Menu
  1. Home
  2. Overkappingen
  3. Pergola zonwering
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type overkapping
Pergola zonwering
(2)
Type montage
Muuraanbouw
(2)
Merk
Verano
(1)
Solano
(1)
Toon 2 pergola zonwering
2 pergola zonwering

Pergola zonwering

Ben je op zoek naar een windvast zonnescherm? Kies dan voor pergola zonwering! Een pergola zonnescherm biedt bescherming tegen zowel zon als wind. Een multifunctioneel product dus!

Filteren

Pergola zonwering op maat

Bij Solanowonen.nl bestel je jouw pergolazonwering volledig op maat. Tot op de millimeter nauwkeurig! Zo weet je zeker dat jouw pergola zonwering naadloos aansluit op je woning. Wij kunnen uitsluitend pergola zonwering aan huis plaatsen. De constructie steunt namelijk altijd deels aan de gevel. Vrijstaande pergola zonwering is dus niet mogelijk. Niet alleen over de afmetingen heb je de volledige controle. Ook de profielkleur en eventuele extra opties bepaal je zelf! Wil je bijvoorbeeld wel of geen ledverlichting? Aan jou de keuze! Wij maken jouw aluminium pergola op maat helemaal naar wens!

Voordelen zonwering pergola

Evenals een knikarmscherm zit een pergola aan huis vast. Echter steunt een pergolazonwering niet alleen op de gevel, maar ook op twee staanders. Een soort zonnescherm op poten dus. Dit maakt een pergolazonwering een stuk steviger. Evenals een overkapping is pergolazonwering bestand tegen harde wind. Het wordt dan ook wel een terrasoverkapping pergola zonwering genoemd.

Een overkapping heeft echter als nadeel dat het dak meestal niet open kan. Bij een pergolascherm heb je die optie wel! Het doek rolt - net als een knikarmscherm - in en uit. Men spreekt daarom ook wel van schuifdoek zonwering.

Pergola zonwering elektrisch

De bediening van een pergola met zonwering gebeurt volledig elektrisch! Met één druk op de knop rolt het doek van de elektrische pergola automatisch op. Bij zowel de Tumba als de Matera wordt hiervoor een motor van het gerenommeerde merk Somfy gebruikt. Deze motor is voorzien van IO-technologie. Middels deze technologie kan je jouw zonwering ook via een app bedienen. Ook wanneer je niet thuis bent!

Pergola overkapping aluminium

Wij leveren uitsluitend pergolazonweringen van aluminium. Aluminium is een uiterst duurzaam materiaal. Het is immuun voor rot, schimmelvorming, verkleuring en roest. Daardoor gaan aluminium overkappingen minimaal 30 jaar mee! Aluminium overkappingen hebben een strak uiterlijk, waardoor ze perfect passen bij moderne tuinen!

Zonnescherm pergola kopen

Ben je overtuigd van de vele voordelen? En wil je graag een pergola zonwering aanschaffen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek en hanteren lage marges. Daardoor kunnen wij onze pergola prijzen laag houden. De exacte pergola zonwering prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst is het type bepalend voor de prijs: Ga je voor de prijswinnende Verano® Tumba V642 of wordt het de extra voordelige pergalzonwering Matera? Ook de afmetingen spelen een grote rol.

Vanwege onze standaard lage prijzen ben je bij ons altijd verzekerd van een relatief goedkope pergola. Indien er toch een extra actie loopt, dan staat dit duidelijk bij het product aangegeven. Zeker weten dat je geen pergola aanbieding mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van eventuele acties!

Veelgestelde vragen over pergola zonwering

Wat is pergola zonwering?

Pergola zonwering bestaat uit een aluminium constructie met een zon- en waterwerend doek. Dit doek kan je - evenals een knikarmscherm - in en uitrollen. Doordat een pergola zonwering niet alleen op de gevel, maar ook op twee staanders leunt is deze goed tegen wind bestand. Net als een overkapping! Een pergola zonwering wordt dan ook wel een combinatie van een knikarmscherm en overkapping genoemd. Het beste uit twee werelden!

Wat is het verschil tussen een pergola en overkapping?

Het verschil tussen een pergola en overkapping is het feit dat het ‘dak’ open en dicht kan. Een overkapping heeft meestal een vast glazen, houten of lamellendak. Een pergola is voorzien van een uitrolbaar zon- en waterwerend doek.

Wat zijn de maximale afmetingen van een pergolazonwering?

Zowel de Tumba als de Matera kunnen maximaal 6 meter breed besteld worden. De maximale uitval bedraagt in beide gevallen 5 meter. Ter vergelijking: Het knikarmscherm met de grootste uitval gaat tot maximaal 3,5 meter.

Wat kost een pergola zonwering?

De prijs voor een pergola zonwering start bij €3.149,95. De exacte pergola zonwering kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst is het type bepalend voor de prijs. Ook de afmetingen spelen een grote rol: Hoe groter het pergolascherm, hoe hoger de prijs. Wil je graag ledverlichting? Dan betaal je hier een meerprijs voor.  De definitieve pergola zonwering prijs bereken je eenvoudig online!

 

Gratis meetservice Gratis kleurstalen