Menu
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Vast raam
(9)
Draai-kiepraam
(8)
Schuifraam
(5)
Draairaam
(5)
Dakraam
(3)
Koepel
(1)
Bediening
Handbediend
(10)
Elektrisch
(5)
Type montage
Schroeven
(7)
Plakken
(5)
Klemsteunen
(3)
Clips
(1)
Type stof uitleg
Transparant
(10)
Verduisterend
(10)
Lichtdoorlatend
(10)
Merk
Solano
(1)
Verano
(4)
Luxaflex
(2)
KEJE
(3)
Toon 10 dubbele plisségordijnen
10 dubbele plisségordijnen

Dubbele plisségordijnen

Dubbele plisségordijnen zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook een uniek voordeel: isolatie: Stilstaande lucht tussen de stoflagen houdt kou en hitte buiten.

Filteren
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen

Wat zijn dubbele plisségordijnen?

Dubbele plisségordijnen bestaan uit twee lagen stof in de vorm van een honingraat. Een dubbel plisségordijn staat daarom ook wel bekend als honingraat gordijn. Andere veel gebruikte namen zijn dupli gordijnen en duo plissé gordijnen. Luxaflex® heeft zelfs een eigen naam voor duo plisségordijnen bedacht: Duette® Shades. Door de dubbele stof zijn de touwtjes die door de vouwlagen zitten, niet zichtbaar. Om die reden vinden veel mensen duo plisségordijnen strakker ogen dan enkele plisségordijnen.

Bespaar op je energierekening!

Wist je dat een duo plisse gordijn isolerend werkt? De stilstaande lucht tussen de twee stoflagen fungeert als een barrière tegen zowel kou als hitte. Voor optimale isolatie kies je het beste voor duo verduisterende plisségordijnen. Deze zijn aan de binnenzijde voorzien van een aluminium coating, die zowel het licht als de hitte van de zon buiten houdt. 

Luxaflex® Duette® Architella® stoffen isoleren nóg beter dan dubbele plisségordijnen met aluminium coating. Architella® stoffen hebben een uniek cel-in-cel-ontwerp. Dankzij dit ontwerp heb je niet één, maar drie luchtlagen! Dit zorgt voor een nog hogere isolatiewaarde. Kies voor de isolerende kracht van duo plisségordijnen en bespaar op je gas- en energierekening!

Creëer ultieme verduistering

Verduisterende raambekleding is van groot belang voor je nachtrust. In een volledig donkere kamer maakt je lichaam namelijk meer van het slaaphormoon melatonine aan. Daardoor val je niet alleen sneller in slaap, maar ook dieper. Een verduisterend honingraat plissé gordijn is de nummer één keuze voor slaapkamers. Dit type raambekleding wordt namelijk zo dicht op het kozijn gemonteerd dat je nauwelijks tot geen last heb van lichtkieren. Optimale duisternis! 

Wel is het van belang om te kiezen voor een duo plissé. Bij een enkel plisségordijn kunnen namelijk nog lichtkieren ontstaan door de gaatjes waar de koorden doorheen lopen. Voor een nog geavanceerdere oplossing kun je kiezen voor een Verano SmartFit duo plisségordijn of KeJe Splendid Pliss. Deze honingraat plisségordijnen bevinden zich in een frame, waardoor eventuele lichtkieren aan de zijkanten nog verder worden gereduceerd.

Duo plissé Top Down - Bottom Up

Voor volledige controle over privacy en lichtinval zijn Plisségordijnen Top Down Bottom Up de ideale keuze. Met dit unieke systeem kun je de dupli plisse zowel van de boven- als onderkant openen. Wil je wel daglicht in huis? Maar geen nieuwsgierige blikken? Hang het duo plisse gordijn dan precies op ooghoogte en bepaal zelf de perfecte balans tussen privacy en licht in jouw huis.

Geschikt voor ieder raam

Voor vrijwel iedere situatie bieden we een passend duo plisségordijn. Heb je slecht bereikbare ramen? Kies dan voor elektrische plisségordijnen. Heb je een lichtstraat en wordt het wel erg warm in huis? Dan is een Verano® lichtkoepel duo plisségordijn ideaal! Deze lichtkoepel zonwering is voorzien van extra spandraden, waardoor de plissé niet doorhangt. Zelfs voor kunststof kozijnen hebben we een geschikte oplossing: Plisségordijnen zonder boren. Deze monteer je met magneten of klemsteunen. Zo blijft je kozijn volledig in tact! 

100% op maat gemaakt

Bestel je bij ons een duo plisségordijn? Dan maken we deze volledig voor je op maat. Tot op de millimeter nauwkeurig! Zo weet je zeker dat jouw duo plisse op maat perfect past. Een Verano duo plisségordijn kan tot 3 meter breed geproduceerd worden. Zijn jouw ramen nog groter? Kies dan voor Luxaflex® Duette® Shades. Deze kunnen tot maar liefst 360 centimeter breed geleverd worden! Met onze handige instructies meet je jouw kozijnen eenvoudig zelf op. Ook bestellen is dankzij onze duidelijke configurator zo gedaan. Meestal heb je jouw plisségordijnen op maat binnen 13 werkdagen in huis.

Altijd de beste prijs!

Op zoek naar de beste deal? Zoek dan niet verder! Onze duo plisségordijnen zijn altijd scherp geprijsd! Wij werken rechtstreeks samen met fabrikanten, zonder tussenkomst van winkels en groothandels. Zo kunnen wij onze dubbele plisségordijnen extra goedkoop aanbieden. Tot wel 50% onder de verkoopadviesprijzen!

Professionele meet- en montageservice

Met behulp van onze duidelijke handleidingen meet en monteer je jouw plisségordijnen eenvoudig zelf. Laat je dit toch liever aan een professional over? Schakel dan onze meet- en montageservice in. Ons team komt graag bij je langs om je kozijnen in te meten en de producten te installeren, zodat je zeker bent van een vlekkeloos resultaat. De keuze is aan jou, en wij staan klaar om je te ondersteunen!

Veelgestelde vragen over dubbele plisségordijnen

Wat zijn dubbele plisségordijnen?

Dubbele plisségordijnen bestaan uit twee lagen stof die een honingraatpatroon vormen. Dankzij deze dubbele stof zijn de touwtjes die door de vouwlagen lopen niet zichtbaar. Bovendien creëert de stilstaande lucht tussen de twee stoflagen een isolerend effect.

Kies je het beste voor enkele of duo plisségordijnen?

Welk type plisségordijn de beste keuze is voor jou hangt allereerst af van het doel van de raambekleding. Is het plisségordijn bestemd voor de slaapkamer? Kies dan voor een duo plisségordijn. Er zal namelijk altijd licht langs de gaatjes in een enkel plisségordijn sijpelen. Ook wanneer je voor een verduisterende stof kiest. Als je de isolerende functie van plisségordijnen belangrijk vindt, is het eveneens raadzaam om voor duo plisségordijnen te kiezen. Tot slot is het een kwestie van persoonlijke voorkeur: Wat vind je het mooist?

Hoe goed isoleren duo plisségordijnen?

De isolatiewaarde van verduisterende dubbele plisségordijnen ligt zeer hoog. Plaats je een verduisterend duo plisségordijn voor enkel glas? Dan kom je dichtbij het isolatieniveau van HR-glas! combineer je HR++ glas met verduisterende dubbele plisségordijnen? Dan is de isolatiewaarde zelfs vergelijkbaar met triple glas!

Hoeveel kosten duo plisségordijnen?

De kosten van een duo plisségordijn zijn allereerst afhankelijk van de gewenste breedte en hoogte. Ook het merk, de stofkeuze en eventuele extra opties zoals elektrische bediening. Met onze prijsconfigurator bereken je gemakkelijk en snel de exacte prijs. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Hierdoor bieden wij onze duo plisségordijnen tot wel 50% onder de verkoopadviesprijs aan.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen