Menu
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Schuifraam
(3)
Vast raam
(3)
Draairaam
(3)
Bediening
Handbediend
(3)
Elektrisch
(2)
Type montage
Schroeven
(3)
Lamelbreedte
50 mm
(3)
35 mm
(1)
Merk
Solano
(1)
Verano
(1)
Luxaflex
(1)
Toon 3 aluminium jaloezieën 50 mm

Aluminium jaloezieën 50mm op maat

Bestel je bij ons een aluminium jaloezie 50 mm? Dan maken we deze volledig voor je op maat. Met precisie tot op de millimeter! Dankzij onze heldere handleidingen is inmeten kinderspel. Bestellen doe je vervolgens eenvoudig online. In de meeste gevallen heb je jouw aluminium jaloezieën binnen 15 werkdagen in huis. Laat je het meten liever over aan een professional? Maak dan gebruik van onze meet- en/of montageservice. Zo weet je zeker dat jouw 50 mm jaloezieen perfect passen!

100+ kleuren

Aluminium 50mm jaloezieen zijn verkrijgbaar in meer dan 100 kleuren. Zo is er voor iedere woonstijl een goede match! Zo staat een aluminium jaloezie zwart 50 mm onwijs goed in een modern chique interieur. Een aluminium jaloezie 50 mm wit staat juist fantastisch in minimalistische Scandinavische interieurs. Voor Japandi interieurs zijn de subtiele beige tinten juist heel geschikt. Mag het van jou wel wat kleurrijker? Geen probleem! 50 mm aluminium jaloezieën zijn ook verkrijgbaar in stijlvolle kleuren zoals okergeel, roestrood en oudroze. Eerst zien, dan beslissen? Dat begrijpen we! Daarom bieden we gratis kleurstalen aan. Doorgaans ontvang je ze binnen twee werkdagen.

Solano, Verano® of Luxaflex® aluminium 50mm jaloezieën

Zowel Solano, Verano® als Luxaflex® aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar met een lamelbreedte van 50 mm. Onze huismerk jaloezieën staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en voordelige prijs. Wel zijn Solano jaloezieën beperkter in kleuraanbod en afmetingen.

Kleuraanbod en afmetingen

Zo zijn Solano 50 mm aluminium jaloezieen verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren, terwijl 50 mm aluminium jaloezieën van Verano® in maar liefst 61 kleuren beschikbaar zijn. Luxaflex® biedt zelfs de keuze uit maar liefst 117 kleuren. Ook zijn Solano aluminium jaloezieën minder geschikt voor zeer grote ramen. Solano 50 mm aluminium jaloezieën kunnen namelijk tot een breedte van 280 cm en hoogte van 350 cm geleverd worden. Verano® 50 mm aluminium jaloezieën kunnen daarentegen tot wel 400 cm breed en 400 cm hoog geproduceerd worden. Luxaflex® biedt nog ruimere opties met een maximale afmeting van 495 cm breed en 500 cm hoog.

Elektrische bediening en unieke opties

Bovendien zijn Solano aluminium jaloezieën niet verkrijgbaar met een motor. Verano® en Luxaflex® bieden wel elektrische aluminium jaloezieën aan. Ook bieden Verano® en Luxaflex® de mogelijkheid om te kiezen voor 'MegaView'. Tot slot biedt Luxaflex® exclusief de optie LiteRise® aan. Een LiteRise® jaloezie heeft geen bungelende koorden. Je beweegt de jaloezie met je hand omhoog of omlaag om de positie aan te passen.

MegaView jaloezie 50 mm

Voor optimale controle over uitzicht en lichtinval, is er de mogelijkheid om te kiezen voor MegaView. Dit betekent dat bij het openen van de jaloezie twee lamellen op elkaar komen te liggen. Hierdoor krijg je een weidser uitzicht. Zowel Verano® als Luxaflex® bieden de optie MegaView aan bij aluminium jaloezieën 25 mm en 50 mm. De maximale hoogte voor een MegaView jaloezie is 3 meter.

Ladderband of ladderkoord

Bij het samenstellen van een Verano® of Luxaflex® aluminium jaloezie krijg je de vraag of je wel of geen ladderband wil. Deze keuze is vooral afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Zo staat een aluminium jaloezie 50 mm met ladderband fantastisch in een industrieel interieur. Ga je juist voor een moderne look? Dan kies je beter voor een ladderkoord. Dit geeft de jaloezie een strakkere uitstraling.

Komt de jaloezie in een slaapkamer te hangen? Dan is het wel raadzaam om voor een ladderband te kiezen. De ladderband bedekt namelijk de gaatjes waar de bedieningskoorden doorheen lopen en voorkomt dat hier licht doorheen schijnt. Houd er echter wel rekening mee dat er licht langs de lamellen kan schijnen, Een jaloezie is daarom nooit 100% verduisterend. Voor optimale verduistering combineer je jouw aluminium jaloezie 50mm het beste met een overgordijn.

Goedkope aluminium jaloezieen 50mm

Bij Solano Wonen ben je altijd verzekerd van een goede deal! Wij kopen grootschalig in en leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Daardoor kunnen wij scherpe prijzen bedingen. Bovendien hanteren wij lage marges. Hierdoor kunnen wij onze goedkope jaloezieën het hele jaar door extra voordelig aanbieden. Tot wel 50% voordeliger dan elders!

Veelgestelde vragen over aluminium jaloezieën 50 mm

Kies je het beste voor een aluminium jaloezie 25 of 50 mm?

Welke lamelbreedte voor jou de beste keuze is, hangt af van twee factoren: De montagediepte en je persoonlijke smaak. Voor 50 mm aluminium jaloezieën heb je een grotere afstand tussen het product en je kozijn nodig dan bij 25 mm aluminium jaloezieën. Verder is de keuze voor 25 of 50 mm aluminium jaloezieën vooral een kwestie van persoonlijke voorkeur: wat vind je zelf mooier?

Wat kosten aluminium jaloezieën 50 mm?

Je hebt al een 50 mm aluminium jaloezie vanaf €57,95! De exacte prijs hangt af van van diverse factoren. Om te beginnen spelen de afmetingen een belangrijke rol; grotere jaloezieën kosten doorgaans meer. Daarnaast kunnen zaken zoals het merk en eventuele extra opties, zoals elektrische bediening, invloed hebben op de totaalprijs. Bereken de exacte prijs eenvoudig en snel met behulp van onze prijsconfigurator.

Kunnen 50 mm aluminium jaloezieën met ladderband uitgevoerd worden?

Als je kiest voor een Verano® of Luxaflex® 50 mm aluminium jaloezie, heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een ladderband. Deze keuzemogelijkheid wordt aangeboden in stap 3 van de prijsconfigurator.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen