Menu
  1. Home
  2. Raamdecoratie
  3. Aluminium jaloezieën
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Vast raam
(16)
Draairaam
(12)
Schuifraam
(12)
Draai-kiepraam
(8)
Bediening
Handbediend
(16)
Elektrisch
(10)
Type montage
Schroeven
(12)
Plakken
(3)
Clips
(2)
Lamelbreedte
25 mm
(4)
50 mm
(3)
35 mm
(3)
16 mm
(3)
70 mm
(2)
Merk
Solano
(2)
Verano
(7)
Luxaflex
(5)
KEJE
(2)
Toon 16 aluminium jaloezieën

Reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.8
Gebaseerd op 6001 reviews
The Feedback Company
16 aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Filter

Aluminium jaloezieën bieden optimale controle over inkijk en lichtinval. Bovendien zijn ze uitstekend bestand tegen vocht en vuil. Ideaal voor badkamers en keukens! Onze aluminium jaloezieen worden 100% op maat gemaakt tegen de scherpste prijs. Tot wel 50% goedkoper dan in de winkel! Kies voor ons extra voordelige Solano label of ga voor A-merk Verano of Luxaflex aluminium jaloezieën.

Voor elk type raam een geschikte jaloezie

Aluminium lamellen zijn geschikt voor veel ramen: Dichte ramen, openslaande ramen, dakramen, draaikiepramen en zelfs deuren. Voor deuren, dakramen en openslaande ramen raden we een aluminium jaloezie met zijgeleiding aan. Dit voorkomt klapperen en doorhangen. Zijgeleiding kan je bij alle lamelbreedtes optioneel meebestellen.

Aluminium jaloezieen draai kiepraam

Speciaal voor draai kiepramen hebben Verano en Luxaflex klemsteunen zodat je niet hoeft te boren en schroeven. Deze klemsteunen zijn verkrijgbaar bij jaloezieën aluminium van 16mm en 25mm. Een andere optie is een SmartFit jaloezie. Ook wel Easyfix jaloezie genoemd. De jaloezie wordt geleverd met een frame en speciale klemmen die je in het rubber van het glas vast klemt. Ook hierbij hoef je dus niet te boren en schroeven. Een SmartFit jaloezie is geschikt voor bijna alle ramen.

Aluminium jaloezieen op maat

Al onze jaloezieen worden 100% op maat gemaakt. Zo passen ze perfect voor je raam. Precies op maat in zowel de hoogte als breedte. Geen grote kieren of een dik pakket lamellen op je vensterbank dus. Wil je een alu jaloezie op maat bestellen? Dan heb je de keuze uit ons eigen huismerk en de aluminium raambekleding van topmerken Verano® en Luxaflex. Onze Solano collectie is leverbaar in een lamelbreedte van 25, 35 of 50 mm en leverbaar tot 280 cm breed. De aluminium lamellen horizontaal van Verano® kunnen daarnaast ook in 16 mm en 70 mm besteld worden. De 50 mm en 70 mm jaloezieën tot maar liefst 4 meter breed. Aluminium Luxaflex jaloezieën zijn verkrijgbaar in lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en 70 mm. De Luxaflex 50 mm en 70 mm aluminium jaloezieën kunnen tot wel 4,95 meter worden uitgevoerd.  Aluminium jaloezieën 50mm worden het vaakst gekozen. Ook aluminium jaloezieën 25 mm zijn populair.

Kleuren

De volgende stap is het kiezen van een kleur.. Momenteel is de aluminium jaloezie zwart erg populair. Zwarte aluminium jaloezieën zijn vooral geliefd in moderne interieurs. Op de tweede plaats staan witte aluminium jaloezieën. Deze staan juist prachtig in landelijke interieurs. Een mooie middenweg zijn aluminium jaloezieen antraciet. Naast deze basiskleuren zijn aluminium jaloezieën ook verkrijgbaar in een breed scala aan meer opvallende kleuren. Rood, geel, groen of blauw bijvoorbeeld. De ruimste keuze heb je bij de Luxaflex aluminium jaloezie 25 mm. Kies uit maar liefst 160 uiteenlopende kleuren! Voorbeelden van bijzondere Luxaflex aluminium kleuren zijn poederroze, terracotta en mintgroen. Niet alleen qua kleur heb je veel mogelijkheden. Ook zijn er talloze structuren waar je uit kunt kiezen. Ga bijvoorbeeld voor aluminium jaloezieen houtlook. Zo heb je wel de look van hout, maar niet de kwetsbaarheid!

Extra opties

Tot slot heb je nog een paar extra opties. Ga bijvoorbeeld voor een aluminium jaloezie met ladderband. Zo’n ladderband zorgt voor een warme uitstraling. Prachtig bij een landelijk interieur! Ambieer je juist een industriële woonstijl? Kies dan liever voor een ladderkoord. Wil je graag aluminium jaloezieen top down bottom up? Dat kan wanneer je kiest voor een Luxaflex aluminium jaloezie! Dit wil zeggen dat je de horizontale jaloezie aluminium zowel van boven als beneden kan openen. Een andere optie die Luxaflex aanbiedt is de megaview jaloezie. Deze optie is verkrijgbaar bij de Luxaflex jaloezie 50mm. Jaloezieen megaview hebben een grotere opening tussen de lamellen. Zo geniet je van een weidser uitzicht. Ook geperforeerde jaloezieen behoren tot de mogelijkheden. In gesloten stand filteren deze aluminium jaloezieen met gaatjes licht in plaats van het grotendeels te blokkeren. Dit type wordt vaak gekozen als aluminium jaloezie badkamer. Het biedt namelijk precies genoeg licht én privacy.

Welke lamelbreedte kies je bij aluminium jaloezieën?

De keuze voor een lamelbreedte is allereerst afhankelijk van de grootte van je raam. De minimale en maximale afmetingen variëren per lamelbreedte. Heb je een groot raam? Dan zijn jaloezieen 70 mm erg mooi. De brede lamellen zorgen ervoor dat het geheel minder druk oogt. Ook bieden ze een weidser uitzicht. 70 mm jaloezieën gaan tot een breedte van 495 cm. Heb je juist een smal raam? Dan zijn aluminium jaloezieën 16 mm of 25 mm een goede keuze. Verano 25 mm jaloezieën bestel je al vanaf een breedte van slechts 17 cm.

Hoe maak je aluminium jaloezieën schoon?

Een aluminium jaloezie schoonmaken is makkelijk. Aluminum jaloezieën zijn namelijk erg goed bestand tegen water en vuil. Met een droge doek of plumeau veeg je het er zo vanaf! Hardnekkige vlekken? Gebruik dan een vochtige doek en indien nodig (milde) allesreiniger. Lees onze tips over raamdecoratie schoonmaken voor gedetailleerde informatie.

Kies je het best voor een houten of aluminium jaloezie?

De keuze tussen aluminium of houten jaloezieen is vooral afhankelijk van de ruimte. Komen de jaloezieën in de badkamer of keuken? Dan zijn aluminium jaloezieën de beste keuze. Deze zijn immers vocht- en vuilafstotend. Hout en water is geen goede combinatie. In de woonkamer vormt dit een veel minder groot risico. Komen de jaloezieën voor een deur te hangen? Dan kan het best vermoeiend zijn om de houten jaloezieën telkens op en neer te halen. Aluminium jaloezieën zijn een stuk lichter. Een ander idee is de PVC jaloezie. Deze houtlook jaloezieën zijn licht en vocht- en vuilbestendig.

Wat kosten aluminium jaloezieën?

De exacte kosten van aluminum jaloezieën zijn allereerst afhankelijk van de afmetingen. Ook het merk en eventuele extra opties spelen een grote rol. De definitieve prijs bereken je gemakkelijk met onze prijsconfigurator. Voor goedkope aluminium jaloezieën ben je bij ons in ieder geval aan het juiste adres. Wij hanteren lage marges en leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Hierdoor kunnen wij jaloezieën tot wel 50% goedkoper aanbieden!

Gratis meetservice Gratis kleurstalen