1. Home
  2. Raamhorren
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type hor
Inzethor
(5)
Voorzethor
(4)
Rolhor
(4)
Klemhor
(1)
Type raam
Draai-kiepraam
(13)
Draairaam naar buiten
(8)
Dakraam
(7)
Schuifraam
(6)
Draairaam naar binnen
(5)
Type gaas Uitleg
Zwart gaas
(13)
Grijs gaas
(11)
Pollengaas
(9)
Petscreen gaas
(3)
Merk
Aurora
(1)
KEJE
(7)
Luxaflex
(6)
Toon 14 raamhorren

Reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.8
Gebaseerd op 6001 reviews
The Feedback Company
14 raamhorren

Raamhorren

Filter

Op zoek naar een kwalitatieve én voordelige raamhor op maat? Dan ben je bij Solano Wonen aan het juiste adres! Zo kun je bij ons terecht voor een inzethor, rolhor, klemhor en plisse raamhor. Wij bieden horren voor elk type raam. Van draaikiepraam horren tot velux raamhorren voor dakramen. Tot wel 50% goedkoper dan in de winkel!

 

Raamhorren voor elk type raam

Voor elk type raam is wel een geschikte hor. Tegenwoordig is er vooral veel vraag naar horren voor draaikiepramen. Vaak wordt gedacht dat horren voor kantelramen vinden een grote uitdaging is. Niks is minder waar! In de categorie horren draaikiepraam is er juist veel mogelijk. Een draaikiepraam inzethor bijvoorbeeld. Overige geschikte draaikiepraam horren zijn de klem inzethor, inzet plissé raamhor en rolhor. Een andere misvatting is dat er geen horren voor ramen met uitzetijzer bestaan. Dit is niet helemaal juist. De oplossing is om het uitzetijzer te vervangen voor een telescopische raamuitzetter. De hor monteer je vervolgens op de dag, oftewel op het kozijn. Dit kan met een voorzethor. Zoek je horren voor naar binnendraaiende ramen? Dan is een raamrolhor geschikt. Horren voor naar buitendraaiende ramen zijn er ook. Evenals horren voor schuiframen.

Petscreen, aluminium en pollen gaas voor horren

Horren worden standaard geleverd met gaas bedoeld om insecten tegen te houden. Dus ben je op zoek naar muggen raamhorren? Dan is het standaard gaas voldoende. Daarnaast bieden we ook anti pollen horren. Deze worden uitgevoerd met een fijnmaziger gaas: Pollengaas. Ideaal voor personen met hooikoortsklachten! Speciaal voor huisdierenbezitters is er petscreen gaas. Dit gaas is tot zeven keer sterker dan standaard gaas. Raadpleeg ons blog voor meer informatie over katten horren. Tot slot bieden we ook aluminium horren. Dit gaas is het allersterkst.

Goedkope raamhorren

Op zoek naar een goede raamhorren aanbieding? Dan is Solano Wonen de juiste partij. Wij kopen namelijk grootschalig en direct vanuit de fabriek in. Zo kan jij een raamhor kopen tot wel 50% onder de adviesprijs!

Horren raam op maat

Maatwerk is ontzettend belangrijk voor een raamhor. De hor moet namelijk wel stevig zitten. Bovendien wil je niet dat er alsnog insecten door eventuele kieren kruipen. Gelukkig leveren wij al onze producten 100% op maat. Of je nu op zoek bent naar een inzethor op maat, een rolhor op maat of een totaal ander type raamhor. Horren op maat bestellen doe je eenvoudig en snel online. Met onze handige meetinstructies is inmeten kinderspel. Ook de montage is eenvoudig. In de handleiding leggen we je stapsgewijs uit hoe je dit aanpakt. Heb je hier toch nog vragen over? Bel of mail gerust! Onze enthousiaste medewerkers helpen je graag.  Liever je horren laten plaatsen en/of inmeten?  Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice. Wil je de raamhorren eerst in het echt zien? Kom dan gerust langs in onze showroom in Leeuwarden. Hier bieden wij bovendien een aantal showroom exclusieve producten aan. Een Luxaflex raamhor bijvoorbeeld.

Wat is een raamhor?

Een raamhor is een stuk gaas dat voor of achter een raam wordt geplaatst. Meestal wordt een raamhor gebruikt om insecten (met name muggen) buiten te houden, maar wel frisse lucht binnen te krijgen. Het is dan ook vooral een zomerproduct.

Waarom een raamhor?

De voornaamste reden om een raamhor te plaatsen, is om insecten te weren. Irritant zoemende muggen zijn vaak een doorslaggevende factor. Daarnaast hebben horren een beschermende functie voor je raamdecoratie. Ook kunnen raamhorren gebruikt worden om pollen te weren. Hiervoor bestaat zogenaamd pollengaas. Tot slot kiezen sommigen voor een hor om huisdieren binnen te houden. Voor dit doeleinde bestaat er extra sterk aluminium gaas.

Hoe plaats je een raamhor?

De montage van een raamhor is afhankelijk van het type hor. Klem- en inzethorren worden in het kozijn geklemd. Horren plaatsen zonder boren en schroeven dus! Andere montagemogelijkheden zijn schroeven, draainokken en scharnieren. Tot slot bestaan er ook ‘plak horren’: raamhorren die middels montagetape bevestigd worden. Het type bevestiging vind je onder het tabblad ‘technische specificaties’ bij het type raamhor van jouw keuze.

Welke hor is geschikt voor een draaikiepraam?

Er bestaan meerdere geschikte type draaikiepraam horren. De meest gangbare optie is de inzethor. Daarnaast zijn ook een klemhor, inzet plisséhor en raamrolhor mogelijk. Weet je niet zeker welke optie het best past bij jouw situatie? Bel of mail gerust!

Wat kost een raamhor?

De prijs voor een raamhor begint bij €49,95. De definitieve kosten zijn vooral afhankelijk van de gewenste breedte en hoogte. Daarnaast speelt ook het type gaas een rol. Voor pollengaas en aluminium gaas wordt een meerprijs gerekend. Met onze prijsconfigurator bereken je gemakkelijk de exacte prijs. Bij Solano Wonen ben je altijd verzekerd van een goede prijs. Wij bieden raamhorren namelijk standaard tot wel 50% onder de adviesprijs aan!

Gratis meetafspraak Gratis kleurstalen