Menu
  1. Home
  2. Raamdecoratie
  3. Houten jaloezieën
  4. Elektrische houten jaloezieën
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Schuifraam
(6)
Vast raam
(6)
Draairaam
(6)
Bediening
Handbediend
(6)
Elektrisch
(6)
Materiaal
Hout
(5)
Bamboe
(2)
PVC
(1)
Type montage
Schroeven
(5)
Lamelbreedte
50 mm
(4)
35 mm
(2)
70 mm
(1)
65 mm
(1)
Merk
Solano
(2)
Verano
(2)
Luxaflex
(2)
Toon 6 elektrische houten jaloezieën

Voordelen elektrische houten jaloezieën

Houten jaloezieën elektrisch uitvoeren, brengt diverse voordelen met zich mee! Ten eerste zijn elektrisch bedienbare jaloezieën ideaal voor hoge ramen waar je lastig bij kunt. Wanneer je jaloezieen elektrisch zijn, heb je geen stoelen of trapjes nodig om ze te bedienen. Daarnaast biedt gemotoriseerde raambekleding optimale kindveiligheid. Er zijn immers geen slingerende bedieningskoorden waar een kind in verstrengeld kan raken. Tot slot kan je met geselecteerde motoren scenario’s instellen. Het automatisch openen van de jaloezieën wanneer je wekker gaat bijvoorbeeld. Of laat ze sluiten bij zonsondergang. De keuze is volledig aan jou!

Elektrische houten jaloezieën op maat

Bestel je bij ons een elektrische jaloezie? Dan maken we deze volledig voor je op maat. Met een ongekende precisie tot op de millimeter! Zo ben je verzekerd van perfect passende elektrische houten jaloezieën op maat. Elektrische houten Luxaflex® jaloezieën zijn leverbaar tot 3 meter breed. Heb je bredere ramen? Kies dan voor Verano® houten jaloezieën. Deze kunnen tot wel 345 centimeter breed geproduceerd worden! Dankzij onze duidelijke instructies is inmeten kinderspel. Bestellen doe je eenvoudig online. Doorgaans worden jouw automatische jaloezieen binnen 15 werkdagen geleverd. Heb je nog vragen? Bel of mail gerust. We helpen je graag verder! Liever de hulp van een specialist? Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice.

Voor iedere stijl en ruimte

Elektrische houten jaloezieen zijn geschikt voor iedere woonruimte. Zelfs voor badkamers en keukens! Onze PVC jaloezieën zijn vuil- en vochtbestendig en bijna niet van echt te onderscheiden. Met meer dan 100 kleuren en structuren om uit te kiezen is er voor iedere woonstijl een passende houten jaloezie. Zo staan zwarte houten jaloezieën geweldig bij een moderne woonstijl en doen bamboe jaloezieën het goed in een boho inrichting.

Bedieningsmogelijkheden

Je kunt houten aluminium jaloezieën op diverse manieren bedienen. Met een wandzender, een afstandsbediening en zelfs vanaf je telefoon! Hieronder lichten we alle opties nader toe.

Houten jaloezieen met afstandsbediening of wandzender

Wil je graag een Solano of Verano® houten jaloezie met afstandsbediening? Kies dan voor één van onze huismerk motoren of een elektrische jaloezieën Somfy RTS of IO motor. In het bestelproces krijg je automatisch de opties voor afstandsbedieningen te zien. De voornaamste verschillen liggen in het aantal kanalen: Als je meerdere producten met één afstandsbediening wilt bedienen, kun je kiezen voor een meerkanaals afstandsbediening. Als je de voorkeur geeft aan een wandzender, dan kun je de Somfy Smoove kiezen. Dit is een 1-kanaal afstandsbediening in de vorm van een wandzender.

Bij Luxaflex® PowerView® producten heb je geen keuze uit verschillende soorten afstandsbedieningen. Luxaflex® elektrische houten jaloezieën worden altijd geleverd met een 6-kanaals afstandsbediening. Deze afstandsbediening zit normaal gesproken in een hoesje dat lijkt op een kiezelsteen, genaamd de Pebble®. Je kunt de afstandsbediening echter uit het hoesje halen en in een wandhouder plaatsen, zodat je deze als draadloze wandzender kunt gebruiken.

Slimme jaloezieën

Wil je jouw Solano of Verano® houten jaloezieën ook bedienen wanneer je niet thuis bent? Of wil je voorgeprogrammeerde scenario’s instellen? Kies dan voor een huismerk motor plus een Brel Home Hub of een Somfy RTS of IO motor in combinatie met een Somfy Tahoma Switch. Houd er rekening mee dat je altijd een afstandsbediening nodig hebt voor de initiële instelling. Zelfs als je van plan bent om de smart jaloezieën uitsluitend via je telefoon te bedienen.

Luxaflex® PowerView® motoren zijn standaard smart en kunnen zelfs volledig via de app bediend worden zonder dat een afstandsbediening nodig is. De Gen 3.0 motoren kunnen bovendien via Bluetooth vanaf een app worden bediend zonder dat een Gateway nodig is. Je kunt ook scenario's instellen zonder een Gateway. Als je de Luxaflex® PowerView® houten jaloezieën live wilt bedienen wanneer je niet thuis bent, heb je echter wel een Gateway nodig.

Goedkope elektrische jaloezieën

Voor goedkope elektrische jaloezieën ben je hier aan het juiste adres! Wij kopen grootschalig in en leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Daardoor kunnen wij goede prijzen bedingen. Bovendien hanteren wij lage marges. Daardoor kunnen wij onze elektrisch bedienbare jaloezieën extra goedkoop aanbieden. Tot wel 50% goedkoper dan elders! Bij ons ben je dus altijd verzekerd van een uitstekende houten jaloezieën aanbieding. Het hele jaar door!

Elektrische jaloezieën prijs

De exacte prijs van een elektrische houten jaloezie is afhankelijk van meerdere factoren. Zo spelen de afmetingen een grote rol in de prijsbepaling. Ook de keuze voor een merk en het type elektrische jaloezie motor zijn van invloed op de prijs. Onze huismerk motoren zijn bijvoorbeeld voordeliger dan elektrische houten jaloezieën met Somfy motor. Stel jouw elektrische jaloezieen op maat eenvoudig online samen en krijg direct de exacte prijs te zien.

Veelgestelde vragen over elektrische houten jaloezieën

Kies je het beste voor elektrische jaloezieën of niet?

Elektrische jaloezieën bieden tal van voordelen. Het ontbreken van koorden maakt ze veilig voor zowel kinderen als huisdieren. Dit geeft ze tevens een strak uiterlijk. Daarnaast zijn elektrische jaloezieën bijzonder handig voor ramen die moeilijk te bereiken zijn. Als extra bonus fungeren slimme jaloezieën als een vorm van inbraakpreventie. Door ze op specifieke tijdstippen te openen en te sluiten, kun je de indruk wekken dat er iemand thuis is. Wel zijn elektrische jaloezieën natuurlijk duurder dan handmatige jaloezieën. Dus is prijs een belangrijke factor voor jou? Dan is het wellicht verstandig om te kiezen voor handmatige jaloezieën.

Kies je het beste voor elektrische jaloezieën op accu of bedraad?

Een elektrische jaloezie op accu is ideaal als je geen draden weg wil werken of er simpelweg geen stopcontact in de buurt is. Opladen doe je eenvoudig met een lange oplaadkabel. Eén accu gaat gerust een paar maanden mee. Als je liever geen accu's wilt opladen, dan is een bedrade elektrische houten jaloezie de betere keuze.

Hoe lang gaat een volle accu van elektrische jaloezieën mee?

Gemiddeld gaat een volledig opgeladen accu enkele maanden mee, maar de exacte duur hangt natuurlijk af van hoe vaak je jouw elektrische jaloezieën gebruikt. Het opladen van de accu duurt ongeveer acht uur en dit kan heel eenvoudig met een USB-kabel. Vergelijkbaar met hoe je je telefoon oplaadt!

Wat kosten elektrische jaloezieën?

De kosten van elektrische jaloezieën variëren op basis van het type motor dat je kiest. Onze eigen merk motoren zijn voordeliger dan de Somfy en Luxaflex® motoren. Als je de mogelijkheid wilt om je jaloezie buitenshuis te bedienen, kom je automatisch uit bij de relatief hoger geprijsde Somfy IO of Luxaflex® PowerView® motor. Daarnaast is voor slimme bediening vaak een hub nodig. Al deze keuzes hebben invloed op de uiteindelijke prijs.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen