Menu
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Schuifraam
(2)
Vast raam
(2)
Draairaam
(2)
Bediening
Handbediend
(2)
Elektrisch
(2)
Materiaal
Hout
(1)
PVC
(1)
Bamboe
(1)
Type montage
Schroeven
(1)
Lamelbreedte
50 mm
(2)
35 mm
(1)
Merk
Solano
(1)
Luxaflex
(1)
Toon 2 pvc jaloezieën
2 pvc jaloezieën

PVC jaloezieën

PVC jaloezieën zijn een vochtbestendig en voordelig alternatief voor houten jaloezieën. Ook zijn ze duurzaam, brandvertragend en slijtvast. Bijna niet van echt te onderscheiden!

Filteren

PVC jaloezieën badkamer

PVC jaloezieen houtlook zijn bijzonder geschikt voor vochtige ruimtes, zoals keukens of badkamers. PVC staat namelijk - in tegenstelling tot hout - bekend om zijn uitstekende vochtbestendigheid! Hoewel bamboe jaloezieën beter tegen vocht kunnen dan houten jaloezieën, zijn ze niet 100% waterproof. Dit geldt wel voor PVC jaloezieën!

Uiteraard zijn vochtbestendige PVC jaloezieen ook toepasbaar in andere ruimtes, zoals de woonkamer of slaapkamer. Een kunststof jaloezie op maat kent namelijk nog meer voordelen! Ze zijn gemakkelijk te onderhouden, brandvertragend en duurzaam. Bovendien zijn ze voordeliger in prijs dan houten jaloezieën!

Keuze opties houtlook jaloezieën

Ben je overtuigd van de vele voordelen van de houtlook jaloezie en klaar om te bestellen? Dan dien je nog een paar laatste beslissingen te maken. Kies je bijvoorbeeld wel of niet voor een ladderband en ga je voor 50 of 35 mm brede PVC lamellen? Hieronder zetten we alle mogelijkheden van houtlook jaloezieën op maat overzichtelijk voor je op een rij.

Solano of Luxaflex®

Wij bieden A-kwaliteit PVC jaloezien op maat van ons eigen Solano label en het gerenommeerde merk Luxaflex®. Komen de kunststof jaloezieen voor een groot raam te hangen? Dan heb je een grotere kans van slagen bij Luxaflex® PVC houten jaloezieën op maat (de Elements collectie). Deze kunnen namelijk tot maar liefst 3 meter breed geleverd worden. Voor smalle ramen zijn onze huismerk PVC lamellen op maat juist ideaal! Deze kunnen namelijk al vanaf 30 cm breed en hoog geproduceerd worden.

Kleur en afwerking

PVC houten jaloezieën zijn leverbaar in alle gangbare kleuren. Van basiskleuren zoals wit en zwart tot beige- en natuurlijke houttinten. Ben je specifiek op zoek naar zwarte PVC jaloezieen op maat? Dan ben je automatisch aangewezen op PVC jaloezieën van Luxaflex®. Zwarte houten jaloezieën staan onwijs chique! Een retro walnoot houtkleur vind je juist exclusief in het assortiment van Solano. Andere populaire kleuren zoals PVC jaloezieen wit en antraciet zijn bij zowel Solano als Luxaflex® houtlook jaloezien verkrijgbaar. Voor een natuurlijke uitstraling zijn een aantal kleuren ook beschikbaar met een houtnerf textuur.

PVC jaloezieen met ladderband of zonder

Ook heb je de optie om voor een ladderkoord of ladderband te kiezen. Een ladderband is een stoffen band die verticaal over de jaloezieën loopt en de gaatjes waar de koorden doorheen lopen bedekt. Bij een ladderkoord blijven deze gaatjes zichtbaar, wat een beetje licht door kan laten. Dus ben je op zoek naar iets meer verduistering? Kies dan voor een PVC jaloezie op maat met ladderband. Houd er wel rekening mee dat jaloezieën nooit 100% verduistering bieden. De uitstraling is de voornaamste reden om wel of niet voor een ladderband te kiezen. Ladderbanden geven jaloezieën een stoer karakter, wat perfect past in een industrieel interieur!

Let op: Komen de houtlook jaloezieen in een badkamer te hangen? Dan kies je beter niet voor een ladderband. In een slecht geventileerde badkamer kan de stof namelijk schimmelen.

PVC jaloezieën 50mm en 35mm

Onze huismerk PVC houtlook jaloezieen zijn beschikbaar in lamelbreedtes van 35 mm en 50 mm. Als je kiest voor Luxaflex® maatwerk PVC jaloezieen, is de enige beschikbare lamelbreedte 50 mm. Dit is de meest gebruikelijke lamelbreedte. Jaloezieën met 50 mm lamellen bieden een weidser uitzicht en ogen minder druk bij grote ramen.

Handmatige of elektrische PVC jaloezieën

Meestal worden jaloezieën bediend met koorden. Als je voor Luxaflex® PVC jaloezieen op maat kiest, kan je ook andere opties selecteren: Kettingbediening, een combinatie van koord plus stang en LiteRise® plus stang. Voor optimaal gebruiksgemak kies je voor elektrische houten jaloezieën. Deze bedien je met een enkele druk op de knop! Je kunt zelfs kiezen voor slimme PVC jaloezieën. Deze kan je vanaf elke locatie bedienen. Zelfs wanneer je niet thuis bent!

Goedkope PVC jaloezieën kopen

Zoek je houtlook jaloezieen op maat voor een betaalbare prijs? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij kopen groots in, verzenden rechtstreeks vanuit de fabriek en hanteren lage marges. Daardoor kunnen wij onze PVC jaloezieen goedkoop aanbieden en ben jij altijd verzekerd van een goede houten jaloezieën aanbieding. Het hele jaar door!

Veelgestelde vragen over pvc jaloezieën

Wat zijn PVC jaloezieën?

PVC jaloezieën worden, zoals de naam al doet vermoeden, gemaakt van PVC. In tegenstelling tot houten jaloezieën zijn PVC jaloezieën uitstekend bestand tegen vuil en vocht. Toch zijn ze bijna niet van echt hout te onderscheiden. Ze worden daarom ook wel houtlook jaloezieën genoemd.

Kies je beter voor houten of PVC jaloezieën?

Als vuil- en vochtbestendigheid belangrijk voor je zijn, dan zijn PVC jaloezieën de ideale keuze. PVC jaloezieën zijn bij uitstek geschikt voor badkamers en keukens.

Wat is een betere keuze: een jaloezie van PVC of aluminium?

PVC jaloezieën zijn vrijwel niet te onderscheiden van echt hout en stralen dezelfde warmte uit als houten jaloezieën. Aluminium heeft juist een koelere uitstraling. PVC en aluminium jaloezieën hebben dezelfde vuil- en vochtbestendige eigenschappen, waardoor ze allebei geschikt zijn voor gebruik in keukens en badkamers. De keuze tussen PVC en aluminium is dus volledig afhankelijk van je persoonlijke voorkeur: houd je meer van een warme of koele uitstraling?

Welke jaloezieën zijn geschikt voor de badkamer?

Zowel PVC als aluminium jaloezieën zijn geschikt voor de badkamer. Beide materialen zijn namelijk vocht- en vuilbestendig.

Kunnen PVC jaloezieën tegen zon?

Jazeker! PVC is uitstekend bestand tegen zowel verkleuring als kromtrekken door de zon. Sommige houten jaloezieën zijn daarentegen wel enigszins gevoelig voor invloeden van de zon. Gelukkig zijn de houten jaloezieën uit ons assortiment dusdanig kwalitatief afgewerkt dat je hier niet bang voor hoeft te zijn.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen