Menu
  1. Home
  2. Raamdecoratie
  3. Duo rolgordijnen
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Vast raam
(4)
Draairaam
(4)
Schuifraam
(4)
Draai-kiepraam
(1)
Bediening
Handbediend
(4)
Elektrisch
(2)
Type stof uitleg
Lichtdoorlatend
(4)
Verduisterend
(3)
Transparant
(1)
Type montage
Schroeven
(4)
Merk
Solano
(2)
Luxaflex
(2)
Toon 4 duo rolgordijnen

Wat zijn duo rolgordijnen?

Duo rolgordijnen worden ook wel roljaloezieën, zebra rolgordijn, dag en nacht rolgordijn en multi weave rolgordijn genoemd. Duogordijnen onderscheiden zich van gewone rolgordijnen door de twee lagen die over elkaar heen kunnen bewegen. Een doorschijnende baan en een gekleurde baan. Je regelt zo zelf de lichtinval. Wil je overdag lekker veel licht in huis? Laat dan de transparante banen onbedekt. ‘s Avonds meer privacy? Rol dan de gekleurde banen over de doorschijnende banen. Dit gebruik verklaart de term ‘dag nacht rolgordijn’.

Solano en Luxaflex® duo gordijnen

Ga je voor roljaloezieen van ons eigen Solano label? Dan kun je kiezen uit een standaard duo rolgordijn zonder cassette met montageprofiel en een model met luxe aluminium cassette. Daarnaast bieden wij het Luxaflex® Twist® rolgordijn aan. Ook deze zijn met en zonder cassette beschikbaar. 

Elektrische duo rolgordijnen

Voor ultiem wooncomfort kan het Luxaflex® duo rolgordijn ook elektrisch uitgevoerd worden. De elektrische bediening van Luxaflex® wordt PowerView® genoemd. Zo kan je het duorolgordijn gewoon vanuit de luie stoel bedienen. Wil je het duorolgordijn ook bedienen wanneer je niet thuis bent? Dan heb je ook een PowerView® Gateway Kit nodig. Hiermee kan je jouw PowerView® productenLuxaflex® elektrische duorolgordijnen op maat vanaf elke locatie bedienen. Vanaf kantoor of je vakantieadres bijvoorbeeld!

Duo rolgordijnen op maat

Of je nu grote of kleine ramen hebt; wij zorgen dat je duorolgordijnen op maat perfect passen. Met een precisie tot op de millimeter! Je kunt bij ons terecht voor zowel smalle als brede duo rolgordijnen. Wij kunnen namelijk een duo rolgordijn op maat maken in breedtes in breedtes van slechts 35 cm tot maar liefst 275 cm. Ook populaire maten zoals een duo rolgordijn 240 breed, 180 breed en 50 cm breed behoren dus tot de mogelijkheden! 

Dankzij onze duidelijke meetinstructies is het inmeten van duo gordijnen op maat een fluitje van een cent. Ook een duo rolgordijn ophangen is kinderspel. In de handleiding wordt dit proces stapsgewijs uitgelegd. Laat je dit toch liever over aan een professional? Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice. Onze deskundige monteurs komen graag bij je langs! Bekijk ons servicegebied om te kijken of we ook bij jou in de regio actief zijn.

Voor elke woonruimte

Een dubbel rolgordijn is geschikt voor iedere woonruimte. Zoek je raamdecoratie voor de slaapkamer? Ga dan voor een duo rolgordijn verduisterend. Houd er wel rekening mee dat een verduisterend duo rolgordijn niet 100% donker maakt. Er kan namelijk nog licht door de kieren komen. Een duo rolgordijn woonkamer is juist vaak lichtdoorlatend. In deze ruimte wil je natuurlijk wel van daglicht genieten. Zoek je een duo rolgordijn draakiepraam? Ga dan voor een Luxaflex® Twist® roljaloezie met klemsteunen. Daarmee kan je een duo rolgordijn zonder boren bevestigen.

Voor elke woonstijl

Duorolgordijnen op maat zijn tevens geschikt voor elke woonstijl. Heb je een modern interieur? Kies dan voor een duo rolgordijn zwart. Zwarte duo rolgordijnen passen ook goed bij een industrieel interieur. Een duo rolgordijn wit staat goed bij een minimalistisch interieur. Woon je landelijk? Kies dan voor een duo rolgordijn taupe. Ook een duo rolgordijn bruin of beige is een goed idee. Ben je dol op opvallende kleurtjes? Geen probleem. Roljaloezieen zijn ook verkrijgbaar in diverse frisse kleuren. Een duo rolgordijn groen of blauw bijvoorbeeld. Een duo rolgordijn met print bestaat. Wel zijn er diverse structuren mogelijk. Twijfel je? Dan zijn witte duo rolgordijnen altijd goed!

Goedkope duo rolgordijnen bestellen

Onze prijzen behoren tot de allerlaagste internetprijzen. Dus ben je op zoek naar een goede duo rolgordijn aanbieding? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek zonder tussenkomst van winkel en groothandel. Hierdoor kunnen wij jouw online duo rolgordijn goedkoop leveren. Tot wel 50% onder de verkoopadviesprijs! Dubbel voordeel dus: De beste kwaliteit voor de laagste prijs. Het goedkoopste duo rolgordijn vind je hier! Bij Solano Wonen bestel je eenvoudig jouw duorolgordijn online.

Veelgestelde vragen over duo rolgordijnen

Wat zijn duo rolgordijnen?

Duo rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof die langs elkaar bewegen. Deze stof bestaat uit een doorschijnende en een gekleurde baan. In een handomdraai tover je een lichte kamer om tot een donkere. En vice versa. Een rolgordijn met extra controle over privacy en lichtinval dus!

Hoe maak je duo rolgordijnen schoon?

Maak een duo rolgordijn nooit schoon met water. Dit is schadelijk voor de stof. Gebruik in plaats daarvan een plumeau of droge doek. Eventueel kan je stof ook verwijderen met een stofzuiger op de laagste stand. Let op dat de borstelkop schoon en zacht is. Lees ons blog over raamdecoratie schoonmaken voor meer informatie.

Kan ik een duo rolgordijn op maat bestellen?

Jazeker. Wij leveren duo rolgordijnen 100% op maat! Of je nu smalle of brede duo rolgordijnen nodig hebt. In onze configurator vul je eenvoudig de gewenste hoogte en breedte in. Ben je niet zeker van de afmetingen? Raadpleeg dan onze handige meetinstructies. Liever professioneel laten inmeten en/of monteren? Ook dat kan met onze meet- en montageservice.

Hoe hang je een duo rolgordijn op?

Een duo rolgordijn hang je standaard op met universele wand- of plafondsteunen. Kies je voor montage op de dag? Hang je duo rolgordijn dan op met voorsprongsteunen. Met klemsteunen is ook montage zonder boren en schroeven mogelijk. Voor een draaikiepraam bijvoorbeeld.

In welke kleuren zijn duo rolgordijnen verkrijgbaar?

Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in meer dan 50 verschillende kleuren. Vanwege de brede kleurkeuze past een duo rolgordijn bij ieder interieur. Ga voor een basiskleur met witte of zwarte duo rolgordijnen. Ook een duo rolgordijn antraciet of bruin behoort tot de mogelijkheden. Houd je van kleur? Kies dan voor een duo rolgordijn blauw of groen.

Wat kosten duo rolgordijnen?

De prijs voor een duo rolgordijn begint bij €54,95. De exacte kosten van duo rolgordijnen zijn grotendeels afhankelijk van de gewenste breedte en hoogte. Ook de keuze tussen ons eigen label en Luxaflex® speelt mee. Gebruik onze eenvoudige prijsconfigurator en bereken de precieze prijs. Bij Solano Wonen ben je in ieder geval altijd verzekerd van een goede aanbieding. Wij bieden duo rolgordijnen namelijk standaard tot 50% goedkoper aan! Een duo rolgordijn kopen doe je bij ons eenvoudig online.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen