Menu

Wie zijn wij

Wij zijn Solano Wonen en zijn er al ruim 10 jaar voor alle oplossingen voor je ramen en deuren. Nou ja, bijna alles!

300+ fijne oplossingen 

Zo bieden we een breed assortiment raambekleding aan. Denk aan rolgordijnen, plisségordijnen, jaloezieën, horren en gordijnen. Houten, aluminium of kunststof kozijnen? Geen probleem! Zelfs voor kozijnen waar niet in geboord mag worden hebben wij slimme oplossingen. Ook voor schaduwmakers aan de buitenkant kan je bij ons terecht: Screens, rolluiken, zonneschermen en overkappingen. En als kers op de taart hebben we in onze 400 m² showroom ook een uitgebreide collectie vloeren! Met onze uitgebreide collectie van 300+ producten maak je van jouw huis een gezellig thuis!

Ons enthousiaste team

Gedrevenheid, enthousiasme en klantvriendelijkheid zijn onze kernwaarden. Samen met ons gezellige en betrokken team hebben wij maar één doel: Klanten blij maken! Regelmatig laten klanten ons weten dat ze tevreden zijn en daar zijn wij super trots op. Gaat het een keer toch niet helemaal goed? Dan leren we hiervan en kunnen we het daarna alleen maar beter doen!

Voor iedere portemonnee

Je krijgt van ons altijd oprecht advies en eerlijke prijzen. Wij hanteren geen torenhoge marges. Integendeel! We houden onze marges bewust laag, zodat we onze producten zeer voordelig kunnen aanbieden. Tot wel 50% goedkoper dan elders! Zo is kwalitatieve zonwering bereikbaar voor iedere portemonnee!

Doe-het-zelvers en uitbesteders

Solano Wonen is er voor iedereen: Of je nu een handige harry bent of het liever aan een professional overlaat. Bekijk onze heldere instructies of maak gebruik van onze meet- en montageservice.

Stilzitten? Ho maar!

Bij Solano Wonen volgen we nieuwe trends op de voet. Bovendien luisteren we aandachtig naar de wensen van onze klanten. Daarom zijn we constant bezig ons assortiment uit te breiden. Van bredere maatvoeringen en uitgebreidere kleurcollecties tot compleet nieuwe producten. Stilzitten zit niet in ons karakter!

Altijd welkom

Vragen? Bel of mail gerust! Onze klantenservice staat altijd klaar met snelle en prettige oplossingen. Ook in de showroom heten we je graag van harte welkom Een afspraak maken is niet nodig; onze deuren staan open voor iedereen! Ben je van plan ons te bezoeken? Bekijk dan wel eerst even onze openingstijden.

GRATIS kleurstalen

Woon je niet in de buurt? Geen probleem! Van de meeste producten hebben wij stofstalen. Die sturen wij GRATIS op! Meestal heb je ze al binnen twee werkdagen in huis.

GRATIS inmeten

Wil je liever niet zelf inmeten en/of monteren? Vraag een gratis meetafspraak aan en ontdek of we ook bij jou aan huis komen.

Webshop Keurmerk

Praatjes vullen geen gaatjes! We zetten onze woorden dan ook graag kracht bij: Als bewijs van onze betrouwbaarheid zijn we aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk. De bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten winkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de Keurmerk-code. De stichting heeft in samenwerking met de Consumentenbond de algemene voorwaarden opgesteld waar alle aangesloten webwinkels zich aan moeten houden.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen