In 2010 is Solano Wonen begonnen met het online en offline aanbieden van maatwerk raamdecoratie, buitenzonwering, rolluiken, screens, horren en gordijnen. Met een ruim assortiment, A-kwaliteit en lage internetprijzen onderscheiden wij ons van veel online aanbieders. Ook hebben wij een grote showroom in Leeuwarden. Wil je liever een adviseur of monteur aan huis? Ook dat kan bij Solano Wonen. Wij hebben adviseurs en monteurs in heel Nederland die vakkundig jouw raambekleding kunnen inmeten en/of monteren. 

Waar staan wij voor

Wij hebben meer te bieden dan alleen een ruim aanbod in voordelige raamdecoratie. Wij zijn een échte specialist met veel kennis en ervaring. Onze webshop doen wij er niet zomaar even bij. Wij zijn hier elke dag mee bezig. We volgen altijd de laatste trends, voegen nieuwe producten toe en breiden bestaande collecties uit . Daarnaast staat de klant bij ons altijd centraal. Met onze uitstekende service willen wij het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Zo hebben wij een eigen service afdeling en staat onze klantenservice altijd voor je paraat met snelle en prettige oplossingen!

Lage internetprijzen

Omdat wij rechtstreeks bij onze fabrikanten inkopen en wij genoegen nemen met lage marges, kunnen wij onze producten tot wel 40% goedkoper aanbieden dan andere aanbieders. 

Showroom

Online bestellen is in onze overzichtelijke shops een fluitje van een cent. Maar wil je liever langskomen, dan ben je van harte welkom in onze showroom in Leeuwarden.

Webshop Keurmerk

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk. De bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten winkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de Keurmerk-code. De stichting heeft in samenwerking met de Consumentenbond de algemene voorwaarden opgesteld waar alle aangesloten webwinkels zich aan moeten houden.

Heb je nog vragen?

Onze klantenservice is vandaag geopend van 09:00 - 17:00 uur
Meetafspraak Gratis kleurstalen