geschikte keuze voor hooikoortspatiënten.

Voor- en nadelen rolhordeur schuifpui

+ Pollengaas mogelijk
- Relatief grote cassette
- Kan niet in elke gewenste stand blijven staan
- Beperkte maximale afmetingen

Schuifpui hor zonder boren

Bij bepaalde modellen dient er voor de montage van een schuifdeur hordeur geboord en geschroefd te worden. Meestal wordt dit gedaan in de aftimmering van het kozijn. Niet direct in het kozijn zelf. Is dit bij jou geen optie? En wil je liever niet in je (kunststof) kozijnen boren? Kies dan voor de KeJe Splendid Pliss of Aurora Rolhordeur. De KeJe Splendid Pliss wordt standaard met tape gemonteerd. De Aurora Rolhordeur kan optioneel met montagetape bevestigd worden.

Hordeur schuifpui op maat

Of je nu een kleine of een grote schuifpui hor op maat nodig hebt. Bij ons kan het allemaal! Onze hordeuren voor schuifpuien worden meestal* volledig op maat gemaakt. Met een precisie tot op de millimeter! Onze schuifpui horren op maat kunnen tot maar liefst 440 cm breed geproduceerd worden!

*Alleen de Aurora en KEJE originele plissé hordeuren worden in staffelmaten geleverd. Dit betekent dat je de boven- en ondergeleider zelf op maat zaagt. Gelukkig is dit heel eenvoudig!

Hordeur schuifpui inclusief montage

Met onze heldere instructies is horren inmeten en monteren een eitje. Kom je er toch niet helemaal uit? Bel of mail gerust. Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder! Schakel je toch liever de hulp in van een professional? Maak dan gebruik van onze meet- en/of montageservice. Bekijk ons servicegebied om te ontdekken of we ook in jouw regio meet- en montageservice aanbieden.

Goedkope hordeuren schuifpui

Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek en kopen grootschalig in. Bovendien hanteren we lage marges. Daardoor kunnen wij onze kantelraam horren tot 50% onder de verkoopadviesprijzen aanbieden. Bestellen doe je eenvoudig online! Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom.

Voor ieder type raam en deur

Niet alleen voor schuifpui hordeuren ben je bij ons aan het juiste adres. Voor vrijwel ieder type deur hebben wij een geschikte oplossing. Zo hebben we ook geschikte hordeuren voor openslaande deuren, klassieke draaideuren en draaikiepdeuren. Daarnaast hebben we ook een breed assortiment raamhorren. Denk bijvoorbeeld aan rolhorren en plisséhorren. Deze zijn ideaal voor naar binnendraaiende ramen. Voor naar buitendraaiende ramen zijn voorzethorren juist perfect. Inzethorren zijn ideale draaikiepramen horren. Met het handige filter aan de linkerkant van het scherm, ontdek je vliegensvlug alle opties die geschikt zijn voor jouw type raam of deur.

Veelgestelde vragen over hordeuren schuifpui

Is mijn schuifpui geschikt voor een hordeur?

De meeste schuifpuien zijn geschikt voor een hordeur. Dit hangt voornamelijk af van de diepte van het kozijn en een eventuele uitstekende handgreep. Voor meer informatie raadpleeg je de meetinstructies van de hor van jouw keuze. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij denken graag met je mee!

Komt de hordeur aan de binnen- of buitenkant van de schuifpui?

Meestal wordt een hordeur aan de buitenkant van de schuifpui geplaatst. Dit heeft te maken met de schuifzijde van de schuifpui. De meeste puien schuiven namelijk binnenlangs het vaste kozijn open. In het zeldzame geval dat een schuifpui wel buitenlangs schuift, wordt de hordeur aan de binnenzijde gemonteerd.

Vormt een uitstekende handgreep op een schuifpui een obstakel bij het plaatsen van een schuifdeur?

Een uitstekende handgreep kan inderdaad een obstakel vormen. Je kunt in dat geval kiezen voor montage op het kozijn in plaats van in het kozijn. Uiteraard mag de handgreep dan niet voorbij het kozijn uitsteken.

Wat kost een hordeur voor een schuifpui?

Je hebt al een schuifpui hordeur vanaf €159,95. De definitieve prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst spelen de gewenste breedte en hoogte een grote rol. Hoe groter de hordeur, hoe hoger de prijs. Ook het model, merk en type gaas zijn bepalend voor de eindprijs. De exacte prijs bereken je eenvoudig online met onze configurator.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen