1. Home
  2. Screens
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Bediening
Elektrisch
Handbediend
Merk
Solano
Verano
Luxaflex

Reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.6
Gebaseerd op 5881 reviews
The Feedback Company

Screens

Op zoek naar voordelige en kwalitatieve zonwerende screens op maat? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij leveren screens voor buiten tot wel 50% goedkoper! Kies voor ons extra voordelige eigen label of ga voor A-merk Verano® of Luxaflex® screens. Wij staan 100% achter de kwaliteit van onze screens. Daarom geven wij 5 jaar garantie op zowel de screens als het screendoek en de motor. Screens kopen doe je bij ons eenvoudig online. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze grote showroom. Of maak gebruik van onze meet- en montageservice!

Voordelen van buitenzonwering screens

Zonnescreens buiten kennen vele voordelen. Allereerst zijn screens voor ramen één van de meest effectieve vormen van zonwering. Wat screens zonwerend maakt is het gegeven dat screens buiten op het raam worden geplaatst. Zo wordt de hitte van de zon tegengehouden alvorens deze het glas bereikt. Buitenzonwering - zoals screens - is dan ook vele malen effectiever dan binnenzonwering. Buitenzonwering houdt namelijk tot 92% van de hitte tegen. Bij binnenzonwering is dit 65%. Een andere populaire vorm van buitenzonwering is het rolluik. Rolluiken zorgen er echter voor dat een ruimte volledig verduisterd wordt. In een leefruimte is dit vaak niet wenselijk. Dan zijn screens een betere optie! Screendoeken zijn namelijk zo gemaakt dat je overdag wél naar buiten, maar niet naar binnen kijkt. Ze halen als het ware alleen het scherpe van het zonlicht eraf. Bovendien vinden velen dat buiten screens een elegantere uitstraling hebben dan rolluiken. Voor een uitgebreide vergelijking verwijzen we je graag naar ons blog over screens of rolluiken. Tot slot zijn screens multifunctioneel. In eerste instantie zijn screens bedoeld om voor ramen buiten te plaatsen. Screens kunnen echter ook gebruikt worden om veranda’s dicht te maken. Lees ons blog over veranda screens voor meer informatie.

Screendoeken

Onze screens zijn altijd voorzien van de bekende doeksoort Sergé. Deze doeken staan bekend om de uitstekende kwaliteit. Sergé doeken worden geweven van glasvezeldraden en polyestergarens. De garens zijn supersterk en voorzien van een coating waardoor ze zeer lang meegaan. De screendoeken hebben bovendien een hoge inscheurweerstand en brandklasse M1. Onze eigen Solano screens zijn leverbaar met Sergédoeken van de A-merken Helioscreen (Hunter Douglas groep), Serge Ferrari (Soltis) en Mermet (Satiné). Ons meest verkochte screendoek is Sergé 3%. Deze heeft een lichtdoorlatendheid van slechts 3%. Hierdoor kan je wel van binnen naar buiten kijken, maar niet andersom. Voor meer lichtdoorlatendheid kies je voor Sergé 600 5%. Wil je juist graag verduisterende screens? Kies dan voor een verduisterende doeksoort van de merken Helioscreen, Mermet of Sergé Ferrari. Verano® en Luxaflex® hebben beide een eigen doekcollectie bestaande uit verschillende transparanties. Van 0% tot 24%.

Handmatige en elektrische screens

Bij Screenstotaalshop.nl kan je screens handbediend of elektrisch uit laten voeren. Wanneer je graag een handbediend screen wil, heb je de keuze uit een bandopwinder of oogwindwerk. Wil je graag een elektrisch screen? Dan kan je kiezen uit diverse motoren. Allereerst heb je de keuze tussen een screen met schakelaar en een screen met afstandsbediening. Vervolgens bepaal je of je voor een huismerk of een Somfy motor gaat. Een veelvoorkomende reden om voor een Somfy motor te kiezen is de obstakeldetectie. Dit betekent dat het screen stopt op het moment dat het weerstand voelt. Bijvoorbeeld wanneer je per ongeluk nog een naar buiten openslaand raam open hebt staan. Zo kan een hoop schade worden voorkomen. Tot slot kan je ook kiezen voor screens op zonne energie. Het grote voordeel van een solar screen zonnescherm is dat je geen gaten naar binnen hoeft te boren. Al deze onderdelen bestel je direct met je nieuwe screen mee. Losse screen onderdelen kopen kan ook.

Screens prijzen

Bij Screenstotaalshop.nl ben je altijd verzekerd van een goede screens aanbieding. Gemiddeld zitten wij 50% onder de verkoopadviesprijs. Dit is mogelijk doordat wij grootschalig inkopen en rechtstreeks vanuit de fabriek verzenden. De exacte prijs van een screen is afhankelijk van meerdere factoren. Ga je voor screens inclusief montage? Dan vallen de kosten natuurlijk hoger uit dan wanneer je zelf gaat monteren. Ook de afmetingen zijn zeer bepalend voor de prijs. Moeten je screens 5 meter breed zijn? Dan zullen ze een stuk duurder uitvallen dan een screen van 1 meter breed.

Keuzehulp

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Raadpleeg dan onze keuzehulp screens.

Gratis meetafspraak Gratis kleurstalen