Menu
  1. Home
  2. Screens
  3. Goedkope screens
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Bediening
Elektrisch
(7)
Solar
(4)
Handbediend
(2)
Type screendoek uitleg
Lichtdoorlatend
(7)
Verduisterend
(4)
Met zichtvenster
(2)
Profielkleur uitleg
RAL 9001
(7)
Technisch zilver
(7)
RAL 9010
(7)
RAL 7016
(7)
Afwijkende RAL kleur
(7)
RAL 7016 structuur
(5)
TIGER 29 80081 structuur
(4)
RAL 9016
(4)
RAL 9006
(4)
RAL 9005 structuur
(2)
RAL 9007 structuur
(1)
RAL 9006 structuur
(1)
RAL 8019
(1)
RAL 7039 structuur
(1)
RAL 7039
(1)
RAL 7021 structuur
(1)
Meer weergeven
Type screen uitleg
Ritsscreen
(5)
Standaard screen
(2)
Vorm omkasting
Schuin
(7)
Recht
(6)
Halfrond
(4)
Merk
Solano
(4)
Verano
(3)
Toon 7 goedkope screens

Voordelige screens op maat

Al onze screens worden compleet op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat het screen naadloos aansluit op jouw raam. Of je nu kiest voor een A-kwaliteit screen van ons extra voordelige Solano label of een screen van het bekende merk Verano®. Wij leveren screens op maat van slechts 40 centimeter tot maar liefst 6 meter breed. Daardoor kunnen we voor vrijwel ieder raam een perfect passend screen leveren!

Goedkope screens inclusief montage

Met onze duidelijke instructies is het inmeten van onze screens een eenvoudige taak. Als je een beetje handig bent, is ook de montage goed te doen. Besteed je het inmeten en/of monteren toch liever uit? Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice! Bekijk ons servicegebied en ontdek of we ook bij jou komen voor professionele montage!

Elektrische screens

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische screens! Zo kan je jouw screens gewoon vanuit de luie stoel bedienen. Kies je voor een Somfy IO motor in combinatie met een Somfy Tahoma Switch? Dan kan je jouw screens zelfs buitenshuis bedienen. Ook scenario’s instellen behoort tot de mogelijkheden. Wil je geen gaten naar binnen boren? Kies dan voor screens op zonne energie. Solar screens hoef je alleen maar aan de muur te bevestigen. Er hoeft geen stroompunt in de buurt te zijn en er is geen elektrische kennis vereist.

Voor iedere situatie

Voor vrijwel iedere ruimte in huis bieden wij goedkope zonnescreens aan. Zo hebben we speciaal voor slaapkamers verduisterende screens met 0% lichtdoorlatende doeken. In leefruimtes zoals de woonkamer en keuken zijn onze screens met 3% lichtdoorlatendheid populair. Deze doeken bieden optimale bescherming tegen zonnestralen, terwijl je er nog steeds doorheen kunt kijken van binnen naar buiten. Overdag is er geen inkijk van buiten naar binnen. We bieden zelfs goedkope screens voor buiten verblijven aan! De meest geschikte screens voor overkappingen zijn de Solano Comfort en Smart ritsscreens. Vanwege de verzwaarde onderlat, wordt het screen zowel van opzij als van onderen strak getrokken. Dit zorgt voor extra stevigheid en stabiliteit.

Aanbiedingen screens

Bij Solano Wonen kopen we grootschalig in en leveren we rechtstreeks vanuit de fabriek. Bovendien hanteren we lage marges. Zo kunnen we onze screens goedkoop aanbieden. Tot wel 50% onder de verkoopadviesprijzen! Hier ben je dus altijd verzekerd van een goede prijs! Indien er wel sprake is van een extra korting, dan zijn de actie screens voorzien van een duidelijk label. Zeker weten dat je geen acties mist? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Veelgestelde vragen over goedkope screens

Wat kosten screens?

Je hebt al een screen vanaf €99,95. De exacte prijs wordt bepaald door een aantal factoren. Zo spelen de gewenste afmetingen een grote rol: Hoe groter het screen, hoe hoger de prijs. Ook zijn standaard screens goedkoper dan ritsscreens. Daarnaast zijn de doeksoort en de motorkeuze van invloed op de prijs. De definitieve prijs bereken je eenvoudig met onze online configurator.

Waarom zijn jullie screens zo goedkoop?

Onze screens zijn tot 50% goedkoper dan elders. Hoe is dat mogelijk? Ten eerste leveren wij rechtstreeks vanuit de fabriek. Zonder tussenkomst van winkel of groothandel. Daarnaast kunnen wij dankzij grootschalige inkoop goede deals sluiten. Tot slot hanteren wij lage marges. Al deze factoren maken van ons één van de goedkoopste aanbieders van screens!

Wat is duurder: Screens of rolluiken?

Gemiddeld genomen zijn rolluiken iets voordeliger geprijsd dan screens. Je hebt al een rolluik vanaf €89,95, terwijl de prijs van een screen begint bij €99,95. De uiteindelijke prijs wordt bepaald door meerdere factoren. De afmetingen spelen een belangrijke rol, waarbij grotere producten doorgaans hogere prijzen hebben. Ook het type screen of rolluik en de keuze van de motor spelen een rol in de prijsbepaling. Voor een eerlijke vergelijking vul je op de website de gewenste afmetingen en opties in bij beide producten.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen