Menu
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Vast raam
(4)
Draairaam
(4)
Schuifraam
(4)
Draai-kiepraam
(4)
Bediening
Handbediend
(4)
Elektrisch
(4)
Type stof uitleg
Lichtdoorlatend
(2)
Verduisterend
(1)
Transparant
(1)
Merk
A House Of Happiness
(4)
Toon 4 vouwgordijnen op maat

Vouwgordijn groot raam of klein raam

Of je nu grote of kleine ramen hebt; wij zorgen dat je vouwgordijn op maat perfect past! Op de millimeter nauwkeurig! Wij leveren vouwgordijnen in breedtes van slechts 35 cm tot maar liefst 360 cm en alles daartussenin. Ook populaire maten zoals 90 en 300 cm breed behoren dus tot de mogelijkheden! Dankzij onze duidelijke meetinstructies is inmeten kinderspel. Laat je dit toch liever over aan een professional? Maak dan een meetafspraak. Zo weet je 100% zeker dat de afmetingen kloppen. Bekijk ons servicegebied om te kijken of we ook bij jou in de regio actief zijn.

Altijd een oplossing!

Voor vrijwel elke situatie bieden wij een oplossing op maat! Heb je verduisterende vouwgordijnen op maat nodig voor de slaapkamer? Geen probleem! Wil je graag op maat vouwgordijnen voor kunststof kozijnen? Ook daar hebben we een geschikte oplossing voor: Vouwgordijnen met klemsteunen. Zoals de naam al suggereert, klem je deze om het raam heen. Zonder boren en schroeven! Deze oplossing is ook een uitkomst voor draaikiepramen. Als je de vouwgordijnen aan een deur wilt hangen, raden we een vouwgordijn met zijgeleiding aan. Dit voorkomt dat het vouwgordijn gaat klapperen bij het openen en sluiten van de deur. Wat je wensen ook zijn, onze vouwgordijnen sluiten perfect aan op jouw behoeften!

Elektrische vouwgordijnen op maat

Heb je ramen waar je slecht bij kan? Dan zijn elektrische vouwgordijnen ideaal! Ook wanneer je kleine kinderen hebt, is elektrische bediening een verstandige keuze. Ze hebben namelijk geen koorden waar een kind in verstrikt kan raken. Bovendien zorgt het ontbreken van bedieningskoorden voor een strak uiterlijk. Wil je jouw vouwgordijnen ook bestellen als je niet thuis bent? Dan heb je een MotionBlinds hub nodig. Hiermee kan je jouw vouwgordijnen altijd bedienen, zelfs wanneer je niet thuis bent!

Gratis kleurstalen

Met meer dan 50 kleuren om uit te kiezen, is er voor ieder interieur wel een geschikte stof. Kies bijvoorbeeld voor fris wit of stoer zwart. En wat dacht je van beige linnenlook of okergeel velours? De keuze is reuze! Wil je de kleur eerst in het echt zien? Bestel dan gratis kleurstalen! Meestal worden ze nog dezelfde dag verzonden.

Goedkope vouwgordijnen op maat

Wij leveren direct vanuit de fabriek en kopen groots in. Bovendien hanteren we lage marges. Zo kunnen wij onze vouwgordijnen op maat goedkoop aanbieden. Tot wel 50% voordeliger dan elders! Bij Solano Wonen kan je eenvoudig vouwgordijnen op maat online bestellen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom!

Veelgestelde vragen over vouwgordijnen op maat

Waarom een vouwgordijn op maat bestellen?

Met een vouwgordijn op maat ben je altijd verzekerd van een perfecte pasvorm op je raam, wat zorgt voor optimale controle over inkijk en lichtinval. Een te klein vouwgordijn laat onnodig veel licht aan de zijkanten door. Daarnaast staan vouwgordijnen op maat veel chiquer dan vouwgordijnen in standaard maten. Vergelijk het maar met een goed passend pak dat elegantie uitstraalt, terwijl een slecht passend pak juist afbreuk doet aan het geheel.

Hoe moet je vouwgordijnen inmeten?

Bepaal eerst waar je het vouwgordijn gaat bevestigen: In het kozijn (in de dag) of op de muur (op de dag). Bij montage in de dag, meet je de breedte en hoogte van het kozijn. Van de breedte haal je 0,5 cm en van de hoogte 1 cm speling af. Bij montage op de dag meet je de breedte en hoogte van het kozijn inclusief de gewenste overlapping. Raadpleeg onze heldere meetinstructies voor uitgebreide instructies. Laat je het opmeten liever aan een deskundige over? Maak dan gebruik van onze inmeetservice!

Wat kost een vouwgordijn op maat?

De prijs voor een maatwerk vouwgordijn begint bij €158,10. De definitieve prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Zo spelen de afmetingen en de gekozen stof een grote rol. De exacte prijs bereken je eenvoudig en snel online.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen