Menu
  1. Home
  2. Overkappingen
  3. Lamellen overkappingen
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type overkapping
Lamellendak
(1)
Type montage
Gevelmontage
(1)
Merk
Verano
(1)
Toon 1 resultaat
1 resultaat

Lamellen overkappingen

Lamellen overkappingen creëren een luxe sfeer in de tuin. De lamellen weren de zon en laten de warmte ontsnappen, waardoor het afdak 'ademt'. Bestel online of bezoek de showroom!

Filteren

Lamellen overkapping op maat

Onze lamellendak overkappingen worden 100% op maat gemaakt. Tot op de millimeter nauwkeurig! Zo zorg je dat jouw kantelbare lamellen terrasoverkapping naadloos aansluit op jouw woning of achtertuin. Niet alleen de afmetingen bepaal je zelf. Ook het type poedercoating (zijdeglans of structuurlak) en de kleur van het dak en lamellen is aan jou! En wat dacht je van de vele extra opties? Wil je bijvoorbeeld wel of geen ledverlichting in je lamellen veranda? Wij maken jouw lamellendak op maat volledig naar wens!

Voordelen terrasoverkapping lamellen

Een overkapping met lamellen - ook wel shutters overkapping genoemd - kent vele voordelen. Om te beginnen heb je de volledige controle over de hoeveelheid zonlicht en ventilatie. Kantel de lamellen zo dat je geen last hebt van de zon, maar warme lucht wel ontsnapt. ‘s Avonds wil je de warmte juist behouden. Dit doe je door de lamellen te sluiten. Een draaibare lamellen overkapping is niet alleen praktisch, maar bovendien een lust voor het oog! Het design doet denken aan luxe vakantieoorden!

Lamellen overkapping aan huis of vrijstaand

Je kunt kiezen voor zowel een vrijstaande overkapping met lamellen als een overkapping met lamellendak aan huis. Beide opties kennen hun eigen unieke voordelen. Zo fungeren overkappingen aan huis als een verlengstuk voor je woning. Bovendien hoef je nooit door je natte tuin te lopen, waardoor je altijd droog binnenloopt. Vrijstaande overkappingen bieden daarentegen meer verbinding met de natuur.

Lamellen overkapping waterdicht

In gesloten stand is een overkapping met lamellendak waterdicht. Dat wil zeggen dat een zomers buitje geen probleem is. Het regenwater loopt keurig weg dankzij de geïntegreerde waterafvoer in één van de staanders. Jij bepaalt zelf door welke staander. Bij een flinke aanhoudende regenbui kan het wel voorkomen dat het water langs de lamellen sijpelt

Aluminium lamellen overkapping

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit lamellen overkappingen van het merk Verano®. Deze overkappingen zijn gemaakt van aluminium. Een aluminium terrasoverkapping met lamellen heeft een lange levensduur en is onderhoudsarm. Aluminium overkappingen zijn immuun voor rot, roest en schimmelvorming. Verano® gebruikt uitsluitend duurzaam aluminium voorzien van het Alu Eco Certificaat. Dat wil zeggen dat Verano® er alles aan doet om bouwaluminium in de recyclingketen te brengen.

Elektrisch lamellendak

Bij Solano Wonen bieden we één type veranda met lamellendak aan: Verano® lamellendak Arezzo. Dit is een elektrische lamellen overkapping. Je bedient de stand van de lamellen met één simpele druk op de knop! Hiervoor wordt gebruikgemaakt van de geavanceerde Somfy Pergola IO motor. Deze motor is uitgerust met IO-technologie, waardoor je jouw zonwering ook via een app kunt aansturen. Zelfs als je niet thuis bent!

Terrasoverkapping lamellen prijs

Ben je overtuigd van de vele pluspunten? En wil je nu ook zo’n pergola met lamellendak? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij kopen grootschalig in en leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Bovendien hanteren wij lage marges. Zo kunnen wij onze prijzen relatief laag houden. De exacte lamellendak prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Uiteraard spelen de afmetingen een grote rol. Ook extra opties zijn van invloed op de prijs. Een lamellen overkapping met screens uitbreiden bijvoorbeeld. Met onze prijsconfigurator bereken je de exacte prijs eenvoudig online.

Veelgestelde vragen over lamellen overkappingen

Van welk materiaal wordt een lamellenoverkapping gemaakt?

Onze lamellenoverkappingen worden uitsluitend van duurzaam aluminium met Alu Eco certificaat gemaakt. Dit betekent dat het aluminium in de recyclingketen terechtkomt en hergebruikt wordt.

Is een overkapping met lamellendak waterdicht?

Een lamellendak is in gesloten stand spatwaterdicht. Dat wil zeggen dat het lamellendak waterdicht is bij een milde regenbui. De goot en staanders zijn voorzien van een geïntegreerd afwateringsysteem. Hierdoor loopt het water goed weg. Gaat het stortregenen? Dan kan er wel water langs de lamellen sijpelen.

Kan mijn lamellen overkapping elektrisch worden bediend?

Jazeker! Onze lamellen overkappingen zijn standaard voorzien van elektrische bediening. We maken hiervoor gebruik van de Somfy Pergola IO motor. Hiermee kantel je de lamellen eenvoudig op afstand.

Hoe kan je een lamellenoverkapping schoonmaken?

Spuit je lamellenoverkapping allereerst schoon met een tuinslang. Het gebruik van een hogedrukspuit wordt sterk afgeraden! Maak de overkapping vervolgens schoon met een zachte doek een mild (PH-neutraal) sopje. Agressieve schoonmaakmiddelen kunnen de lak aanpassen.

Kan ik een lamellenoverkapping laten plaatsen?

Jazeker! Als je kiest voor onze montageservice wordt jouw lamellenoverkapping vakkundig gemonteerd. Wij monteren in bijna heel Nederland! Bekijk ons servicegebied om te ontdekken of we ook bij jou in de buurt komen. Raadpleeg de tarieven meet- en montageservice voor meer informatie.

Wat kost een lamellenoverkapping op maat?

De gemiddelde terrasoverkapping lamellen prijs ligt tussen de €10.000 en €30.000. De definitieve prijs is afhankelijk van meerdere factoren. Natuurlijk speelt de afmeting een grote rol. Daarnaast dragen ook extra’s zoals verlichting en glazen schuifwanden bij aan de eindprijs. Jouw definitieve lamellen overkapping prijs bereken je eenvoudig online.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen