Menu
  1. Home
  2. Horren
  3. Raamhorren
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type hor
Voorzethor
(6)
Inzethor
(6)
Rolhor
(4)
Klemhor
(1)
Type raam
Draai-kiepraam
(16)
Draairaam naar buiten
(9)
Schuifraam
(8)
Dakraam
(8)
Draairaam naar binnen
(7)
Type gaas uitleg
Zwart gaas
(14)
Grijs gaas
(12)
Pollengaas
(9)
Transparant gaas
(8)
Petscreen gaas
(3)
Profielkleur uitleg
RAL 9001
(17)
RAL 9010
(17)
RAL 7016
(17)
RAL 9006
(14)
RAL 9005
(13)
RAL 9016
(9)
RAL 6009
(6)
RAL 5011
(6)
RAL 8022
(3)
RAL 6064
(3)
RAL 3005
(3)
RAL 8019
(1)
RAL 7039
(1)
RAL 7021
(1)
Meer weergeven
Merk
KEJE
(7)
Aurora
(1)
Luxaflex
(9)
Toon 17 raamhorren
17 raamhorren

Raamhorren

Shop KeJe, VELUX® en Luxaflex® raamhorren tot wel 50% voordeliger! Van draaikiepraam horren tot dakraam horren. Bestellen doe je eenvoudig online!

 

Filteren
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen

Raamhorren voor elk type raam

Voor elk type raam is wel een geschikte hor. Tegenwoordig is er vooral veel vraag naar draaikiepraam horren. Vaak wordt gedacht dat het vinden van een geschikte hor voor dit type raam een grote uitdaging is. Niks is minder waar! Er is juist ontzettend veel mogelijk! Inzethorren bijvoorbeeld. Overige geschikte draaikiepraam horren zijn klemhorren, inzet plisséhorren en rolhorren. Een andere misvatting is dat er geen horren voor ramen met uitzetijzer bestaan. Dit is niet helemaal juist. De oplossing is om het uitzetijzer te vervangen voor een telescopische raamuitzetter. De hor monteer je vervolgens op de dag, oftewel op het kozijn. Dit kan met voorzethorren. Zoek je horren voor naar binnendraaiende ramen? Dan is een raamrolhor bij uitstek geschikt. Horren voor naar buitendraaiende ramen zijn er ook. Evenals horren voor schuiframen. Raadpleeg onderstaande tabel voor een handig overzicht van alle mogelijkheden.

Petscreen en pollen gaas voor horren

Horren worden standaard geleverd met gaas bedoeld om insecten tegen te houden. Dus ben je op zoek naar muggen raamhorren? Dan is het standaard gaas voldoende. Daarnaast bieden we ook anti pollen horren. Een pollenhor wordt uitgevoerd met een fijnmaziger gaas: Pollengaas. Ideaal voor personen met hooikoortsklachten! Speciaal voor huisdierenbezitters is er petscreen gaas. Dit gaas is tot zeven keer sterker dan standaard gaas. Vergelijkbaar met aluminium horren. Raadpleeg ons blog voor meer informatie over katten horren

Goedkope raamhorren kopen

Op zoek naar een goede raamhor aanbieding? Dan is Solano Wonen de juiste partij. Wij kopen namelijk grootschalig en direct vanuit de fabriek in. Zo kan jij een goedkope raamhor kopen tot wel 50% onder de adviesprijs!

Horren raam op maat

Maatwerk is ontzettend belangrijk voor een hor raam. De hor moet namelijk wel stevig zitten. Bovendien wil je niet dat er alsnog insecten door eventuele kieren kruipen. Gelukkig leveren wij al onze producten 100% op maat. Of je nu op zoek bent naar een inzethor op maat, een rolhor op maat of een totaal ander type raamhor. Horren op maat bestellen doe je eenvoudig en snel online. Met onze handige meetinstructies is inmeten kinderspel. Heb je hier toch nog vragen over? Bel of mail gerust! Onze enthousiaste medewerkers helpen je graag. Liever je horren laten plaatsen en/of inmeten?  Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice. Wil je de raamhorren eerst in het echt zien? Kom dan gerust langs in onze showroom in Leeuwarden.

Veelgestelde vragen over raamhorren

Wat is een raamhor?

Een raamhor is een stuk gaas dat voor of achter een raam wordt geplaatst. Meestal wordt een raamhor gebruikt om insecten (met name muggen) buiten te houden, maar wel frisse lucht binnen te krijgen. Het is dan ook vooral een zomerproduct.

Waarom een raamhor?

De voornaamste reden om een raamhor te plaatsen, is om insecten te weren. Irritant zoemende muggen zijn vaak een doorslaggevende factor. Daarnaast hebben horren een beschermende functie voor je raamdecoratie. Ook kunnen raamhorren gebruikt worden om pollen te weren. Hiervoor bestaat zogenaamd pollengaas. Tot slot kiezen sommigen voor een hor om huisdieren binnen te houden. Voor dit doeleinde bestaat er extra sterk petscreen gaas.

Hoe plaats je een raamhor?

De montage van een raamhor is afhankelijk van het type hor. Klem- en inzethorren worden in het kozijn geklemd. Horren plaatsen zonder boren en schroeven dus! Andere montagemogelijkheden zijn schroeven, draainokken en scharnieren. Tot slot bestaan er ook ‘plak horren’: raamhorren die middels montagetape bevestigd worden. Het type bevestiging vind je onder het tabblad ‘technische specificaties’ bij het type raamhor van jouw keuze.

Welke hor is geschikt voor een draaikiepraam?

Er bestaan meerdere geschikte type draaikiepraam horren. De meest gangbare optie is de inzethor. Daarnaast zijn ook een klemhor, inzet plisséhor en raamrolhor mogelijk. Weet je niet zeker welke optie het best past bij jouw situatie? Bel of mail gerust!

Hoe moet je een raamhor schoonmaken?

Bij een rolhor of plisséhor verwijder je eerst stof en vuil uit de randen. Dit kan met een stofzuiger op de laagste stand of een doek met lauw water. Het horgaas zelf kan je ook voorzichtig middels een stofzuiger op de laagste stand schoonmaken. Om de hor niet te beschadigen is het belangrijk dat het opzetstuk van de stofzuiger een zachte borstel heeft. Overgebleven stof neem je af met een zachte vochtige doek. In het geval van een vaste hor, zoals een inzethor, is het mogelijk om deze onder de douche of in bad schoon te maken. Gebruik hierbij alleen water en geen agressieve schoonmaakmiddelen.

Wat kost een raamhor?

De prijs voor een raamhor begint bij €49,95. De definitieve kosten zijn vooral afhankelijk van de gewenste breedte en hoogte. Daarnaast speelt ook het type gaas een rol. Voor pollengaas en aluminium gaas wordt een meerprijs gerekend. Met onze prijsconfigurator bereken je gemakkelijk de exacte prijs. Bij Solano Wonen ben je altijd verzekerd van een goede prijs. Wij bieden raamhorren namelijk standaard tot wel 50% onder de adviesprijs aan!

Gratis meetservice Gratis kleurstalen