Menu
Filteren
Breedte in centimeters
Uitval in centimeters
Bediening
Elektrisch
(12)
Handbediend
(6)
Solar
(2)
Maatwerk of standaard maten
Maatwerk
(10)
Standaard maten
(4)
Profielkleur uitleg
RAL 7016 structuur
(12)
RAL 9001
(10)
Afwijkende RAL kleur
(8)
RAL 9010
(7)
Sparkling black
(5)
RAL 9007 structuur
(5)
RAL 9005 structuur
(5)
Technisch zilver
(1)
Type cassette
Gesloten cassette
(9)
Semi-cassette
(3)
Montage uitleg
Wandmontage
(12)
Plafondmontage
(3)
LED verlichting
Verlichting in de cassette
(3)
Verlichting in de armen
(3)
Merk
Solano
(4)
Verano
(3)
Rainbow
(5)
Toon 12 elektrische zonneschermen
12 elektrische zonneschermen

Elektrische zonneschermen

Ga voor volledige controle met elektrische zonneschermen! Een elektrisch knikarmscherm bedien je met één simpele klik. Ook als je niet thuis bent!

Filteren
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen

Bedieningsmogelijkheden

Bij de aanschaf van een automatisch zonnescherm heb je de keuze uit verschillende bedieningsopties. Je kunt kiezen voor een elektrisch zonnescherm met afstandsbediening, draadloze wandzender of schakelaar. We bieden zowel extra voordelige huismerk motoren als A-merk Somfy zonnescherm motoren aan. Wil je graag je zonnescherm op afstand bedienen? Ook wanneer je niet thuis bent? Kies dan voor een slimme Somfy IO motor in combinatie met een Somfy Tahoma Switch. Zo kun je jouw Somfy zonnescherm bedienen met app. Vanuit huis, maar ook vanaf je kantoor en zelfs je vakantiebestemming! Wil je graag een elektrisch zonnescherm met windsensor? Ook dan heb je een smart zonnescherm met Somfy IO motor nodig.

Elektrisch zonnescherm op maat

Wij maken niet alleen je zonnescherm elektrisch, maar ook 100% op maat! Zo ben je altijd verzekerd van een perfecte pasvorm. Kies voor een elektrisch bedienbaar zonnescherm van ons extra voordelige Solano label of ga voor een automatisch knikarmscherm van de bekende merken  Verano® of Rainbow. Je kunt bij ons terecht voor elektrische zonneschermen op maat met een breedte van 223,5 centimeter, 7 meter en alles daartussenin.

Knikarmscherm elektrisch in standaard maten

Hoewel wij voornamelijk maatwerk knikarmschermen leveren, kan je bij ons ook terecht voor zonneschermen in standaard maten. Deze knikarmschermen bieden wij extra voordelig aan. Een elektrisch zonnescherm 5 meter bijvoorbeeld. Een elektrisch zonnescherm 6 meter is de grootste standaard breedtemaat die wij kunnen leveren. Wil je graag een knikarm zonnescherm elektrisch 7 meter? Dan wordt het zonnescherm automatisch maatwerk. Deze breedte is namelijk alleen mogelijk bij het maatwerk Balero XL zonnescherm van Rainbow.

Semi of cassette zonnescherm elektrisch

Bij het samenstellen van een elektrisch zonnescherm heb je de keuze uit modellen met semi-cassette en gesloten cassette. In een gesloten cassette wordt het doek in gesloten positie volledig omsloten aan alle kanten. Zo is het doek maximaal beschermd tegen vuil en regen. In het geval van een semi-cassette is het doek in opgerolde positie zichtbaar vanaf de onderkant. In theorie maakt dit het doek iets vatbaarder voor vuil en regen. In de praktijk komt echter het meeste vuil en water van de boven- en voorkant. Zo is zelfs een semi-cassette scherm aanzienlijk goed beschermd.

Gratis doekstalen

Onze elektrische knikarmschermen zijn verkrijgbaar in bijna 200 kleuren en patronen. Van een eenvoudig zonnescherm zwart elektrisch tot een knalgeel gestreept knikarmscherm. Voor ieder wat wil dus! Eerst zien, dan beslissen? Dat begrijpen we! Daarom versturen wij gratis doekstalen. Doorgaans heb je ze al binnen twee werkdagen in huis.

Elektrisch zonnescherm prijs

Een elektrisch knikarmscherm kopen kan vanaf €1.004,95. De definitieve prijs is afhankelijk van verschillende factoren. De gewenste afmetingen, het model en het type motor bijvoorbeeld. Eén ding is zeker: bij ons ben je altijd verzekerd van een fantastische zonnescherm aanbieding. Het hele jaar door! Wij kopen grootschalig in en leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Bovendien hanteren wij lage marges. Zo kunnen wij onze zonneschermen extra voordelig aanbieden. Tot wel 50% goedkoper dan elders!

Zonnescherm elektrisch inclusief montage kosten

Laat je het inmeten en/of monteren van jouw elektrische zonnescherm het liefst over aan een professional? Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice. Onze ervaren monteurs komen graag naar je toe! De kosten van deze service bedragen €65,- aan voorrijkosten plus €240,- per knikarmscherm. Dit is voor het ophangen van het scherm en voor het elektrisch zonnescherm aansluiten. Uiteraard komt dit bedrag boven op de prijs van jouw samengestelde zonnescherm. Bekijk ons servicegebied en ontdek of we ook bij jou in de buurt komen monteren.

Veelgestelde vragen over elektrische zonneschermen

Wat kost een elektrisch zonnescherm?

De prijs van een elektrisch zonnescherm begint bij f €1.004,95. De exacte prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Zo spelen het formaat, het type zonnescherm en het type motor een grote rol in de prijsbepaling. Ook is een elektrisch zonnescherm met verlichting duurder dan een zonnescherm zonder. Met onze duidelijke configurator bereken je eenvoudig de definitieve prijs.

Kan ik mijn zonnescherm met een app bedienen?

Jazeker, hiervoor heb je een smart zonnescherm nodig! Je kunt je zonnescherm smart maken door te kiezen voor een Somfy IO motor in combinatie met een Somfy TaHoma Switch. Met deze combinatie kan je jouw zonnescherm met een app op je telefoon bedienen. Vanaf elke locatie, dus ook wanneer je niet thuis bent!

Hoe werkt een elektrisch zonnescherm?

Een elektrisch zonnescherm werkt met behulp van een buismotor. Deze motor sluit je aan op het stroomnet. Dit kan bijvoorbeeld door een gat in de muur naar binnen te boren waar je de kabel doorheen trekt. Vervolgens kan je de kabel middels een stekker in een stopcontact steken. Je kunt de stroomvoorziening ook volledig in de muur verwerken, maar hiervoor dien je meestal een elektricien in te schakelen. Vervolgens kan je het zonnescherm op verschillende manieren bedienen. Met een wandschakelaar, draadloze wandzender, afstandsbediening of zelfs via een app op je telefoon.

Hoe sluit ik een elektrisch zonnescherm aan?

Allereerst boor je een gat naar binnen waar je de kabel doorheen kan trekken. Vaak verwerk je dit gat achter de wind- en waterdichte ophanging van de zonwering. Eenmaal binnen kan je de kabel met een stekker in het stopcontact steken. Je kunt de stroomvoorziening ook volledig in de muur verwerken, maar dit vergt vaak speciale expertise. Raadpleeg de montage instructies van het product voor een uitgebreide handleiding.

Is een elektrisch zonnescherm waterdicht?

De meerderheid van de elektrische zonneschermen is niet waterdicht. De elektrische aansluitingen zijn uiteraard wel waterdicht gemaakt. Echter is het doek zelf vaak niet bestand tegen water. Een zonnescherm is dan ook bedoeld voor gebruik bij mooi weer en niet als beschutting tegen regen. Een uitzondering hierop is de Verano® Nature Colors collectie, waarvan de doeken wel vochtbestendig zijn. Ideaal voor een klein buitje. Nature Colors doeken zijn verkrijgbaar bij het Verano® knikarmscherm Ipanema en Santos. Voor hevige regenval zijn zonneschermen met deze doeken niet geschikt. Het water kan namelijk een plas op het doek vormen, wat aanzienlijk gewicht met zich meebrengt. Dit extra gewicht is niet gunstig voor de levensduur van de knikarmen en kan tevens leiden tot rek in het doek.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen