Menu

Verano Schuifwand Vadella V768

Verano
Schuifwand Vadella V768
Schuifwand Vadella V768
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4. 5.
Montage
Breedte in centimeters
meetinstructies
Hoogte in centimeters
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Schuifwand Vadella V768

Kies voor 100% maatwerk met Verano® schuifwand Vadella! Doordat de glaspanelen volledig op maat worden gemaakt, overlappen deze minimaal. Dit zorgt voor een uiterst elegante uitstraling!

Meer informatie

Standaard uitvoering

 • Glas 10 [mm] gehard, voorzien van geslepen facetranden
 • Aluminium profielen, gepoedercoat, ongeïsoleerd
 • Onderrail uitgevoerd in geanodiseerd zilver of zwart
 • Standaard afwerkplaatjes op onderrail voor waterafvoer
 • Bovenrail en glaslijst uitgevoerd in wit, antraciet structuurlak (VS 716) of zwart structuurlak (VS 905)
 • Onderschuif systeem, waardoor krachten op de terrasoverkapping worden vermeden
 • Inclusief luxe meenemers in kleur met trek- en duwfunctie
 • Glaspakket zowel links als rechts of links en rechts d.m.v. een middensluiting mogelijk
  Let op: pakketzijde altijd van buitenaf gezien (opgeven bij bestelling)
 • Ieder paneel is voorzien van twee solide wielstellen
 • Wandaansluiting met borstel aan weerszijden
 • Standaard tochtborstels vanaf glashoogte 2500mm (ter voorkoming van glascontact bij sterke wind/bolling panelen)
 • Gemakkelijk te monteren door de ruime compensatie mogelijkheden in de profielen en de goede verstelbaarheid van de panelen

Volledig op maat gemaakte glaspanelen

De Vadella is beschikbaar in breedtes van 150 cm tot maar liefst 600 cm! In tegenstelling tot de Verano® V766 Bassa schuifwand zijn de glaspanelen van de Vadella 100% op maat gemaakt. volledig op maat gemaakt. Dit maatwerk zorgt voor minimale overlap van het glas, wat een elegante uitstraling geeft. De kleine overlap is nodig voor de meenemers en optionele tochtborstels.

Profielkleuren

De bovenrail en glaslijsten zijn verkrijgbaar in drie populaire kleuren: Wit, antraciet structuurlak en gitzwart structuurlak. Voor de onderrail kun je kiezen uit zwart en technisch zilver. Zo stel je jouw Vadella schuifwand helemaal naar wens samen! 

Ingefreesde komgreep

Optioneel kan deze Verano® glazen schuifwand worden uitgerust met een elegante ingefreesde komgreep. Deze toevoeging houdt het glas vrij van vingerafdrukken. De komgreep wordt standaard op de ideale hoogte van 105 cm geplaatst.

10 mm veiligheidsglas

De panelen van deze Verano® glaswand zijn vervaardigd uit 10 mm gehard glas, ook bekend als bouw- of veiligheidsglas. Dit type glas kan tegen een stootje en is daardoor uiterst veilig. Ideaal voor intensief gebruik! Het is tot vijf keer sterker dan regulier glas. In het zeldzame geval dat gehard glas breekt, valt het uiteen in vele kleine korreltjes. Daardoor loop je geen risico op gevaarlijke glasscherven.

Glazen schuifwand met slot

Een unieke eigenschap van de Vadella V768 is dat je deze glazen schuifwand op slot kunt doen! Dit is ideaal als je waardevolle spullen onder je overkapping bewaart en ze niet telkens naar binnen wilt brengen. Een slot voorkomt ook dat kinderen erbij kunnen, wat handig is als je bijvoorbeeld gevaarlijke materialen zoals messen bij je buitenkeuken hebt. De Vadella wordt niet standaard geleverd met een slot; dit is een extra optie die je in de configurator kunt selecteren.

Bezoek de showroom of bestel online

Wij kopen grootschalig in, leveren rechtstreeks vanuit de fabriek en hanteren lage marges. Daardoor kunnen wij onze schuifwanden zeer voordelig aanbieden. De exacte prijs hangt af van een aantal factoren. Allereerst spelen de afmetingen natuurlijk een grote rol. Hoe groter de wand, hoe hoger de prijs. Ook eventuele extra opties zoals een komgreep, slot en tochtafdichting spelen zijn van invloed op de totaalprijs. Met onze handige configurator bereken je de definitieve kosten eenvoudig online!

Technische specificaties

Tekening

Maatvoering rails

Afmetingen glaspakket links of rechts

Type rails / aantal panelen Maximale breedte [cm]
3-delige rails / 2 panelen 227
3-delige rails / 3 panelen 336
4-delige rails / 4 panelen 445
5-delige rails / 5 panelen 554
6-delige rails / 6 panelen 600

Afmetingen glaspakket middensluiting

Type rails / aantal panelen Maximale breedte [cm]
3-delige rails / 4 panelen 450
3-delige rails / 6 panelen 600

Let op!
Tijdens het productieproces van de glaspanelen kan een lichte bolling onstaan. Deze bolling is inherent aan het productieproces en heeft geen effect op de kwaliteit, levensduur of de werking van de glaswand en is derhalve geen reden tot vervanging onder garantie.

Advies: plaats de glaspanelen met de bolling naar dezelfde zijde.

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice