1. Home
  2. Lamellen overkappingen
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Merk
Verano
(1)
Toon 1 resultaat

Reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.8
Gebaseerd op 6001 reviews
The Feedback Company
1 resultaat

Lamellen overkappingen

Filter

Met een lamellenoverkapping haal je het luxe resortgevoel naar je achtertuin! Dankzij de gekantelde stand van de lamellen weer je wél de zon, maar blijft er geen warme lucht hangen. Een afdak met lamellen ‘ademt’.

Lamellen overkapping op maat

Onze lamellendak overkappingen worden 100% op maat gemaakt. Tot op de millimeter nauwkeurig! Zo zorg je dat jouw kantelbare lamellen terrasoverkapping naadloos aansluit op jouw woning of achtertuin. Niet alleen de afmetingen bepaal je zelf. Ook het type poedercoating (zijdeglans of structuurlak) en de kleur van het dak en lamellen is aan jou! En wat dacht je van de vele extra opties? Wil je bijvoorbeeld wel of geen ledverlichting in je lamellen veranda? Wij maken jouw lamellendak op maat volledig naar wens!

Voordelen terrasoverkapping lamellen

Een overkapping met lamellen - ook wel shutters overkapping genoemd - kent vele voordelen. Om te beginnen heb je de volledige controle over de hoeveelheid zonlicht en ventilatie. Kantel de lamellen zo dat je geen last hebt van de zon, maar warme lucht wel ontsnapt. ‘s Avonds wil je de warmte juist behouden. Dit doe je door de lamellen te sluiten. Een draaibare lamellen overkapping is niet alleen praktisch, maar bovendien een lust voor het oog! Het design doet denken aan luxe vakantieoorden! Bovendien kan je kiezen voor zowel een vrijstaande overkapping met lamellen als een lamellen overkapping aan huis. Bekijk ons blog over overkapping aan huis of achtertuin voor alle voor- en nadelen.

Lamellen overkapping waterdicht

In gesloten stand is een overkapping met lamellen spatwaterdicht. Dat wil zeggen dat een zomers buitje geen probleem is. Het regenwater loopt keurig weg dankzij de geïntegreerde waterafvoer in één van de staanders. Jij bepaalt zelf door welke staander. Bij een flinke aanhoudende regenbui kan het wel voorkomen dat het water langs de lamellen sijpelt. Lees ons blog over waterdichte zonwering voor andere suggesties.

Aluminium lamellendak kopen

Ben je overtuigd van de vele pluspunten? En wil je nu ook zo’n pergola met lamellendak? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit overkappingen van het merk Verano®. Deze overkappingen zijn gemaakt van aluminium. Een aluminium terrasoverkapping met lamellen heeft een lange levensduur en is onderhoudsarm. Verano® gebruikt uitsluitend duurzaam aluminium voorzien van het Alu Eco Certificaat. Dat wil zeggen dat Verano® er alles aan doet om bouwaluminium in de recyclingketen te brengen.

Van welk materiaal wordt een lamellenoverkapping gemaakt?

Onze lamellenoverkappingen worden uitsluitend van duurzaam aluminium met Alu Eco certificaat gemaakt. Dit betekent dat het aluminium in de recyclingketen terechtkomt en hergebruikt wordt.

Is een overkapping met lamellendak waterdicht?

Een lamellendak is in gesloten stand spatwaterdicht. Dat wil zeggen dat het lamellendak waterdicht is bij een milde regenbui. De goot en staanders zijn voorzien van een geïntegreerd afwateringsysteem. Hierdoor loopt het water goed weg. Gaat het stortregenen? Dan kan er wel water langs de lamellen sijpelen.

Kan mijn lamellen overkapping elektrisch worden bediend?

Jazeker! Onze lamellen overkappingen zijn standaard voorzien van elektrische bediening. We maken hiervoor gebruik van de Somfy Pergola IO motor. Hiermee kantel je de lamellen eenvoudig op afstand.

Hoe kan je een lamellenoverkapping schoonmaken?

Spuit je lamellenoverkapping allereerst schoon met een tuinslang. Het gebruik van een hogedrukspuit wordt sterk afgeraden! Maak de overkapping vervolgens schoon met een zachte doek een mild (PH-neutraal) sopje. Agressieve schoonmaakmiddelen kunnen de lak aanpassen.

Kan ik een lamellenoverkapping laten plaatsen?

Jazeker! Als je kiest voor onze montageservice wordt jouw lamellenoverkapping vakkundig gemonteerd. Wij monteren in bijna heel Nederland! Bekijk ons servicegebied om te ontdekken of we ook bij jou in de buurt komen. Raadpleeg de tarieven meet- en montageservice voor meer informatie.

Wat kost een lamellenoverkapping op maat?

De gemiddelde terrasoverkapping lamellen prijs ligt tussen de €10.000 en €30.000. De definitieve prijs is afhankelijk van meerdere factoren. Natuurlijk speelt de afmeting een grote rol. Daarnaast dragen ook extra’s zoals verlichting en glazen schuifwanden bij aan de eindprijs. Jouw definitieve lamellen overkapping prijs bereken je eenvoudig online.

Gratis meetafspraak Gratis kleurstalen