Menu
  1. Home
  2. Raamdecoratie
  3. Verticale lamellen
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Vast raam
(6)
Draairaam
(6)
Bediening
Handbediend
(6)
Elektrisch
(4)
Lamelbreedte
89 mm
(3)
52 mm
(1)
70 mm
(1)
127 mm
(1)
Merk
Solano
(2)
Verano
(4)
Toon 6 verticale lamellen

Reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.8
Gebaseerd op 6001 reviews
The Feedback Company

Lage internetprijzen

Onze prijzen behoren tot de allerlaagste internetprijzen. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek zonder tussenkomst van winkel en groothandel. Hierdoor kunnen wij de rolgordijnen tot wel 50% onder de verkoopadviesprijzen aanbieden. Dubbel voordeel dus: de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Eenvoudig meten en monteren

Met behulp van de meetinstructies op deze website, bestel je heel eenvoudig je verticale lamellen. Met de duidelijke handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de verticale lamellen kunt monteren. 

Wil je liever niet zelf inmeten en/of monteren? Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice.

A-kwaliteit verticale lamellen

Onze verticale lamellen zijn van de betere A-kwaliteit. Dit kun je zien aan de gebruikte materialen, de afwerking en de stevige lamel. Omdat wij rechtstreeks bij de fabriek inkopen en geen hoge marges berekenen, kunnen wij de lamelgordijnen tot wel 50% onder de verkoopadviesprijs aanbieden.

Eenvoudig prijs berekenen en bestellen

Op deze website kun je heel eenvoudig en snel je prijs berekenen. Met behulp van de meetinstructies meet je eerst de breedte en hoogte van je raam. Vervolgens vul je de maten in op de bestelpagina en je krijgt meteen de prijs te zien.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen